Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Filmy

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 08-16-2008, 17:24   #51
mkspoko
Junior Member

Domyślnie RE: High School Musical

Podoba mi się ten film. Czekam na trzecią część, na pewno wybiorę się do kina. Muszę powiedzieć że osoby, które oglądają przeważnie filmy akcji to niech nawet nie próbują iść no to do kina. Polecam za to film DOA, szybki,ciekawy film o turnieju walk i nie jest to film jak typowe mordobicie.
mkspoko jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-16-2008, 18:59   #52
Hermiona_Montez
Junior Member

Kiedyś miałam faze (stąd mój beznadziejny nick).. teraz jest mi niedobrze jak o tym myśle..
Hermiona_Montez jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-16-2008, 19:32   #53
Charlus Potter
Czytelnik horoskopów

HM to jeden z najlepszych filmów które widziałem. Moim zdaniem jest to film dla każdego...
Charlus Potter jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-18-2008, 16:55   #54
Peeves
Urodzony, by rządzić światem

Peeves na Harry Potter Forum

Eee tam, wszyscy pojeżdżają film od prawie roku... Ja obejrzałam film raz zupełnie trzeźwa i na serio chcąc zobaczyć 'najlepszy Musical dla nastolatków' nastawienie miałam gorsze niż do większości shitów w niepelnoletnim kinie. Serio? Porażka, ale rotkliwiali się nad tym i inni nade mną, to nie będę powtarzać ;p

Ale teraz druga strona medalu. Poleca HSM, najlepiej obie części, do obejrzenia z koleżnkami i zgrzewką piwa. Autentyczny ubaw po pachy z niewyobrażalnymi polewkami i atakami śmiechu. Po obowiązkowym sięgnięciu po ostrzejsze używki najlepiej ściągnąć piosenki z filmu, albo puścić na youtube, albo przewijać film, wziąć puste butelki i z nauczonym już tekstem śpiewać razem ze wspaniałymi bohaterami w pastelowych ubraniach z ekologicznej bawełny^^ Do moich osobistych najbardziej śmiechowych momentów należy zdecydowanie - Gabriella pryztulająca się do plakatu Troya na szkolnych szafkach i szukająca żyletki po ścianach, bo oni do siebie nie pasują i jak to się tak mogło stać, że ona myślała, że im wyjdzie... Soł słit, soł sed, sol grejt ;D

Jeśli ktoś chce prawdziwą porcję musicali to zapraszam do np. 'Hair', 'Cabaret', 'Chicago', 'Moulin Rouge', 'Dźwięki Muzyki', 'West Side Story', 'Jesis Christ Superstar'... itd ;)
Stary 08-18-2008, 17:07   #55
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Cytat:
(No, nie licząc "Mody na Sukces"
Ale już przynajmniej "Mody..." nie obrażaj xD, porównując ją do HSM xD.
Stary 09-12-2008, 15:34   #56
Harry Potter 33
Senior Member

Domyślnie

Widziałem drugą część tego filmu, "High School Musical". Film i może nie jest genialny, ale mi się spodobał, szczególnie muzyka, aczkolwiek mogliby popracować lepiej nad historią opowieści...
Harry Potter 33 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 09-26-2008, 08:26   #57
Patka-wariatka
Omijać szerokim łukiem

Patka-wariatka na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Patka-wariatka
Domyślnie

Cytat:
Napisał Peeves Zobacz post

Jeśli ktoś chce prawdziwą porcję musicali to zapraszam do np. 'Hair', 'Cabaret', 'Chicago', 'Moulin Rouge', 'Dźwięki Muzyki', 'West Side Story', 'Jesis Christ Superstar'... itd
O 'Hair' opowiadał mi tata.. 'West Side Story' widziałam w Teatrze Rozrywki.. Coś pięknego. Aktorzy wspaniale tańczą. I ta fabuła.. Polecam!
'Jesus Christ Superstar' - wybieram się na ten musical do Teatru.. w październiku. Nie mogę sie doczekać.. : ) . Chcę zobaczyć Maćka Balcara w roli Jezusa ^^. Poza tym lubię chodzić do teatru.

Co do HSM.. można się przy nim fajnie bawić. I tyle.. ; )
Stary 12-29-2008, 13:27   #58
Kerle
Moderator

Kerle na Harry Potter Forum

Domyślnie

Omg xD Na trzecią część wyciągnęła mnie moja niezrównoważona klasa i wiecie co? Dobrze się bawiłam. Nie dla tego, że film był świetny, bo nie był, był jednym z najgorszych jakie widziałam, ale dlatego, że nikogo nie było oprócz nas na sali i mogliśmy komentować do woli - a takich krytycznych komentów to chyba nikt nie chciałby usłyszeć. Jak dla mnie film był beznadziejny i gdybym jakimś cudem sama trafiła na ten film, to jestem pewna, że bym na nim usnęła. Pierwsza część - jako tako, druga - chyba najlepsza z tego całego hmm... Żeby nikogo nie obrazić = chłamu. Ale trzecia, to już była porażka. Polecam -> drugo, trzecioklasistom.

EDIT: Tak jeszcze jeżdżę po tym temacie i patrzę co tam, wy nabazgraliście. I jedna wypowiedź przykuła moją uwagę...

Cytat:
Ale teraz druga strona medalu. Poleca HSM, najlepiej obie części, do obejrzenia z koleżnkami i zgrzewką piwa. Autentyczny ubaw po pachy z niewyobrażalnymi polewkami i atakami śmiechu. Po obowiązkowym sięgnięciu po ostrzejsze używki najlepiej ściągnąć piosenki z filmu, albo puścić na youtube, albo przewijać film, wziąć puste butelki i z nauczonym już tekstem śpiewać razem ze wspaniałymi bohaterami w pastelowych ubraniach z ekologicznej bawełny^^ Do moich osobistych najbardziej śmiechowych momentów należy zdecydowanie - Gabriella pryztulająca się do plakatu Troya na szkolnych szafkach i szukająca żyletki po ścianach, bo oni do siebie nie pasują i jak to się tak mogło stać, że ona myślała, że im wyjdzie... Soł słit, soł sed, sol grejt ;D
Dokładnie. Zgadzam się w 100 % ^^

Ostatnio edytowane przez Kerle : 12-29-2008 o 13:31.
Kerle jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 01-05-2009, 15:41   #59
Charlotte
Junior Member

Domyślnie

Lubiałam to ale troche obrzydziła mi to ta moda na ,,HSM,,
Jak każdy chodzi i gada o tym to sory...rzygać się chce
Zresztą to już troche nudne...
Charlotte jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 01-05-2009, 15:42   #60
Charlotte
Junior Member

Domyślnie

Sam film nie najgroszy oczywiście ale po kilku częściach robi się nudny...
Charlotte jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania