|
01-21-2010, 15:05
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Cytat:
O taaak to było by trudne.... A może lepiej dogonić Snapea, gdy mu się zagrozi szamponem... ?
|
Nie, to się nie nadaje bo by tylko Voldi mógł wygrać w tej konkurencji XD
|
|
|
02-08-2010, 13:38
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
A ja dodał by obronę. Chodzi mi o to że każdy dostaje swojego przeciwnika (taki klub pojedynków) to mogło by być ciekawe. Sprawdziło by znajomość zaklęć, szybkość reakcji i trzeźwego myslenia.
–Przez te wszystkie lata?...
–Zawsze."
7.02.2010r 21:30 - Setny post
7.07.2010r 21:30 - Dwusetny post
|
|
|
02-16-2010, 18:18
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
skoro już tak sobie folgujemy, to ja proponuję legilimencję - gdzieś w ciasnym i zakurzonym umyśle Filch'a ukryta jest podpowiedź do kolejnego zadania  albo quiz "Jak dobrze znasz swojego przeciwnika" - bo przecież Celem Turnieju Trójmagicznego było pogłębienie i poszerzenie wzajemnego porozumienia między czarodziejami  albo jeszcze lepiej - wykorzystując znane Ci dziedziny wróżbiarstwa powiedz, kto jest wtyczką Voldemorta
Ostatnio edytowane przez leniwa : 02-16-2010 o 20:41.
|
|
|
04-11-2010, 18:15
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Moje pomysły ( jeżeli były przepraszam):
- nauczyć Graupa wiązać buty
- nauczyć Graupa angielskiego
- nauczyć Snapa kultury
- udowodnić że Filch jest charłakiem
- lub że chodzi z bibliotekarką
- sprawić aby Irytka zachowywał powagę.
|
06-26-2010, 20:13
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Niewiem... może dla Cedrika nie myć zębów przez 1 dzień ( niewytrzyma) dla harrego pocałować malfoya a potem iść do sneapa i poprosić go o ręke (nie da rady) dla fleur nieczesać się przez tydzień ( woli umrzeć) a dla kruma... zatańczyć na miotle makarene (spadnie)
|
|
|
07-21-2010, 17:41
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Pierwsze zadanie:
Lot na poskromionym hipogryfie, przechwycenie wskazówki w locie.
Drugie zadanie:
Walka ze buchorożcem, o zakładników.
Ostatnie zadanie:
Labirynt podziemnych tuneli?
Love is a bit of magic!
Love is a thing that I want!
|
|
|
08-10-2010, 17:33
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Cytat:
Napisał michael112
Ja bym dał coś podobnego do tego co było nieoficjalną częścią trzeciego zadania w HP4. To znaczy: reprezentanci mają się spotkać z Voldemortem otoczonym przez śmierciożerców i uciec mu, zachowując własne życie. Wygrywa ten, kto odniesie najmniej obrażeń, bo za rany czy ślady pozaklęciowe odejmowane są punkty. Dodatkowe punkty można za to dostać za zabicie któregoś ze śmierciożerców.
|
Jak to przeczytałam to nie wiedziałam czy się śmiać, czy płakać
Zadanie z Hipogryfami wydaję mi się za proste...
1) Najbardziej jestem ZA pojedynkami. Chciałabym zobaczyć kto wygra (a podejrzewam, że, po poznaniu tych wszystkich zaklęć, Harry miałby prawie pewną wygraną). Niby takie proste, banalne... a naprawdę mogłoby być widowiskowe.
2) W pierwszej części była zagadka z eliksirami (na pewno wszyscy wiedzą, o co mi chodzi). Bardzo mi się podobała i mogłoby być coś w tym stylu, może trochę pozmieniane.
Więcej pomysłów nie mam.
|
08-19-2010, 12:21
|
|
|
Mięso armatnie
|
-Ja bym Chciała żeby walczyli z swoim lękiem
|
|
|
11-19-2010, 16:48
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Tor przeszkód, w którym zawodnicy musieliby sporządzić eliksir itd. coś jak zadania z którymi wzmagali się w I tomie Harry, Ron i Hermiona, kiedy chcieli dostać się do Kamienia Filozoficznego.
|
|
|
03-19-2011, 13:40
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
A może pierwsze zdanie Gra w Quiditcha tyle że to w zniczu ukryta byłaby zagadka.
Drugieu ważenie eliksiru (składniki ze wskazówki z poprzedniego zadania), który pozwoliłby ocalić "otrutych" przyjaciół
Trzecie dyrektor zadaje różne pytania z dziedziny magii, a zawodnicy muszą prześcignąć hermione w zgłoszeniu się i odpowiedzieć dobrze.
|
|
|
Zasady postowania
|