Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Książki

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 08-22-2009, 23:00   #11
dziobaczka89
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

dziobaczka89 na Harry Potter Forum

Domyślnie

Cytat:
Napisał klaudia10-09 Zobacz post
mój tata to wogóle nie ma zdania, a mojej mamie jest to obojętne, choć mam ciocie która nienawidzi HP i próbuje ją przekabacić na swoją stronę...
padłam..moj tata nie ma zdania i gitara..od razu na mysl przywiodlo mi warzywo :P
hihi

moi razem ze mna czytali.kurde u nas były kolejki..bo kazdy chcial czytac hahha
dziobaczka89 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 10-06-2009, 15:15   #12
Gizmolina
Praktykant Voodoo

Gizmolina na Harry Potter Forum

Domyślnie

Mój tata lubi oglądać filmy HP. Zawsze razem wyśmiewamy się z kiepskich scen i fajtłapowatości Harry'ego.
Mama nie ma nic przeciwko Potterowi i ze spokojem wykłada kasę na książki związane z sagą, których wypatruję w Empiku.
Stary 10-06-2009, 17:24   #13
IronValentine

IronValentine na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez Skype&trade do IronValentine
Domyślnie

Moja mama bardzo lubi fantastykę, Harry bardzo jej się podoba. Była ze mną na premierze HPiKP. Mój tata przeczytał pierwszą część, i stwierdził, że go nie wciągnęło. Moje babcie nie lubią fantastyki, za to moje kuzynki, wujek i ciocia kochają. I ja także.
Stary 10-09-2009, 13:16   #14
Bells_Swan
Fan "Strefy 11" i tarota

Bells_Swan na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez Skype&trade do Bells_Swan
Domyślnie

Mój tata oglądał chyba wszystkie filmy, coś tam wie, ale nie interesuje sie ;q
moja mama nie lubi ani filmów, bo mówi, że 'są obrzydliwe' :/ a do książek to nawet nie staram się ich namówić, bo to i tak nic nie da xd

` Mia y Miguel Loov ;* <3

" Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy.
Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów.
Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pohamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi.
Po trzecie, wreszcie byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. "
Bells_Swan jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 10-18-2009, 15:01   #15
Ayaya
Czytelnik horoskopów

Domyślnie

Hmm czy tylko ja tu jestem taka stara ze nie wazna jest opinia rodzicow? No ale jak wyszla 1sza czesc i mialam bodajze 13lat juz nie pamietam, to ksiazke wlasnie kupila mi mama
Ayaya jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-06-2010, 19:04   #16
Michal93ns
Fanatyk, niegroźny

Michal93ns na Harry Potter Forum

Domyślnie

Mój tata uważa że to książka jak każda inna tylko bardziej udana xD nie czytał jej był tylko na 3pierwszych częściach w kinie
Mama natomiast bardzo lubi Harrego Pottera. Była razem ze mną na wszystkich jego cześciach w kinie, oglądała je drugi raz ze mną w domu, przeczytała wszystkie jego części :]
–Przez te wszystkie lata?...
–Zawsze."

7.02.2010r 21:30 - Setny post
7.07.2010r 21:30 - Dwusetny post
Michal93ns jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-14-2010, 13:39   #17
Michiru

Michiru na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Michiru
Domyślnie

Powiedzmy, że ja też jestem stara :P i opinia innych nie wpływa na to, co sama myślę o książce i czy ją czytam, czy nie. Ale mogę powiedzieć, że niestety w mojej rodzinie nie ma nikogo, z kim mogłabym sobie porozmawiać o Harrym Potterze. Moja mama do książki by się nawet nie zbliżyła, a jak kiedyś oglądałam przy niej któryś film, to stwierdziła, że nie wie, jak mi się może coś takiego podobać. Same obrzydliwe stwory i potwory. Oczywiście zawsze miała szczęście, że jak już spojrzała na ekran to trafiała na takie fragmenty ze stworami. Ale nie mówi mi, że nie powinnam tego czytać czy coś. Po prostu nie lubi fantastyki. Moja siostra i brat otwarcie stwierdzają, że jestem pogięta, że czytam coś takiego. Za to moja ciocia, chociaż też nie przepada za fantastyką, była tą, która mnie zaopatrzyła w pierwsze cztery tomy

"Światło pod wodą"
Michiru jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-14-2010, 18:23   #18
Mimi98
Czytelnik horoskopów

Domyślnie

U mnie w rodzinie rzadko zdarza się książke , którą prawie wszyscy czytamy.Na początku czytał HP mój brat, potem moja mama zabierała go do pracy , siostra czytała ze mną na wyśćgi nie które części , tylko tato stwierdził ,że to mu się nie podoba i nie chce czytać.
Mimi98 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-14-2010, 18:38   #19
LunaLumus

LunaLumus na Harry Potter Forum

Domyślnie

mam 3letniego brata który gdy zobaczył niedawno na TVN Zgredka oszalał na punkcie oglądamy razem,odgrywamy scenki,mamy ródżki razem się bawimy,rodzice ogladają z nami filmy wszystkie oglądali mamy nawet w domu podział na domy tata slytherin,ja gryffindor,brat revenclaw i mama hufflepuff,Potter ma duże znaczenie w moim domu ale głównie filmy ,książki czytam tylko ja. )

EVERYBODY LIES.
LunaLumus jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-14-2010, 19:47   #20
Ruuuda__
Świr wymagający opieki

Ruuuda__ na Harry Potter Forum

Domyślnie

Moi rodzice, gdy widzą, że pochłaniam Harry'ego Pottera, odzywają się: "znowu te głupoty?". Mówią tak na większość książek fantastycznych, które czytam. Twierdzą, że mnie to ogłupia i ślepnę przez czytanie HP : ). Czasem wydaje mi się, że nie pasuje im to tylko dlatego, że oni sami nie czytają żadnych książek. Mój satrszy brat ogląda ze mną filmy, ma mniej-więcej pojęcie o serii, ale tomów nie czyta i nie jest fanem.
Kiedyś, gdy czytałam HP, będąc u cioci, to kuzynka prychnęła i mnie wyśmiała. Raczej wszyscy w mojej rodzinie są nastawieni negatywnie, ale mało mnie to obchodzi i nie zależy mi na ich opinii ^^.

Bunt nie przemija, bunt się ustatecznia.

NIC NIE MUSZĘ

Ruuuda__ jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania