Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-29-2008, 21:01   #851
Luciusz _ Malfoy
Member

Domyślnie RE: Śmierciożercy

Hej słyszeliście o tym zwiastunie do 6 części o HP? Och juz nie mogę się doczekać! Zresztą jak ktoś nie ma kalówki (ja akurat mam, ale nie chce i sie ustawiać jakiś durnych parametrów) około 22 podadzą nam link na naszej stronie gdzie będziemy mogli obejrzec zwiastun bez udziału telewizji! Tak tylko dałem informacje na naszym forum. 5 sierpnia z nów wyjeżdżam na 3 tygodnie wiec znowu nie bedziemy mogli pisać mrocznych historyjek bo widzę, że coraz mniej tu zaglada. Ale napewno sie to zmieni w roku szkolnym. W końcu to akacje i ludzie wola wyjechać zamiast siedzieć ciagle przed komuterem. Dzisiaj tylko piszę bo z niecierpliwoscia czekam na ten zwiastun....Mam nadzieję, że Yates nas nie zawiedzie

Aha mam coś jescze ważnego do powiedzenia. Nie wiem czy to dobra wiadomosć czy zła...ale przypdjkiem zajrzałem do opisu Draco_123. On chce odbudować Zakon. Już napisał, że ci co są zainteresowani moga sie zapisywać. Dla mnie w każdym razie jest to dobra wiadomość bo będiemy mogli na kimś sie powyżywać
Luciusz _ Malfoy jest off-line  
Stary 07-29-2008, 21:55   #852
Aga_Black
Omijać szerokim łukiem

Aga_Black na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Aga_Black

*Nie zastawszy nikogo Aga zwlekła się z pustą już paczką po żelkach do kuchni. Zrobiła sobie kisiel i poszła do salonu.*
- O... Nareszcie żywa dusza. *ucieszyła się Aga* Hey Ginn. *uśmeichnęła się do dziewczyny.
*Rozłożyła się wygodnie w fotelu i włączyła TV. Zaczęła zajadać kisiel.*
- Ostatnio jakoś tak tu pusto... Gdzie wszystkich wywiało? *spytała*

Kocham sposób,
w jaki doprowadzasz mnie do łez.
Aga_Black jest off-line  
Stary 07-29-2008, 22:20   #853
Draco_123
Fanatyk, niegroźny

Wyślij wiadomość przez MSN do Draco_123

Lucjusz ale jestes tepy ja ten opis mialem od poczatku tego profilu nawet go nie zmieniam bo mi sie poprostu nie chce a co do zakonu to nie mam po co go odbudowywac bo ide do liceum i nie bede mial czasu sie nim zajmowac wiec nie bedzie zadnej wojny pomiedzy nam. Przykro mi ze popsulem ci twoje marzenia, sory za wtargniecie chcialem tylko to wyjasnic
Draco_123 jest off-line  
Stary 07-30-2008, 10:26   #854
Luciusz _ Malfoy
Member

No proszę...jestes juz tak rozleniwiony swoim rzadzeniem sie, że nie masz ochoty zmieniac podpisu...Jaka szkoda, że Zakon padł tak samo jak poprzednie. To było zwykłe ścierwo tak jak ty zresztą. Zwłaszcza kiedy ty objałeś władzę nad zakonem. Nikt tam nie zagladał oprócz twoich 8 tępych słuzków, którzy musieli dzień w dzień wysłuchiwać na forum twoich odzywek takie jak: ,,Nierób tego, nierób tamtego,, Nie dziwie się, że miałes tak mało poparcia...nie potrafisz rozkazywać Draco. I taka jest prawda...Od poczatku wiedziałem, że jak ty przejąłeś Zakon po kilku miesiacach padnie tak jak poprzednie. Tyle, że te poprzednie miały chociaz poządnego szefa, a nie takiego jak TY. Liczyłem na cos więcej, ale ty wszystko popsułeś...Zrezsta po co ja ci to mówie...Nastepnego dnia przecież znowu wejdziesz do naszej Kwatery i zaczniesz się wymądrzać. Ale mówie ci to od razu, że jezeli znowu napiszesz u nas swoje durne poglady zastanów sie nad tym bo i tak nikt z nas nie bedzie tego wysłuchiwał...Powodzenia Draco! Moze ci sie jeszce uda...choc bardzo w to watpie z twoim małym rozumkiem...Rób tak dalej, a zajdziesz daleko...:lol:

//A wy ogladaliscie zwiastun? Bo dla mnie był super...zwłaszcza ten mały Voldzio i Dum,bledore wyczarowujacy pierscień ognia...Pozostało nam czekać na film do listopada! Po zwiastunie widac, że bedzie mroczny//
Stary 07-30-2008, 10:44   #855
Draco_123
Fanatyk, niegroźny

Boze Lucjusz a moze wolisz Albus! pod rzadami innych osob on wogole nie istnial wyprowadzilem zakon z nedzy ale juz mi sie nie chcialo go prowadzic. Niby kto byl lepszy ode mnie? kazda osoba ci powie, ze bylem najlepszym szefem. W koncu sie wkurzas ze nie zrobilem ciebie moim zastepca i nie gadaj mi teraz tutaj glupot ze zakon byl zly jakos was przescigalismy ze stronami. To dlaczego mnie sluchas? a ty co od razu sobie napisales w podpisie wszystko tak jak bys chcial byc Lucjuszem Malfoyem z filmu. A po co mam zmieniac sobie podpis? jakos nikomu to nie przeszkadza tylko jak zwykle ty masz jakies ale i nie obrazaj mnie bo mozesz dostac warna od adminow
Draco_123 jest off-line  
Stary 07-30-2008, 11:34   #856
Luciusz _ Malfoy
Member

