|
10-02-2008, 22:08
|
|
|
Junior Member
|
Z jaką postacią, macie najwięcej wspólnych cech?
Mam nadzieję, że nie ma jeszcze takiego tematu. Jeśli jest to baardzo przepraszam.
Ja w pewnym sensie jestem jak Hermiona. Wolę dotrzymywać swoich obowiązków, wtedy lepiej się czuję. Częściowo jak Ginny. Mam też coś z Freda lub George'a. Jestem nierozłączna z moją przyjaciółką i razem wpadamy na szalone pomysły. A wy?
|
|
|
10-05-2008, 00:15
|
|
|
Moderator
|
Wydawało mi się, że gdzieś był taki temat, ale troszkę szukałam i nic nie znalazłam ;P. W każdym razie:
Mam coś z Luny, jestem dziwna, często nikt nie potrafi mnie zorzumieć, mówię o rzeczach, o których nikt nie ma pojęcia, robię co chcę i co myślę..
A dalej sobie nie przypomnę...
|
10-19-2008, 15:10
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Tak ja też jestem pomieszana.Często jestem jak Pomyluna-żyje tak jakby w swoim świecie,mam swoje poglądy i jestem odcięta od rzeczywistości,czasem mówię strasznie dziwne rzeczy z których potem sama się śmieje.Mam też coś z Hermiony-jestem starsznie uparta i muszę osiągnąć każdy zamierzony cel,ale na pewno nie jestem kujonem.Pasuje też do Rona:jestem wyluzowana i przyjacielska.
|
|
|
10-25-2008, 22:00
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Już był taki temat. Ale nie wiem gdzie.
Ja mam w sobie coś z Harry'ego (odwaga, cel), Rona (przyjaźń, poczucie humoru), Hermiony (ambitna, wygadana), Tonks (zapominalska, wesoła) i Ginny (skromność).
|
|
|
11-10-2008, 10:43
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Mam coś z Tonks, Ginny i Luny.
Ginny- skromna [czasem do przesady]
Tonks- wesoła
Luny - dziwna, , mówie co myślę ale także jak czasem coś mówie to nikt nie wie o czym.
|
|
12-24-2008, 19:53
|
|
|
Junior Member
|
Zdecydowanie Syriusz  . Szalony, zwariowane pomysły, dążenie do celu, oddanie przyjaciołom i nie naganne poczucie humoru
|
|
|
12-26-2008, 15:04
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Z jaką postacią, macie najwięcej wspólnych cech?
Ja mam troszke z
Tonks-zapominalska i rozkojarzona
Luny-odrobine dziwna i szczera do bólu jak coś mi leży na sercu to poprostu otym mówie
Syriusza-mam szalone pomysły i jak coś postanowie to nikt mi tego z głowy nee wybije xd
|
|
|
01-03-2009, 16:40
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
ja jestem prawie kropla w krople jak luna rozkojazony zawsze rozmarzony dziwny inni maja mnie za czubka jestem tak szczery jak ona i cos z tonks zawsze czegos zapomne i ciamajda jestem xD
|
|
|
01-03-2009, 17:54
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ja co nie dotknę, to zepsuję - jak Tonks xD
Co prawda to nie cecha, ale jestem brzydka jak ciotka Petunia xD Tylko ja mam jasne włosy, a ona ma ciemne xD
|
01-03-2009, 20:19
|
|
|
Mięso armatnie
|
Ja pasowałabym do wielu postaci. Ironizuję czasami- jak Snape, mam swój własny świat- Luna, szalona- Syriusz, Tonks- roztrzepana, Hagrid- hopla na punkcie pewnych rzeczy
|
|
|
Zasady postowania
|