|
11-09-2009, 17:10
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Cytat:
Napisał Luke James Potter
Musi się jeszcze dużo uczyć tego rzemiosła. Sam urok osobisty nie wystarczy.
|
Cytat:
Napisał OceanSoul
A ty,co?Aktor doświadczony?
|
Jeżeli chodzi o mnie to nie doświadczony, ale na amatorskich scenach "się bywnęło"
A co do tematu, to nie przepadam za nią, więc logiczne jest, że nie będę mówiła o niej pochlebnie. Gra nienaturalnie, w ogóle zgadzam się z Lukiem, że musi poćwiczyć;), ładna jest, ale bez przesady. Niby taka normalna i nie szuka rozgłosu, ale ciągle ktoś o niej gada. Mówią, że inteligentna i skromna, ale wcale po niej tego nie widać. Same sprzeczności. Za to menadżera ma dobrego i się wybiła, to jej się chwali, nie łatwo zajść tak daleko w dobie konsumpcjonizmu jaki dzisiaj panuje, więc pod tym względem ją szanuję, chociaż dziewczyna niczym się nie wyróżnia i ma za poważny wizerunek jak na swój wiek.
|
11-15-2009, 03:40
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Emma Watson jako Hermiona bardzo podobała mi się w dwóch pierwszysch częściach, potem ją za bardzo wymuskali. Pozatym tak nieznośnie ruszała brwiami, że miało się ochotę wejść przez ekran do środka i ryknąć na nią, żeby przestała.
Dzięki niebiosom za to, że pozbyła się tego nawyku w szóstej części, i uważam, zagrała w niej dużo lepiej niż w trzech poprzednich. Ach, no i całowac po rękach scenarzystę za podkreślenie relacji między Harry'm a Hermioną! W końcu ktoś się obudził i stwierdził, że przecież Hermiona ZAWSZE wspierała Pottera, a nie się na niego wydzierała (np. część 4 sławetne "Nie jestem sową!" co to wogóle miało być?).
Emma jest dobrą aktorką, ale potrzebuje dobrego reżysera, który powie jej, jak najlepiej grać. Przynajmniej ja tak uważam
|
|
|
11-15-2009, 13:39
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Emma Watson zapowiada się na wyśmienitą aktorkę. Tylko musi jeszcze trochę popracować.
Jako Hermiona zagrała bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie nikogo innego na jej miejscu.
Widziałam ja w filmie pt. " Zaczarowane baletki" i też sobie poradziła.
Teraz wybrała naukę i to się chwali. Po studiach przecież może rozszerzać swoje zdolności aktorskie.
Ja jestem jak najbardziej za nią, gdy ktoś ja oczernia i mówi, że jest sztuczna itp. Przecież HP to był jej pierwszy film więc grając w nim się uczyła, dlatego może nie była zbyt naturalna. Ja oczywiście nie zauważyłam jakiś większych błędów :P
Aneta & Kyinra
|
|
|
12-13-2009, 20:07
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Lubie ja, pasowała do tej roli, lecz jesli chodzi o jej wystapienia publiczne to uwazam, ze nie ma zbytnio stylu np. do ładnej sukienki zakłada ciezkie buty.. to sie troche gryzie ze tak powiem... moze jej zdaniem to super wyglada ale nie zna sie na modzie
|
|
|
12-23-2009, 14:28
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Nie wiem, czy mogę sie wypowiadać, ponieważ widziałam ją tylko HP.
Emma jest dość ładna, ambitna, inteligentna. Ale wydaje ( mi ) sie być trochę sztuczna, spięta.
12-23-2009, 14:53
|
|
|
Mięso armatnie
|
Lubię ją w roli Hermiony, moim zdaniem Emma bardzo dobrze radzi sobie z odgrywaniem tej postaci. Co do tego, że musi jeszcze popracować - zgadzam się, ale i tak już teraz zapowiada się na świetną aktorkę.
Jeśli chodzi o nią jako osobę, to się nie wypowiem, bo nie czytałam (ani nie widziałam) ani jednego wywiadu z nią, nie interesuje mnie jej życie prywatne. Sprawia jednak wrażenie dość sympatycznej i inteligentnej dziewczyny.
|
|
|
12-24-2009, 13:30
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
ja ją kocham,ubustwiam,uwielbiam !! poprostu jest niesamowicie czarująca mam z nią wiele rzeczy notatek,zdjęć. może ma ktoś z was jej plakat bo nigdzie niedają jej plakatów ;| mam tylko zaledwie 1 który wygrzebałam u siostry w gazecie z 2007 roku ;<
jak ma ktoś plakaty z Emcią piszcie na moje gg 9968882 wgl piszcie chętnie poznam kogoś nowego[czyt.bratnią duszę  ]
|
|
|
12-30-2009, 15:08
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Cytat:
Napisał Fly
(dotyczy filmu HPiKP)
No i dzięki Bogu Emma przestała ruszać brwiami ( to było bardzo irytujące).
|
 Co masz na myśli ?
|
|
|
01-04-2010, 23:18
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Cytat:
Napisał nella
 Co masz na myśli ?
|
Pewnie chodzi o to, że Emma ma nawyk podnoszenia brew do góry, kiedy Hermiona ma być wyjątkowo przemądrzała, albo zarozumiała.
|
01-12-2010, 12:53
|
|
|
Mięso armatnie
|
Alqalonde, dlaczego sie poddales? :P Ja naprawde bardzo lubie Emme, wydaje mi sie, ze ma fajna osobowość. 100% fan!
|
|
|
Zasady postowania
|