|
 |
|
HPN.pl
> Pozostałe
> Filmy
|
Piraci z Karaibów - Klątwa Czarnej Perły/Skrzynia Umarlaka/Na Krańcu Świata
|
|
|
08-30-2009, 23:59
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Ja poprostu uwielbiam ''Piratów z Karaibów''! Zwłaszcza, że gra w nich Depp.... W roli
Jacka jest bezkonkurencyjny!
Ostatnio edytowane przez Bella_Jordin_Breve : 09-30-2009 o 21:52.
|
|
|
09-29-2009, 12:30
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Zgadzam się jak najbardziej. "Piraci..." są świetni! Przedwczoraj właśnie oglądałm trzecią część po raz pierwszy. Wcześniej jakoś nie było okazji. I po raz kolejny przy tej serii myślałam, że spadnę z kanapy:P Teksty Jacka Sparrowa są powalające, a uroda Blooma jeszcze bardziej, hihihi  Obu aktorów bardzo lubię i się zastanawiam, jak to będzie z czwartą częścią. Mam nadzieje, że będzie równie zabójcza!
"Światło pod wodą"
|
|
|
09-29-2009, 14:02
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
"Piraci..."są super.Pamiętam jak wracałam z moja koleżanką z drugiej część i ona postanowiła zabawidź w Sparrowa i wyszło to tak ,że wylądowała na ziemi i wybuchneła śmiechem i hihirła sie aż do samego domu
|
|
|
11-15-2009, 12:51
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ja oglądałam wszystkie części i bardzo mi się ten film podoba. A szczególnie Jack Sparrow ^^ Matko ten gość nadaje urok całemu filmowi, jest zabawny , a jego wybory potrafią obrócić wszystko o 180 stopni. I dlatego "Piraci" są tak ciekawi.
Aneta & Kyinra
|
|
|
11-15-2009, 14:37
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Nigdy nie przepadałam za tym filmem. Pierwsza część jeszcze znośna, ale następne są przeładowane efektami i detalami w fabule. Największa zaleta tego filmu to chyba obsada i muzyka.
Pierwszy raz oglądałam drugą część gdy miałam 10 lat i nic nie rozumiałam. Teraz mam 12 i rozumiem praktycznie tyle samo.
Nie jestem głupia, ale fabuła mnie po prostu zamula.
zwierzęta są milsze od dzieci
mówisz że rozumując w ten sposób muszę dojść do twierdzenia
że najmilszy jest pierwotniak pantofelek
no to co
milszy jest mi pantofelek od ciebie ty skurwysynie
Andrzej Bursa
Yum Yum Yum
|
|
|
11-16-2009, 14:56
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Uwielbiam ten film ;x. Johnny Depp jest świetny. Podobno nie ma go być w 4 części. Jeśli tak, to ja nie oglądam. No i do tego zmienia się szefostwo... Szkoda, że stara obsada już nie chce grać ;c.
|
|
11-21-2009, 10:03
|
|
|
|
szkoda, że Orlando Bloom nie zagra w czwartej... przynajmniej ja tak w gazecie wyczytałam... miejmy nadzieję, że się pomylili
|
|
|
11-21-2009, 10:04
|
|
|
|
No film świetny, choć z ostatniej części nic nie rozumiem xD Depp w roli Sparrowa...
Geniusz! Te gesty i jego mimika...
12-29-2009, 01:40
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Kocham te filmy, jednak najbardziej lubię trzecią część, Na Krańcu Świata. Druga była według mnie najgorszą z tych trzech, ale nadal wspaniała. Obsada - Johnnyyy, Johnny. No nic więcej nie trzeba dodawać, prawda ?
Coś już ucichło, że niby Efron ma grać w czwartej części, ale jeśli jednak ma się tam pojawić, to ja do niego apeluję - Idź, Zacuś zrywać szczaw na zupkę dla Hudgens'ówny.
Kropka.
|
|
|
02-02-2010, 21:47
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Widzę, że macie wątpliwości co do 4 części. Ja słyszałam ( czytałam ) że:
- Pattison nie zagra w tej części. Efron tym bardziej nie. I chwała Bogu, bo to by była masakra.
- Nie zagra też Bloom i Keira. Są zmęczeni jedną i tą samą rolą. I w sumie to się im nie dziwię.
- Film ma wyjść w 2011r.
- Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - tytuł 
- Depp dostał za rolę Jack'a 56 mln co jest rekordem.
- Film ma opowiadać o przeszłości naszego wspaniałego Wróbelka
Oczywiście nie mówię, że to są informacje na 100% prawdziwe, aczkolwiek prawdopodobne.
|
|
|
Zasady postowania
|