Miłość - głupcem jest ten, kto mówi, że bez miłości sobie w życiu poradzi. Ja kiedyś byłam.
Przyjaźń - jak wyżej. Moim zdaniem jest potrzebna każdemu. Bo nikt Ci nie pomoże, kiedy wszyscy Cię opuszczą. Prawdziwy przyjaciel opuszczać nie powinien.
Zdrowie - choć nie zawsze dbam ; ] to wiem, że jest ważne. Bliskie mi osoby popełniły wiele błędów życiu, słono za nie płacąc. Błędy odbiły się na zdrowiu jednych, a życiu innych...
Pieniądze = Szczęście - oczywiście, że są ważne. Ten kto mówi, że dla niego pieniądze nie są ważne jest albo bogaty, albo ma nierówno pod sufitem ;D Dla prawie każdego teraźniejszego człowieka pieniądz to synonim szczęścia.
Rodzina - tutaj mam trochę inne poglądy. To w sumie zależy dla kogo, bo dla mnie rodzina ne jest najważniejsza. Jeden człowiek, który mi nie pomaga, wręcz przeciwnie. Utrudnia niektóre sprawy. Możecie mówić, że to szczeniackie, że jeszcze dorosnę... Cóż. Być może kiedyś się to zmieni, nie ukrywam, że bym chciała, ale jak na razie rodzina jest na dole.