Co ty znowu k****a bredzisz o jakims Albusie i o jakimś zastępstwie. Człowieku odwal sie ode mnie. Dostałeś jakas chorobe czy co? Nie jestem żadnym Albusem i nigdy nim nie byłem. Zawsze wolałem ciemna stronę, a Lucjusz_Malfoy to moje pierwsze konto jakie tu załozyłem! Owszem Dumbledora też lubie, ale wole Śmierciozerców. TO MOJE PIERWSZE KONTO czy ty to rozumiesz Draco? A jesli chodzi o podpis to nie jest zabronione nazwanie siebie jakims nickiem. Zabronisz mi? Moze od razu przywalisz co? I odczep ssie ode mnie ztym całym Albusem! Nigdy nie chciałem byc w Zakonie. Pomijajac fakt jaką mieliscie tam atmosfere. I przestań pisac na naszym forum!
Stary 07-30-2008, 12:51   #857
Hermiona HP
Senior Member

Hermiona HP na Harry Potter Forum

Przepraszam was bardzo ale się wtrącę w ta waszą rozmowę i żeby nie było, nie trzymam niczyjej tu strony tylko stwierdzam fakty. A mianowicie kiedy przeczytałam to co napisał Luciusz (chodzi o ten ostatni post) coś mi tu nie pasowało że było to twoje jedyne i pierwsze konto, bo pamiętałam że coś pisałeś że to twoje drugie, no i postanowiłam przejrzeć forum bo nie miałam pewności, no i w koszu w starym Zakonie Feniksa znalazłam coś takiego:
Cytat:
JA NOWY? JA NOWY? Czy ty upadłes na głowe? Ja jestem na tej stronie od 2 lat tylk założyłem nowe konto. Bo w tamtym zapomniałem hasła i nie mogłem nic zrobić. A znany byłem jako CeBBeLLis322. Więc jak nie wiesz to lepiej nie pisz.
To twoje słowa Luciusz, jeśli nie wierzysz to skocz na osiemnastą stronę Zakonu w koszu. No, ja tylko tak zwracam uwagę, bo coś mi tu nie pasowało.
Hermiona HP jest off-line  
Stary 07-30-2008, 13:15   #858
Draco_123
Fanatyk, niegroźny

No widziś sam sobie zaprzeczaś więc może byłeś tym Albusem który nagle zniknął z Zakonu. Dziwne, że w tym samym czasie co on zniknął pojawiłeś się ty z takim samym zapałem przejęcia władzy i pokonywania wszystkich jednym zaklęciem
Draco_123 jest off-line  
Stary 07-30-2008, 17:55   #859
hemcia
Omijać szerokim łukiem

hemcia na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do hemcia

Ejjj. Bo znowu sie robi w jadkach pier*olnik przez wasze kłótnie z Draco_123 na temat zakonu. Matkoooo przestańcie, bo tylko będziecie się z nim o jakieś głupoty kłócić, a on też nie lepszy. Tak więc wielkie STOP i Draco_123 wypapierkuj się stąd natychmiast.

Miłego dnia.
Hemcia. xD.

zazwyczaj robię różne rzeczy, które inni postrzegają jako 'dziwne'.
czasami czarna owca w rodzinie.;p
nie przestrzegam żadnych granic, ewentualnie sama je wytyczam.;-dd
często słyszę o sobie 'nienormalna', 'zboczona'.;p no i bywa, że nietolerowana za to, że nie jestem kolejną szarą jednostką społeczeństwa.; -dd
hemcia jest off-line  
Stary 07-31-2008, 20:25   #860
Luciusz _ Malfoy
Member

//Jednym zaklęciem? O co ci przepraszam bardzo chodzi. Zreszta nie będe rozmawiał z osobami, które zaśmiecają czyjeś forum swoimi głupimi gadkami...//

*Do Kwatery deportuje się Lucjusz Malfoy. Otworzył mosiężne drzwi z klamką jak u głowy węża robiąc krótki płynny ruch swą róźdźką. Kiedy te staneły przed nim otworem Lucjusz ujarzałó odbijającą sie na ścianie smugą światła z mrocznego pokoju rozjaśnionego poswiatą z buzujacego kominka na którym stało kilka kieliszków wino oraz zdięcia jakis mrocznym postaci w kapturze. Lucjusz przekroczył próg i zamknał za sobą drzwi tym razem ruchem swojej reki bo róźdźka była schowana w jego lasce. Na fotelu ujrzał siedzącą Agę Black.
-Witaj Ago-powiedział Lucjusz wieszając płaszcz na wieszaku.
-Cóż za miła niespodzianka...-odparła afga sącząc wino czerwone.
-Gdzie reszta?
-Śpi...Włąśnie rozeszli się do pokoji.
-Jakies wiesci od Czarnego Pana?-powiedział Malfoy siadajac obok na kanapie...
-Ostatnio nie pojawiałsie w naszej Kwaterze. A gdzie ty sie wogóle podziewałeś?
-Musiałem pozałatwiać sprawy w Ministerstwie...Odkad je przejelismy mam duzo do roboty. Zwłaszcza, że mamy jeszcze na głowie Hogwart...
-Rozumiem...-odparła Aga dalej rozkoszując się słodkim, czerwonym winem.
Ten wieczór spedzili na rozmawianiu o Czarnym Panu i Ministerstwie Magii. Lucjusz posiedział jeszce dłuzej po odejściu Agi do pokoju, a potem sam udał się do swojego saloniku i spędził noc w milczeniu...*
Zamknięty temat

Zasady postowania