|
06-12-2009, 14:24
|
|
|
Banned
|
Jakich zespołów lub singli najbardziej nie lubicie?
Piszcie, czego nie lubicie. Może stworzymy jakiś AntyClub? haha ;p
- Jonas Brothers
- Miley Cyrus
- Doda
Nienawidzę ich... !! < ; <
|
|
|
06-12-2009, 17:28
|
|
|
Moderator
|
A może tak powiesz dlaczego ich tak bardzo nienawidzisz? Bo większość to robi? Hmmm... Ciekawe.
Ja? Ja w sumie lubię każdy gatunek. Oczywiście pomijając gówna, typu "rOMbanka na densing z pigÓłami"... Okropieństwo. Nie lubię też jazzu. Niezbyt mi to podchodzi, może tylko niektórzy wykonawcy. Zbyt chaotyczna dla mnie ta muzyka... Ach, w sumie jak macie pisać, że nie lubicie Britney Spears tylko dlatego, że jest megakomerycjna i ma spieprzoną opinię, to sobie darujcie... To chore, tu nie chodzi o komerchę czy o opinię, tylko o muzykę. Ja mam to w dupie, czy mój ulubiony kawałek wykonuje ktoś, kto zerzygał się Królowej Elżbiecie na sukienkę czy jakaś cnotka z kościelnej ławki... Byleby to brzmiało dobrze. Tyle.
|
|
|
06-12-2009, 17:33
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
EDIT@
Zwykle staram się wszystko streszczać w kilku zdaniach i nie potrafię się rozpisywać ale skoro ktoś nalega to się postaram.
-Techno (Nie wiem czy ten rodzaj ma jakieś zespoły więc piszę ogólnie. Nie lubię muzyki Techno ponieważ dla mnie piosenka powinna mieć słowa, opowiadać jakąś historię, uczyć jak w przypadku Sabaton'u a w muzyce Techno tego nie ma. Jest tylko jakaś zabawa basami czy jak to się tam nazywa i co kilka minut jakiś koleś krzyczy "Jedziemy, jedziemy". Dla mnie to nie muzyka.)
- Hip Hop (Tego typu muzyki również nie lubię. Tym razem za mało muzyki za dużo bełkotu xD Nawet ja mógłbym usiąść sobie w domu i napisać jakąś piosenkę Hip Hopową. Zaplanował bym tylko jakie postacie w niej zbluzgać, dobrał bym parę rymów do przekleństw i gotowe.)
Tak ogólnie to słucham tylko Metalu. Tutaj wymieniłem tylko te gatunki których nienawidzę. Czyli nie znaczy to że skoro nie wymieniłem Pop'u to go uwielbiam. Ave metal....
Ostatnio edytowane przez Chris99 : 06-12-2009 o 21:27.
|
|
|
06-12-2009, 18:10
|
|
|
Super Moderator
|
Cytat:
|
Napisał Lady Mary Jane
Ja mam to w dupie, czy mój ulubiony kawałek wykonuje ktoś, kto zerzygał się Królowej Elżbiecie na sukienkę czy jakaś cnotka z kościelnej ławki...
|
Dżejson, kocham Cie xDDDDDD.
Otóż nie znoszę polskiego popu. Nie ma sensu wymienianie wykonawców, którzy jęczą w naszych polskich stacjach, bo jest ich jak mrówków. Pop to ogólnie jest mało ambitna muzyka, jeżeli ktoś patrzy na tekst, ale to polskie gówno mnie po prostu dobija, rozkłada na łopatki i powoduje, że kwiczę z rozpaczy. Teksty o dupie Maryni, niedorobione teledyski, zero jakiegokolwiek sensu, ładu i składu, a wszystko tak tandetne, że rzygać mi się chce, serio. W Stanach albo na Wyspach to jakoś wygląda, przeznaczą troche więcej kasy na teledysk, ale przynajmniej nikt nie rzyga za siebie, jak go ogląda.
Dobra, już się chyba odwodniłam przez to rzyganie, na nasz wspaniały popik. Chyba już nic więcej nie mam do powiedzenia, najwyżej zrobię piękny edit.
Chris99, Ty może byś się rozpisał bardziej, co?
|
|
|
06-12-2009, 18:54
|
|
|
Super Moderator
|
Cytat:
|
Otóż nie znoszę polskiego popu. Nie ma sensu wymienianie wykonawców, którzy jęczą w naszych polskich stacjach, bo jest ich jak mrówków. Pop to ogólnie jest mało ambitna muzyka, jeżeli ktoś patrzy na tekst, ale to polskie gówno mnie po prostu dobija, rozkłada na łopatki i powoduje, że kwiczę z rozpaczy. Teksty o dupie Maryni, niedorobione teledyski, zero jakiegokolwiek sensu, ładu i składu, a wszystko tak tandetne, że rzygać mi się chce, serio.
|
Tak, tak, tak. Dokładnie. Polskiego popu, techna i disco polo nienawidzę najbardziej. Nie lubię też popu zagranicznego, ale niektóre gwiazdy np. Spears śpiewać umieją.
