|
08-16-2008, 16:36
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Ron i Lavender
Jak sądzicie? Czy Ron i Lav do siebie pasują?
Czy ich miłość była prawdziwa?
Czy powinni dalej być razem?
|
|
|
08-19-2008, 19:26
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
RE: Ron i Lavender
Taaa... Szkoda tylko, że Ron chodził z Lavender tylko po to, by zrobic na złośc Hermionie, którą już od kilku dobrych lat kochał. A Lav chyba była w nim zadurzona po uszy... Ale to i tak w niczym nie pomogło. Ich miłoś nie mogła przetrwac. A dlaczego? Tego dowiesz się jak już przeczytasz jakąś książkę HP.
|
|
|
08-22-2008, 08:58
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
nie wiem czt to była prawdzoiwa miłość ale levander naprawde zakochała się w ronie ale ron niiby też ale w końcu ron miał jej dosyć i dał sobie spokuj z levander a napewno levaner go jeszcze kochała ale ron wolał się pogodzzić z hermiona
|
08-23-2008, 10:13
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Ja za to wiem, że to była miłość tylko w jedną stronę. Lav mogła kochać Rona, ale on jej nie kochał. To wszystko było po to, żeby zrobić na złość Hermionie i Ginny. Żebym im coś udowodnić. To było trochę nie fair w stosunku do Lav.
|
|
|
09-23-2008, 16:43
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Fajny był watek Rona i Lavender- przynajmiej śmieszny. Wiadome było od początku, że Ci dwoje nie są dla siebie, Ron wzrokiem wodził za Hermioną i odwrotnie. Dobrze sie stało że Ci dwoje zostali razem, bo jakby to było gdyby Harry z Ginny, Ron z Lavender (ona do paczki nie należała) a hermiona z tez z kimś innym. A tak wsztstko zostało w rodzinie i słusznie.
|
|
|
10-05-2008, 13:49
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Napewno do siebie nie pasuja. I dobrze , że ten związe się skończył  Przecież to całkiem inne osoby. Wydaje mi się, że Ron był z Lavender tylko dlatego żeby z kimś być. Przecieź troche wdcześniej Ginny powiedziała mu że nie ma żadnego doświadczenia z dziewczynami itp. Lavender była o wiele bardziej zaangażowana ale wydaje mi się, że z jej strony to było zauroczenie
|
|
|
10-10-2008, 23:10
|
|
|
Mięso armatnie
|
Moim zdaniem...
Moim zdaniem kompletnie do siebie nie pasowali. A tak wogule to ja nie lubie Lovender.
Ona jest taka dziwna. Ron i Hermiona najbardziej do siebie pasują.
|
|
|
10-11-2008, 16:31
|
|
|
Junior Member
|
Lavander z pewnością podobał się Ron. Ale on chodził z nią tylko po to by zrobić na złość Hermionie.......Nie pasowali do siebie. Ron od początku był pisany Hermionie
|
|
|
02-23-2009, 18:01
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Co do tego, czy ich miłość była prawdziwa, to chyba każdy kto przeczytał książkę zna odpowiedz  Mogę jedynie powidzieć, że scenki z ich udziałem były najśmieszniejsze z całej książki HP i KP
|
|
|
08-15-2009, 11:34
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Mi tam się wydaje, że pasowali do siebie. Gdyby Ron trochę wcześniej pokochał coś by z tego było, lecz nic nie wyszło.
|
|
|
Zasady postowania
|