|
02-24-2008, 20:53
|
|
|
Senior Member
|
RE: Co wy widzicie w Malfoyu?
Uwielbiam Malfoya. Jest przystojny i na swój sposób szarmancki. A temat sam w sobie jest ogniskiem kłótni. O gustach się nie rozmawia!!! jednej połowie podoba się uroczy Tom Felton, a drugiej połowie podoba się ktoś mniej urodziwszy jak np. Harry Potter. Nikt nie powinien mieć do nikogo żalu czy z tego powodu mieć coś do niego. To jakiś absurd.:uhoh:
|
|
|
03-12-2008, 14:32
|
|
|
Junior Member
|
Hmm... Ja osobiście NIC nie widzę w Malfoy'u... Niektórzy go lubią, bo pozytywne postacie wydają im się zbyt nudne. Ale zgadzam się z tobą: to tchórzliwy, zarozumiały gnojek do tego brzydki :|
|
|
|
03-23-2008, 19:41
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Każdy ma swoj gust, oczywiście. Ja osobiście uwielbiam Malfoy'a  Wiem, że jest negatywną postacią, a jego zachowanie często woła o "pomstę do nieba", ale to nie znaczy, ze nie można go lubić..  Jest przystojny..  a na swój sposób uczuciowy i po prostu dobry.. Gdyby miał innego ojca, z pewnością byłby innym człowiekiem. I nikogo nie nazywałby "szlamą"..
|
|
03-24-2008, 00:12
|
|
|
Senior Member
|
Malfoy jest dla mnie średni. Troche za bardzo się "puszy". A tak to może być, taki czarny charakter. W 6 tomie stał się taki bardziej dojrzały, bo wcześniejszych częściach wszystkich zaczepiał. A w 6 tomie płakał nawet i miał zabić Dumbledora, ale od początku wiedział że tego nie zrobi bo jest za słaby.
|
|
|
03-24-2008, 12:34
|
|
|
Mięso armatnie
|
ja go lubię. ;>
lubię, jeśli nie uwielbiam postać Dracona. xd
posiada cechy, które ja chciałabym mieć.
obojętność, swego rodzaju klasę (w końcu jest młody, nie będzie zachowywał się jak swój ojciec, w wieku lat 14), stanowczość, wyniosłość i wiele wiele innych.
może to zabrzmi śmiesznie, ale chciałabym umieć tak pomiatać ludźmi. XD
od zawsze, potępiałam 'czarne charaktery', ale Draco... Draco zmienił moje podejście do nich. ;>
|
|
|
03-30-2008, 16:30
|
|
|
Junior Member
|
Ja/my się tam zgadzamy z jetinajt...Draco to parszywy gnojek...jak tak bardzo lubicie "złe " postacie (Draco,Snape,Bella itp) to jakoś nie polubiliście Umbridge jakoś się z tym nie spotkałem/nie spotkalismy :|
|
|
|
11-20-2008, 18:37
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Powiem tak:uwielbiam czarne charaktery z dwoma wyjątkami:Malfoy i Snape. Nie rozumiem, mimo swojego gustu, co wy widzicie w Draco ...to przecież taki samolubny, arogancki, ironiczny, nieodpowiedzialny, pozbawiony klasy dzieciak, któremu się wydaje, że wszystko może przez bogatych starych. On nawet nie ma przyjaciół, tylko dwójkę goryli z mięśniami, ale bez mózgu na każde zawołanie. Gdybym była Harrym, nie ratowałabym go w DH.
Ale przynajmniej nie jest taki kryształowy, idealny i sztucznie bohaterski jak Potter, choć nie ma nawet w połowie tak ciężkiego życia jak on. Jednym słowem to arystokrata.
Ostatnio edytowane przez Hermiona1334 : 10-24-2009 o 19:36.
|
|
|
04-03-2009, 14:55
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Hmmm...Sama nie wiem co, ale jest postacią którą jedni nienawidzą, a inny uwielbiają ;d Ja chyba zaliczam się do tych drugich osób ;d Jest niewątpliwie czarnym charakterem w HP i za to go lubię ;d
|
|
|
04-03-2009, 19:01
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ja go lubię, mimo to, że był wredny, opryskliwy, egoistyczny i cyniczny  . Lubię Malfoy'a, bo tak jakoś po prostu go lubię. Lubię Harry'ego i Dracona jednocześnie, a wiem, że są tu takie osoby, które Harry'ego nie lubią.
|
04-04-2009, 12:03
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Wszystko. Rozkapryszony, słodki, tchórzliwy, zajebiście bogaty ;<. Uważam, że jest ciekawą postacią ^^. Jest inny. Nie jest taki szlachetny, cudowny, wspaniały jak Potter. Wolę zło.
|
|
|
Zasady postowania
|