|
02-23-2009, 14:58
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Wg. mnie Komnata Tajemnic. Chociaż pod koniec zaczęła mnie bardziej interesować, to i tak nie dorównuję innym częściom.
|
|
|
03-07-2009, 21:58
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
dla mnie najnudniejsza jest HP I KF bo po 1 poczatek jest nudny po 2 malo sie tam dzieje ale sa plusy bo dowiqadujemy sie o rodzicach harrego itd itp
|
|
|
03-13-2009, 23:34
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Wg. mnie najnudniejsza była Czara Ognia, bo po prostu była taka...trochę za bardzo zVoldemortowana. xD Nie wiem jak to wyrazic dlaczego mi się znudziła. Ale i tak ją będę czytać jeszcze kilka razy xD
|
|
|
03-14-2009, 08:20
|
|
|
Junior Member
|
Ja tam każdą część przeczytałem po kilka razy, a pierwszą to chyba najwięcej, bo najkrótsza, gdzieś ponad 10 razy. Ogólnie każda mi się podoba, ale jeśli miałbym wybierać to na pierwszym miejscu dałbym cześć 5 Zakon Feniksa, a na ostatnim miejscu usadowiłbym 2 Komnata Tajemnic.
|
|
|
03-24-2009, 19:16
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Dla mnie wszystkie części są fenomenalne  . Ale jeśli wybierać to ... Komnata Tajemnic. Nie dzieje się tam nic, oprócz tego, że kilka osób zostaje spetryfikowanych i, że Harry odkrywa Komnatę. Jest tam tak dużo bezsensownych szczegółow, np. jak Harry pomaga Weasley'om pracować w ogrodzie przez chyba 10 stron.
Ale ogólnie to wszystkie części HP są suuper  .
|
04-15-2009, 20:11
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Moim zdaniem wszystkie części mały to "coś" co nadawło im zagadkowości. Jedak Kamień Filozoficzny był dosyć prosty i błachy. A ja lubię się pomęczyć i zaciekawić jak czytam
|
|
|
04-15-2009, 20:22
|
|
|
Junior Member
|
Według mnie, najnudniejszą jest Więzień Azkabanu  Nic nie wniósł nowego, jedynie postać Dementorów, Azkabanu i Syriusza. A to możnabyło zmieścić w 2 rozdziałach ;]
|
04-18-2009, 19:27
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Achh, moja ulubiona część HP zmienia się co miesiąc. ^^ Tzn. może co parę miesięcy. Przeważnie jest to ta, którą ostatnio przeczytałam. To samo z filmami. Czyli aktualnie moją ulubioną książką HP jest Czara Ognia, ale to się może szybko zmienić, bo planuję w najbliższym czasie przeczytać Zakon Feniksa. ; ]
A co do tego, która cz. jest najnudniejsza... To też mi się zmienia. Do niedawna twierdziłam, że CO teraz... Bo ja wiem, chyba ZF.
Ostatnio edytowane przez Gimbya : 04-18-2009 o 19:30.
|
|
|
04-18-2009, 20:00
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Wg mnie najnudniejszą jest trzecia część. Nie wiem czemu, ale w ogóle mnie nie porwała.
|
|
|
04-29-2009, 16:24
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Żadna nie jest nudna. Niektóre są skierowane dla młodszych inne dla starszych, ale żadna nie jest gorsza czy nudniejsza. Wszystkie są świetne.
I dwie małe łzy.
Dziennikarzu mój,
Chwyć za pióro, chwyć.
Taki prosty ruch...
Umrzeć, żeby żyć.
Lady Pank - John Belushi
|
|
|
Zasady postowania
|