Wszystkie zespoły rapowe. Bum, srum, tralalala. Nie trafia do mnie ta muzyka, nie umiem i nie mogę jej słuchać. Ale niektóre teksty są świetne.
Piosenki z HSM, Dziewczyn jakiś tam, eee, Camp Rocka itp. Okropieństwo.
Ostatnio edytowane przez mimid : 10-17-2009 o 17:59.
|
|
|
06-12-2009, 19:30
|
|
|
Super Moderator
|
Polski pop - też nie lubię. Płytkie to i bez sensu. Jakieś pseudo cnotki wyją o jakiś smętach i występują na sopotfestiwalach itp. Ja tak to widzę, ale nie interesują się, to i nie wiem.
A co do tych zagranicznych teledysków, to dla mnie to jest głównie kręcenie dupskiem przed kamerą, przez cały 'teledysk'. No ale MTV tez nie oglądam, wiec nie wiem. Może się coś zmieniło^^. HH nie przepadam, ale wiem, że są tez zespoły, które sobą coś reprezentują. Ale tych co o dziewczynkach i winie śpiewają nie trawię, bo dno.
Ostatnio edytowane przez gnebiwtrysk : 10-17-2009 o 12:57.
|
|
|
06-12-2009, 19:35
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Napisał Rhea
Piszcie, czego nie lubicie. Może stworzymy jakiś AntyClub? haha ;p
- Jonas Brothers
- Miley Cyrus
- Doda
Nienawidzę ich... !! < ; <
|
Popieram, też ich nie znoszę, ale cóż moja siostra za ''tym'' szaleje ;[
Sam nie wiem czemu ich nie lubię, ale grają taką denną muze ... bosze...
|
|
|
06-18-2009, 22:20
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Ja nienawidzę wszystkiego, co jest robione pod publiczkę i dla mas. Może nie, że nienawidzę, bez przesady. Po prostu tego nie akceptuję. Muzyka jest dla mnie częścią życia, i denerwują mnie te wszystkie pipczenia Feel'ów, Dodów czy innych Blogów. Bo muzyka robiona dla kasy i sławy jest robiona na odwal, i najczęściej to słychać i widać, a mnie to okropnie razi. Mogę słuchać naprawdę różnych gatunków, jeżeli słyszę i widzę, że muzyk robi to porządnie i poważnie do tego podchodzi - bo jednocześnie szanuje mnie, czyli słuchacza tejże muzyki. Więc wracając już do tematu, to wychodzi na to, że nie akceptuje połowy tworu muzycznego polskiego i 1/3 śwatowego, o! xd
|
|
|
06-20-2009, 01:01
|
|
|
Mięso armatnie
|
Wiadomo, nie przepadam za Dodą, Gosią Andrzejewicz i im podobnym. Edyta Górniak byłaby do zniesienia, bo talent ma i potrafi śpiewać, ale robi z siebie taką idiotkę, aby tylko być na okładkach gazet, itd. Ja też lubię Britney Spears, mimo, że wiele ludzi uważa, że jest zbytnio przereklamowana i nie potrafi śpiewać, a sami szaleją za Miley Cyrus i jej podobnym. Jako 'piosenkarki' nienawidzę Demi Lovato, chociaż nie wiem, czy można zbeszcześcić miano piosnekarza lub wykonawcy jej nazwiskiem. Zresztą w ogóle tej Demusi nie trawię. Nienawidzę Tokio Hotel, oni natomiast żyją na donosach o anoreksji Billa i w ogóle nic teraz nie robią. O tak... Jeszcze nie cierpie My Chemical Romance i Ewy Farny. MCR jest dla mnie za ciężki, chociaż lubię rock, a Ewa Farna, po prostu mi nie leży. O gwiazdkach Disneya nie wspominając, nie lubię Jonas Brothers, Kylie Minogue i Paulli.
|
|
|
06-20-2009, 11:10
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
|
Wiadomo, nie przepadam za Dodą, Gosią Andrzejewicz i im podobnym.
|
Dlaczego wiadomo? Bo inni mówią, że to shit? Dlaczego Wy zawsze zdajecie się na opinię innych ludzi? Ja nie mogę, bo w sumie wstydem byłoby napisać, że uwielbiasz ich piosenki? Omg...
|
|
|
Zasady postowania
|