|
08-14-2008, 17:24
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
RE: Włatcy Móch
Hmm...jak miałem na kompie chyba z 14 odcinków, to jeszcze trzymało poziom. Ale później... jakoś WM straciły formę.
Słyszałem już teksty, jaki ten serial, więc nie trzeba się powtarzać... OK, ja czasem obejrzałem, jak nie miałem co robić, no ale bez przesady! Nie jestem i nie byłem jakimś fanem tego serialu.Wiadomo, że Polacy to naród, któremu nie chce się wytężać mózgu, by głębiej dostrzec żarty z tej kreskówy i dlatego to oglądają. Dzieciarnia nie ma co oglądać, to ogląda... ale teraz już WM nie są tak popularne, na szczęście. I dobrze, bo jak dzieciarnia w okresie manii WM się zachowywała... koszmar.
Ale wciąż twierdzę, że South Park jest lepszy od Władców... [piszę popr. bo ja już tak mam :E ] ma żarty na lepszym poziomie... które są głębsze.
|
|
|
09-12-2008, 15:48
|
|
|
Senior Member
|
Może być, aczkolwiek zbytnio wulgarny, za dużo jest w nim treści tego typu... Nie oglądam.
|
|
|
09-14-2008, 14:05
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Oczywiście, że South Park jest lepszy. Sama Włatców nie lubię. Raz obejrzałam chyba 1 czy 2 odcinki na YouTube i nie za bardzo przypadło mi do gustu. Żałosna bajka dla ludzi niedorozwiniętych. Nie cierpię.
|
09-14-2008, 18:32
|
|
|
Super Moderator
|
Eeee... To jest tak żałosne, że nie wiem jak można na to patrzeć. Obejrzałam - może ze 2-3 odcinki z tatą. Przez niego! Bo był ciekawy co to jest ;D.
Zresztą, razi mnie to ordynarne słownictwo ;/.
Śmieszy to kogoś? Macie naprawdę niskie wymagania i specyficzny gust. Gratuluję inteligencji.
Ostatnio edytowane przez mimid : 09-14-2008 o 18:35.
|
|
|
09-14-2008, 19:46
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Cytat:
Napisał mimid
Śmieszy to kogoś? Macie naprawdę niskie wymagania i specyficzny gust. Gratuluję inteligencji.
|
Dzięki. ;]
Z tego, co zauważyłam, to, przynajmniej u mnie, ten serial cieszy się powodzeniem głównie wśród dzieciaków z podstawówki. Nie raz słyszę cytaty z Włatców Móch, niektórzy są nawet świetni w sztuce udawania Czesia. ;] Nie raz też byłam świadkiem rozmów rodziców na ten temat i nie są jakoś zadowoleni. Najlepsze jest, jak używają danych cytatów/słów, nie znając ich znaczenia. xD
Na początku nie miałam najmniejszej ochoty go oglądać. Nie rozumiałam, skąd ten cały szał. Gdy natrafiałam czasami na MTV w czasie tego serialu również nie widziałam w nim nic nadzwyczajnego. Obejrzałam jednak kawałek raz, inny innego dnia, potem trochę następnego odcinka, następnego... I regularnie w czasie reklam na AXN zaczęłam przełączać na Włatców. Może i głupie, ale lepsze od reklam. ;] Przez jakiś czas z matką odwiedzały mnie dwie dziewczynki (zerówka i trzecia klasa), to z nimi oglądałam trochę w internecie... Są czasami nawet śmieszne (dla mnie) momenty.
Teraz nie oglądam, nie wiem nawet, czy jeszcze lecą w telewizji, czy nie. I tak bym nie oglądała. Wiem, ze to głupie, wulgarne. I dziwię się, że rodzice to nawet przedszkolakom pozwalają oglądać.
|
|
|
12-16-2008, 15:52
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Zdecydowanie najlepszym odcinkiem są wykopki. Ale i reszta jest niezła. Czesio wymiata.
|
|
|
01-05-2009, 15:44
|
|
|
Junior Member
|
Tak....
Władcy Móch są fajni ale ta moda na to...
No sory każdy gada głosem Czesia...
Na każdym kroku...
Ale lubię tą bajkę mimo to xD
|
|
|
01-05-2009, 16:08
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
a mnie wali to co mowia inni lubie wlatcow i tyle, to moje zdanie i nic wam do tego  a pozatym bajeczka fajna, czesio najfajniejszy :P
|
|
|
02-07-2009, 17:17
|
|
|
Member
|
No cóż, można powiedzieć, że Włatców lubię. Co prawda rzadko oglądam, jedynie kiedy brat włączy czasem się do niego dosiądę i sobie obejrzę. Razi mnie jedynie to, że większość jego fanów chodzi do podstawówki, a najbardziej śmieszą ich przekleństwa, a wcale nie to ma śmieszyć. Każdy odcinek ma fabułę, która jest śmieszna (jedna mniej, druga bardziej.), a nie przekleństwa i wacki. Potem taki 10-letni chłopczyk śmieje się z opowiadania na lekcji, bo w tekście jest chłopiec o imieniu Wacek. ;]
|
03-27-2009, 22:05
|
|
|
Junior Member
|
to jest nawet fajne... ale za dużo wulgaryzmów...
|
|
|
Zasady postowania
|