|
07-11-2008, 22:21
|
|
|
Mięso armatnie
|
RE: Która część jest najnudniejsza??
ja uwazam, ze zadna nie jest nudna.  ^^ Co do Kamiania Filozoficznego, to wlasnie byla swietna, a szczegulnie na koncu jak Dumbledore rozmawia z Harrym i udziela mu jakis niewielki rąbek tajemnicy co do jego przyszlosci i przeszlosci.  Komnata Tajemnic tez byla swietna, szczegulnie z tym dziennikiem no i oczywiscie pod sam koniec.
Te ksiazki nigdy nie sa nudzne xD
sa najlepsze XD  
^.^
|
|
|
07-15-2008, 16:40
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Moim zdaniem żadna z książek o Harrym nie jest nudna, tylko Komnata Tajemnic jakby odbiega o reszty poziomem. Choć jak czytałam ją pierwszy raz byłam bardzo nią zafascynowana (może dlatego, że od niej zaczęła się moja przygoda z Harrym), ale później stwierdziłam, że jest mniej fajna od innych
|
|
|
08-14-2008, 23:37
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Jak dla mnie to każda część Harrego Pottera była ciekawa. Za każdym razem czekałam z utęsknieniem na kolejne części przygód Harrego. Za każdym razem, gdy brałam nową część do ręki truno było mnie oderwać od książki. Ale powiem szczerze, że najmniej ciekawa była piewsza część. Może początek jakoś tam się kleił , ale później to taka nudna troche była
|
|
08-15-2008, 00:17
|
|
|
Junior Member
|
Dla mnie żadna część nie jest i nie bedzie nudna.
Zkazdą ksiażka , strona , zdaniem dowiadujemy sie czegoś nowe o Harrym jego przyjaciołach i wrogach.
|
|
|
08-15-2008, 13:30
|
|
|
Junior Member
|
Według mnie najnudniejsza jest Komnata Tajemnic. Nie wiem czego , ale poprostu ta część książki nie podobała mi się... Taka jakaś... nudna jest 
A tak to pozostałe części są super ;D
Chociaż w Księciu Półkrwi akcja za szybko się działa ..
|
|
|
08-21-2008, 14:17
|
|
|
Senior Member
|
Ja sądzę, że wszystkie części Harry'ego były świetne. Żadna mnie nie nudziła. To klasyka literacka. Jeden Kamień na pewno jest lepszy od 50 a może i 500 Eragonów. Dla mnie każda część była exter.
|
|
|
12-14-2008, 19:29
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
No cóż:)
A ja uważam, że żadna część Harrego Pottera nie była nudna. Wszystkie były ekscytujące :P Naprawdę bardzo ciężko było by mi taką wskazać, a jednak mimo wszystko wskażę taką, ze względu na to iż mimo tego jaka była ciekawa, była jednak jakaś "inna" i nie pasująca mi do pozostałych. Chodzi mi o część trzecią - Więzień Azkabanu. Była jakaś... Nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa. Niestety. :P
|
|
|
01-05-2009, 22:47
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
HP i KF był chyba taki najbardziej dziecinny. Jak go czytałam mi sie podobał, teraz równiez ale juz nie tak bardzo:P a w HP i KT nie cierpialam tego momentu jak leca samochodem do szkoly, nie wiem czemu.
|
|
|
01-06-2009, 06:01
|
|
|
Member
|
Cytat:
Napisał olka2201
HP i KF był chyba taki najbardziej dziecinny. Jak go czytałam mi sie podobał, teraz równiez ale juz nie tak bardzo:P a w HP i KT nie cierpialam tego momentu jak leca samochodem do szkoly, nie wiem czemu.
|
Muszę się zgodzić, te 8 lat temu, kiedy czytałam 1 część to wydawała mi się super od pierwszych stron itp. Wczoraj jak zaczęłam czytać początek, co prawda w necie, bo swoich egzemplarzy nie mam, to wydało mi się to takie dziwne, ja nie wiem, ale naprawdę aż się zdziwiłam, że kiedyś mnie to od samego początku wciągło. No ale wczoraj nie miałąm nastroju na czytanie, więc może to dlatego :P
|
|
|
01-06-2009, 13:17
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Dla mnie jak dla wielu osób żadna część nie była nudna  .
Ja tam nie zauważyłem żeby któraś była dziecinna. Dobrze że mi się nie znudziła pierwsza część bo nie mogę sobie wyobrazić jak bym miał teraz żyć bez Harrego Pottera  .
Nie no może bez przesady ale na pewno bym żałował że nie zacząłem czytać :P
|
|
|
Zasady postowania
|