|
10-16-2010, 14:07
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^ Zagraniczną. Bo jest lepsza i tyle.
< Słucham opowieści siostry o Włoszech... xD
v Jesteś fotogeniczny/a?
|
|
10-16-2010, 21:29
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
^ Raz tak, raz nie. Zależy od dnia.
> Oglądam mam talent.
v Zapinasz pasy jadąc samochodem?
Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
|
|
|
10-16-2010, 21:31
|
|
|
Super Moderator
|
^No, odruchowo.
< Kasabian.
v Jaki masz stosunek do nałogu, jakim jest palenie papierosów? Nie przeszkadza ci, gdy osoby w twoim otoczeniu palą, czy wręcz przeciwnie? A może sam/a palisz?
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
10-16-2010, 21:49
|
|
|
|
^ Hm. Trudno powiedzieć. Wiele moich znajomych pali papierosy, z reguły przeszkadza mi to tylko jak przychodzą z 'przerwy', bo przynoszą ze sobą zapach papierosów + zimne powietrze, co jest dla mnie okropne, ale reasumując - mogę znieść.
PS: Zapomniałam o pierwszy pytaniu. Co do nałogu - dla mnie głupota, rujnująca stopniowo zdrowie, ale każdy ma swój rozum i nikogo nie umoralniam, bo z reguły każdy z mojego otoczenia wie, że źle robi, ale no cóż.
> Właściwie, to nic specjalnego.
v O em dżi, nie mam pomysłu. Zdarza ci się wydać dużo pieniędzy na jeden ciuch?
Gówno mnie obchodzi co i kto przywiózł na cargo, nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo, a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę, zresztą chyba żona przez to zostawiła cię niedawno.
|
|
|
10-16-2010, 22:05
|
|
|
Super Moderator
|
^ Zdarzyło mi się parę razy, ale staram się ograniczać, bo później mam wyrzuty sumienia : P.
< Three Days Grace.
v Czy oglądasz jakieś kreskówki?
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
10-16-2010, 22:13
|
|
|
|
^ Nie. W gimnazjum sporadycznie włączałam na CN i oglądałam (najczęściej Tom i Jerry), ale coraz mniej było czegoś godnego uwagi, a niektóre po pięciu minutach szło wyłączyć. Nie wiem jak dzieci mogą to oglądać ; <. Ale bajki czy animowane typu Epoka Lodowcowa bardzo lubię, ale to raczej nie kreskówki.
> Ras Luta.
v Co sądzisz o polskich komediach romantycznych?
|
|
|
10-20-2010, 19:09
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^Cóż, oglądam, bo lubię komedie, lubię filmy romantyczne, zazwyczaj wtedy, kiedy lecą w telewizji. Nie, nie, nie zazwyczaj. Zawsze.
Co sądzę? Ogólnie nie do końca znam się na filmach, ale polskie komedie romantyczne wypadają dość marnie, przy np. Masz wiadomość, czy Cztery wesela i pogrzeb.
< .
v Ulubiony gatunek filmów? Co podoba ci się w nim najbardziej, a co ci w nim przeszkadza?
|
|
10-21-2010, 13:24
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^ Horrory, oczywiście ;). Najlepsze? Sam strach... Bardzo lubię psychologiczne, ale nienawidzę rozlewu krwi, czy odrywania kawałków ciała... okropne ;c.
< Gram w petville na fb :o
v Czy wydaje ci się, że jesteś w czymś dobry, że coś akurat ci wychodzi lepiej niż innym? Co to jest?
|
|
10-21-2010, 19:58
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
^ Tak, to jest koszykówka, czuje że jestem w tym dobry i że nie raz sobie radze lepiej.
< Odpoczywam po meczu.
V Czy wierzysz w zjawiska nadprzyrodzone typu telekineza?
|
10-22-2010, 15:20
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^Telekineza, telepatia, przepowiadanie przeszłości... Cóż, wierzę, że są osoby, które to potrafią, ale raczej nie są w społeczeństwie uważane za normalne, prawda?
< Czekam na mamę
v Co skłoniło cię do przeczytania Harry'ego Pottera?
|
|
Zasady postowania
|