|
02-02-2009, 16:38
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Cytat:
Zostałeś przydzielony do...
Gryffindor!
|
Ja chciałam do Gryffindoru albo Hufflepuffu
|
|
02-24-2009, 20:06
|
|
|
Junior Member
|
Ja chyba do Ravenclawu bo żadko w szkole zdaża mi się dostać 4 xD. Ale do Gryffindoru też pasuję.
|
|
|
03-12-2009, 14:08
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Cytat:
Napisał lovegood_luna
A więc tiara przydzieliła mnie do Gryffindoru! (;
Nie wiem tylko czy bym się nadawała. Ja w porównaniu z Harrym nie jestem aż tak odważna, a szkoda...
|
__________________________________________________ _____
I pora na gadkę typu Stary,Dobry Dumbi(Dumbledore):
To,co napisałaś świadczy o tym,że naprawdę zasługujesz na bycie Gryfonką.A teraz pora na Brandy  !!!
__________________________________________________ ______
A ja jestem............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................................Gryfonem!!!!!! !
|
|
|
03-12-2009, 16:00
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Mwahahah =D *obłąkana*
Slytherin. Gdy byłam mała uważałam, że lepiej by było trafić do Gryffindoru, ale teraz z Tiary wyszedł mi Slytherin :<. I doprz. Zagłębiam się w okultyzm, nekromancje, demonologię, szamanizm, spirytzm, ewokację, magnetyzm... Jestem zUem wcielonym *obłąkana*.
|
|
|
04-01-2009, 19:57
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Ravencwał bystrych ceni. Cieszy mnie to, choć spodziewałam się od poczatku takiego wyniku: nie jestem kujonicą, ale lubię sobie inteligentnie pokonwersować, nie obchodzą mnie plotki i często wolę usiąść nad dobrą książka, niż spotkać się z kims z paczki. Poza tym lubię dowiadywać sie nowych rzeczy. Chociaż czasem bywam cholernie leniwa i szybko tracę zapał do pracy, więc nie wiem, czy bym sie nadawała do Kruków.
Ostatnio edytowane przez Hermiona1334 : 07-28-2010 o 21:56.
|
|
|
04-02-2009, 09:55
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Jeny. Gryffindor  . A ja chciałam zawsze być w Hufflepufie. Bo nie wiem, czy inny dom przeżyłby moje niezdarstwo xD
|
04-10-2009, 07:29
|
|
|
Junior Member
|
Według Tiary Przydziału to Gryffindor  No szkoda bo wolałem być w Ravenclawie, ale pewnei przeważyła ta moja odwaga by bronić świata <haha>
|
|
|
04-22-2009, 22:27
|
|
|
Junior Member
|
Slytherin!
zgadzam się z tym xD
|
|
|
04-30-2009, 17:05
|
|
|
Super Moderator
|
Zrobiłam sobie ten test, do którego link podała Giz. Wynik:
Slytherin!
Całkowicie się zgadzam i popieram. ;]
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
05-15-2009, 16:38
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Heh, jakoś ten test mnie nie przekonuje. Podaję linka do (moim zdaniem) lepszego.
http://forum.mirriel.net/viewtopic.php?f=1&t=1091
Jestem Krukonką. Zawsze chciałam. I zwykle to mi w testach wychodzi na przemian z (o zgrozo!) Gryffindorem.
Cóż, nie myślałam, że jest tak wielu Puchonów.
Okrągły pokój wspólny Ravenclawu przypominał klatkę dla kanarków – wpuszczone w ściany filary podtrzymujące półkoliste sklepienie całkiem zgrabnie udawały pręty. W zachodniej ścianie widniało kilka okien – szyby w ich górnych, półokrągłych ćwiartkach pokryte były rysunkami kruków. Magiczne ptaki trzepotały skrzydłami lub poprawiały pióra, wypełniając wnętrze barwnymi błyskami światła. Pokój utrzymany był w odcieniach błękitu i brązu.
Stowarzyszenie Snaperek
|
|
|
Zasady postowania
|