Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Filmy

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 08-02-2008, 11:09   #11
Arry
Fan "Strefy 11" i tarota

Domyślnie RE: Co myślcie o zwiastunie 6 czesci??

Zwiastun jest całkiem przyzwoity. Chociaż krótki,ale to dopiero teaser trailera,tak?
Ale mnie również nie podobało się zachowanie Toma gdy siedział spokojnie jak szafa płoneła, w książce to aż odskoczył.
Nie moge się doczekać filmu i sądze, że film może nas całkiem mile zaskoczyć.
Arry jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-03-2008, 12:24   #12
monkisz
Junior Member

Moim zdaniem jak na 1 zwiastun to trohe sie nie postarali, mam nadzieje że następne bedom leprze.

Jak film ma byc tak pociogajacy jak zwaistun to ja go nawet nie chce oglondac.
monkisz jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-03-2008, 14:49   #13
Santino
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Santino na Harry Potter Forum

No nie..Jak można w dwóch zdaniach zrobić około pięciu błędów. Pomyśl najpierw zanim coś napiszesz, a nie zaśmiecasz forum. Nie wiem zupełnie co znaczy: ,,trohe, bedom, leprze, oglondac?" . Mam nadzieję, że w końcu Twoje wypowiedzi zobaczy jakiś Admin i coś z tym zrobi.
Santino jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-03-2008, 16:54   #14
Hermiona1123
Member

Wyślij wiadomość przez ICQ do Hermiona1123 Wyślij wiadomość przez AIM do Hermiona1123 Wyślij wiadomość przez MSN do Hermiona1123

Mnie link do zwiastunu podany na HPn nie działał (jeden i drugi), wiec zanim go zobaczyłam, przeczytałam komentarze pod newsem. Były jak najbardziej pozytywne ;], że niby taki mroczny etc., ale kiedy sama go obejrzałam... no nie wiem, trochę jakby "przereklamowany"...
Hermiona1123 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-03-2008, 22:24   #15
Nicole Patil
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Nicole Patil

Zaskoczył mnie
Był strasznie mroczny...
Noi baaardzo podobał mi się młody Voldemort
Taki słodki dzieciak :smilewinkgrin:
Nicole Patil jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-04-2008, 12:04   #16
OLCIA
Fanatyk, niegroźny

OLCIA na Harry Potter Forum

Mroczny-zdecydowanie! a najbardziej w tym zwiastunie podoba mi się muzyka- mroczna, tajemnicza! a co do całości to jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiona:yes:
Stary 08-04-2008, 12:43   #17
Mortiana
Junior Member

Ja odpowiem tak, jak zagłosowałam w ankiecie: "Pododał mi się. Taki mroczny i tajemniczy"
Hero Fiennes Tiffin - cudo. Dokładnie tak sobie wyobrażałam małego Riddle'a. Niektórzy mówią, że sztucznie wyszedł... Mnie bardzo się spodobał, szczególnie jego ekspresje, kiedy płonie szafa (mimo tego, że to różni się od opisu książkowego, Riddle wygląda na kogoś, kto rozkoszuje się widokiem tego, że naprawdę jest inny świat i że on, Riddle, będzie mógł posiąść taie moce) oraz wymawiane 'Prove it!' - tak jak w książce, to był rozkaz.
Dumbledore - failed, ale to chyba dlatego, że ogólnie nie podoba mi się Gambon w tej roli i to, co z Dumbledore'em zrobili w filmach - tzn. zmiana charakteru; ale nawet niezła charakteryzacja 'na młodsze lata':P
Rozwalił mnie za to jeden komentarz odnoszący się do teasera na pewnej filmowej stronie: 'Ale dlaczego Ginny leży na podłodze?!' - lol! XD Biedny Ron
Ogólnie, mam wiele obaw dotycz. ekranizacji KP (po doniesieniach Yatesa w stylu mroczna komedia romantyczna, zmiany scen, niektóre wątki wpadające ot tak sobie, brak ministra Scrimgeoura), to ten teaser podniósł mnie troszeczkę na duchu - dobrze 'sklejony', dobra muzyka, wyśmienity młody Fiennes (w końcu nie mógł być gorszy od genialnego wujka ^_^). Lecz obawy pozostaną, aż do premiery.
(Zwiastun ZF bardzo mi się podobał, a film... krótko mówiąc: nie:P)
Pozdrowienia!

PS. Mam jedno pytanie. Znalazłam takie oto zdjęcie: http://up1.googletounion.com/data/aa/83/39/6/a/20071007_e533de7017dd5bba2d87IKg6dcVgvgRH.jpg
Jest to ponoć młody Riddle, czyli Fiennes Tiffin. Czy ktoś z Was wie, czy jest to zdjęcie oficjalne? Bo specjalnie na stronach poświęconych HP tej foty jakoś nie widziałam, a jest tu wielu 'szperaczy' i znawców, więc chcę się upewnić Pomóżcie!
Mortiana jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-04-2008, 13:04   #18
Zgredziu
Czytelnik horoskopów

Jak na pierwszy trailer to jest super. Bardzo mi się podobał i nie mogę się doczekać następnych zwiastunów :D Do filmu jeszcze daleko.. :/
Zgredziu jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-04-2008, 21:10   #19
Emma656
Mięso armatnie

Trailer jest fajny, tylko szkoda, że niema tam Hermiony mam nadzieję że w następnych już będzie Ach nie moge doczekać się filmu :yes:
Emma656 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-05-2008, 13:50   #20
Hermiona1334
Praktykant Voodoo

Mnie się triler podoba.Taki tajemniczy i mroczny...tylko nie rozumiem paru rzeczy:
scena jak Ginny stoi w wodzie jakoś niespecjalnie mi się kojarzy z książką,
scena w której Harry biegnie przez ten gąszcz też jest trochę dziwna .
W końcówce zwiastunu kiedy Tom mówi Dumbledore'owi,że potrafi rozmawiać z wężami pada takie dziwne zdanie,cytuję:Znajdą mnie...te okropieństwa..."Nie wiem za bardzo o co w tej wypowiedzi chodzi a Wy?
"Nikt nie każe Ci iść dalej. Można siedzieć i czekać na śmierć. Można przez całe życie siedzieć i czekać na śmierć. To też jest godne, jest honorowe, może być przyjemne, jeśli ktoś potrafi czerpać z tego przyjemność. Nikt nigdy nie powiedział, że tylko jak się idzie naprzód to dopełnia się los człowieka"

Jake, spragniona żaba nie może pić z dwóch jezior jednocześnie
Hermiona1334 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania