|
03-15-2008, 14:23
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
RE: Jakiego profesora usunęlibyście z Hogwartu?
@kinga
Polska być trudna języka..:rol:
Wywaliłabym Binnsa,bo jest w stanie zameczyć na śmierć swoim gadaniem
|
|
|
03-22-2008, 19:56
|
|
|
Mięso armatnie
|
Nigdy nie darzyłem większą sympatią Snape'a. Może i uczyć umiał, ale patrząc na to w jaki sposób to robił... :/
|
|
|
03-23-2008, 19:06
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Snape'a... ? Co wy żartujecie ?! Ja nigdy bym go nie wywalila ! Dobrze uczył.. nawet bardzo dobrze, a charakter tu nie ma zbytnio nic do rzeczy..
Mówiąc szczerze.. nikogo bym nie wyrzucila, bo każdy z nauczycilei miał swój "urok"
|
|
|
03-24-2008, 00:05
|
|
|
Senior Member
|
Ja Binnsa. Nie lubie go. Nudzi strasznie. No Trelawney też jest wkurzają te jej przepowiednie, wewnętrzne oko. To co powiedziała Hermionie w III części było naprawde wnerwiające. Ja bym jej coś powiedziała na miejscu Hermiony. Ale uwunełabym Binnsa, Trelawney można przeżyć.
|
|
|
03-24-2008, 11:28
|
|
|
Senior Member
|
Och tylko nie gadajcie zaraz na mnie ale ja bym usuneła Hagrida, a już zwłaszcza po tym zdarzeniu z Hardodziobem, w pewnym sensie to też jego wina że hipogryf zatakował Draco, wiedział że hipogryfy są bardzo ...eee... jak on to powiedział honorne i że jak któremuś coś odbije bo ktoś coś źle zrobi, obrazi go czy coś, to hipogryf go zatakuje, dla mnie to jest jasne jak słońce że po takim czymś powinni go wywalić
|
|
|
12-31-2008, 14:57
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Cytat:
Napisał pgierula
Trelawney, Umbridge, Snape'a i jeszcze tą Grubbly-Plank
|
A co ty masz do Grubbly-Plan 
No według mnie tak jak kolega wyżej Trelawney, Unbidge i Snape
|
|
|
01-01-2009, 02:30
|
|
|
Junior Member
|
Ja wywaliłbym tą nudną Trelawney, kiedy widzę że za kilka stron znowu zacznie gadać o swoich super umiejętnościach, to od razu chce te kilka stron ominąć. I jeszcze Firenzo :-) Nie wiem czemu, ale jakoś go nie lubię :P
|
|
|
01-26-2009, 13:56
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Piszecie, że wylalibyście Umbridge tego i tego...A czy takim gadaniem sami nie zachowujecie sie jak ona? Ja stąd spadam... A...prawiebym zapomniała-Mcgonagall i tak niedalibyście rady. HE HE HE
|
|
|
06-21-2009, 22:55
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Tylko Hagrida. Bardzo lubię jego postać, ale moim zdaniem powinien być nadal gajowym. I Lupin dożywotnio powinien być nauczycielem OPCM
|
06-22-2009, 13:46
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Cytat:
Napisał Lui
Tylko Hagrida. Bardzo lubię jego postać, ale moim zdaniem powinien być nadal gajowym. I Lupin dożywotnio powinien być nauczycielem OPCM 
|
E no gdzie by Hagrida usuwać, toż to znakomity nauczyciel. ;-) Chociażby dlatego, że znakomicie spisuje się w roli gajowego i po za tym jest to bardzo dobra osoba. Należy mu się.
Zresztą wszyscy są na odpowiednim miejscu... no może po za Trelawney. :|
|
Zasady postowania
|