Ja odpowiem tak, jak zagłosowałam w ankiecie: "Pododał mi się. Taki mroczny i tajemniczy"

Hero Fiennes Tiffin - cudo. Dokładnie tak sobie wyobrażałam małego Riddle'a. Niektórzy mówią, że sztucznie wyszedł... Mnie bardzo się spodobał, szczególnie jego ekspresje, kiedy płonie szafa (mimo tego, że to różni się od opisu książkowego, Riddle wygląda na kogoś, kto rozkoszuje się widokiem tego, że naprawdę jest inny świat i że on, Riddle, będzie mógł posiąść taie moce) oraz wymawiane 'Prove it!' - tak jak w książce, to był rozkaz.
Dumbledore - failed, ale to chyba dlatego, że ogólnie nie podoba mi się Gambon w tej roli i to, co z Dumbledore'em zrobili w filmach - tzn. zmiana charakteru; ale nawet niezła charakteryzacja 'na młodsze lata':P
Rozwalił mnie za to jeden komentarz odnoszący się do teasera na pewnej filmowej stronie: 'Ale dlaczego Ginny leży na podłodze?!' - lol! XD Biedny Ron

Ogólnie, mam wiele obaw dotycz. ekranizacji KP (po doniesieniach Yatesa w stylu mroczna komedia romantyczna, zmiany scen, niektóre wątki wpadające ot tak sobie, brak ministra Scrimgeoura), to ten teaser podniósł mnie troszeczkę na duchu - dobrze 'sklejony', dobra muzyka, wyśmienity młody Fiennes (w końcu nie mógł być gorszy od genialnego wujka ^_^). Lecz obawy pozostaną, aż do premiery.
(Zwiastun ZF bardzo mi się podobał, a film... krótko mówiąc: nie:P)
Pozdrowienia!
PS. Mam jedno pytanie. Znalazłam takie oto zdjęcie: http://up1.googletounion.com/data/aa/83/39/6/a/20071007_e533de7017dd5bba2d87IKg6dcVgvgRH.jpg
Jest to ponoć młody Riddle, czyli Fiennes Tiffin. Czy ktoś z Was wie, czy jest to zdjęcie oficjalne? Bo specjalnie na stronach poświęconych HP tej foty jakoś nie widziałam, a jest tu wielu 'szperaczy' i znawców, więc chcę się upewnić

Pomóżcie!