|
02-19-2009, 21:55
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
ma ruszyć dupę? Chyba raczej odwrotnie, bo przed kompem z reguły się SIEDZI
|
02-20-2009, 10:41
|
|
|
Member
|
Przerywam offtop swoim zdjęciem ^^
Pół świata i tak mnie już mnie widziało, tutaj również, więc:
http://photos.nasza-klasa.pl/1601954...0a328fa19.jpeg
Oczywiście skomentuje to co miałam okazję zapamiętać, a byłam kilka stron do tyłu więc na pewno kogoś ominęłam.
Claris, maj mhroczna lejdi. Służę ciemności na twoją prośbę, jeśli tylko pozwolisz mi spędzić jedną noc z Nephrite ;D I pamiętaj, twój mroczny image jest okej!^^
Amy, ja bym w życiu nie wpadła na to, że wyglądasz jak Ala/Tola/whatever, gdyby nie to, że ktoś zarzucił takim pomysłem i kiedy się dokładnie przyjrzałam to faktycznie zauważyłam minimalne podobieństwo do którejś z tych dziewczyn, jednakże uważam, żeś ładniejsza od nich O WIELE
Adzilla zmieniłaś się mega, mega pozytywnie, jesteś śliczna. No i twoje włosy! Ja mam obsesje na punkcie swoich o nieokreślonym kolorze, kształcie, nastroszeniu... A twoje są zajebiste. Blondyneczka z niebieskimi oczkami, zazdroszcze
Kyin, haha, ja leje z plakatu ^^ To gdzieś u ciebie w pokoju? I sobie strzeliłaś zdjęcie na penera! ;D świetne włosy! zostałaś skonstruowana naturalnie ładną ;D
Lady, kojarzysz mi się z taką zadziorną na tej focie, co oczywiście odbieram bardzo pozytywnie^^ Oczy, usta, włosy- wszystko ligowe^^
Cytat:
|
Mówię, że wy jakieś zmutowane pokolenie, lol xD U mnie wszyscy faceci w wieku 12 lat wyglądali jak dzieciory z 4 klasy podstawówki.
|
Naprawdę zmutowane. U mnie to samo, kiedy miałam 12 lat wyglądałam na 14, za to moi koledzy na 10. Tak już jest, dopiero teraz zaczynają fizycznie poważnieć i w ogóle.
|
02-20-2009, 11:13
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
|
Claris, maj mhroczna lejdi. Służę ciemności na twoją prośbę, jeśli tylko pozwolisz mi spędzić jedną noc z Nephrite ;D I pamiętaj, twój mroczny image jest okej!^^
|
Chyba zcipłaś. Nephrite jest MÓJ! zapamiętaj to sobie, maj darling
Tak btw, sexy dupa z Ciebie  =*
|
02-20-2009, 14:54
|
|
|
Moderator
|
|
02-21-2009, 20:04
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
LMJ - cóż, wyszły szumy, ale co zrobić. Taki sprzęt i słabe naświetlenie xD
Tu chyba trochę lepiej z jakością: http://photos.nasza-klasa.pl/4823642...485374aa3.jpeg ^^
agatka92 - chyba lepiej byłoby bez tej przeróbki. Bynajmniej do mnie ona nie trafia. Wydaje mi się, że tylko tym zeszpeciłaś bardzo ładne zdjecie : )
Nacia - foty z góry + czarno - białe rządzą. Ładnie oczka wyszły : )
|
|
|
02-22-2009, 22:52
|
|
|
Member
|
Cytat:
Chyba zcipłaś. Nephrite jest MÓJ! zapamiętaj to sobie, maj darling
Tak btw, sexy dupa z Ciebie =*
|
Mary, moje najdroższe słoneczko... No, no, no. Nephrite pasuje do mnie! Weź sobie Zojsajte czy innych  A ja jeszcze biorę Mamoru, bo w pojedynkę to tak nudno^^ Aczkolwiek Nephrite... Nie mogę się zdecydować na jednego ^^ Oprócz tego zamawiam: Roba, TomaStu, Sawyera (tak! za namową Claris w końcu zaczęłam LOSTy ^^), Billego, Oregano, wszystkie unicorny, Chase'a (omg, he's so sexy) i Micka <3
Nacia dupo, widziałam już na naszej klasie, ale jesteś niezła picza, zresztą wiesz ;D
Malicious, no masz mega oczy, usta... Jesteś śliczna ;]
|
02-23-2009, 08:31
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
|
Mary, moje najdroższe słoneczko... No, no, no. Nephrite pasuje do mnie! Weź sobie Zojsajte czy innych A ja jeszcze biorę Mamoru, bo w pojedynkę to tak nudno^^ Aczkolwiek Nephrite... Nie mogę się zdecydować na jednego ^^ Oprócz tego zamawiam: Roba, TomaStu, Sawyera (tak! za namową Claris w końcu zaczęłam LOSTy ^^), Billego, Oregano, wszystkie unicorny, Chase'a (omg, he's so sexy) i Micka <3
|
Chyba oszalałaś. Nephrite jest mój, bo ja pierwsza widziałam ten odcinek, hahaha! : P Poza tym biorę jeszcze Chase'a (tak, kotku, to ja z nim śpię, nie Ty  ), Micka (bo zdobył me serce odcinkiem w którym trzymał Beth pod prysznicem  ), Rice'a, Tomusia, Robusia, House'a, Zoisite (Chociaż niewdzięcznik zabił konkurenta o moje serce - Nephrite), troszku uniocrnów (bo one dla nas jak koty dla starożytnego Egiptu  ), Bellamy'ego, Klate Beckhama i... Hmmm... Jasperka do przytulania
Tak na poważnie, żeby nie robić offtopu:
M. Lady. - To zdjęcie jest anbyliwybol. Jesteś śliczna, naprawdę. Ile ja bym dała, żeby moje oczy miały taki blask ^^ Gratuluje urody i częściej rób podobne zdjęcia : *
|
02-23-2009, 17:51
|
|
|
Moderator
|
Mamoru jest mój, spierpapier.
Ja was jeszcze troche pomęczę:
http://photos.nasza-klasa.pl/1992165...225585503.jpeg
PS wiem, że boska grzywka, ale nie zwracać na nią uwagi.
|
02-25-2009, 19:05
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Aga, no u mojego brata xD. On lubi Futuramę i Bendera (czy Blendera? xdd) i ma plakat xD A ten napis jest zajebisty xD. A z tą moją urodą bym nie przesadzała... Ale Twoje fajne foto xD Szkoda tylko, że tak średnio Cie widać, poprzednie były lepsze, masz zajekurdebiste oczy! Zresztą tutaj pełno takich ładnookich xD. Jakoś tak przyciągają uwagę. I ta przeróbka też xD.
M. Lady, zazdroszczę urody. Chociaż ten makijaż mógłby być delikatniejszy.
Naaciaa! Ty wiesz co ja sądze, bo na nyky widziałam. Tamto w budce i tak było najlepsze xp.
|
03-05-2009, 14:16
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Przełamałam się i dam adres do swojej foty xDD
*usunięte*
Oto ja oO
Ostatnio edytowane przez Goszka : 05-29-2012 o 12:04.
|
|
|
Zasady postowania
|