Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Gry i zabawy...

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 04-23-2009, 20:36   #51
Ginny_Kitty
Świr wymagający opieki

Ginny_Kitty na Harry Potter Forum

Domyślnie

Ooch, będzie ciężko... Mój charakter? Złośliwa, pyskata, egocentryczna, ironiczna (jak się ma Seva za wzór, to jaką się ma być?), ambitna, sprytna albo przeraźliwie głupia (mam skrajne przebłyski i olśnienia, bądź zaćmienia), oryginalna (albo starająca się być takową), kreatywna. Z dobrymi cechami (innymi od kreatywnej i ambitnej) mam problemy. Nienawidzę opisywać swojego charakteru. Wolę, żeby opisała mnie inna, znająca mnie osoba.

Opisz swoją przyjaciela/przyjaciółkę
Okrągły pokój wspólny Ravenclawu przypominał klatkę dla kanarków – wpuszczone w ściany filary podtrzymujące półkoliste sklepienie całkiem zgrabnie udawały pręty. W zachodniej ścianie widniało kilka okien – szyby w ich górnych, półokrągłych ćwiartkach pokryte były rysunkami kruków. Magiczne ptaki trzepotały skrzydłami lub poprawiały pióra, wypełniając wnętrze barwnymi błyskami światła. Pokój utrzymany był w odcieniach błękitu i brązu.
Stowarzyszenie Snaperek
Ginny_Kitty jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-27-2009, 22:09   #52
Michiru
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Michiru na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Michiru
Domyślnie

Moja przyjaciółka jest dość wysoka, szczupła i uwielbia zmieniać kolor włosów, więc trudno określić, jaki on jest:P Jest osobą bardzo pomocną i uczynną, ale też nerwową. Szybko się denerwuje i wkurza. A wtedy trzeba uważać, żeby nie dostać po głowie:P

Opisz swoją wymarzoną pracę

"Światło pod wodą"
Michiru jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-12-2010, 01:52   #53
Hermiona26
Praktykant Voodoo

Hermiona26 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez Skype&trade do Hermiona26
Domyślnie

Wymarzona praca .. nie wiem...
Coś związanego z matematyką i komputerami. Może programista?

Opisz siebie.
Stary 11-12-2010, 16:21   #54
drogowy_wirus
Czytelnik horoskopów

drogowy_wirus na Harry Potter Forum

Domyślnie

Wygląd? Jeśli tak to średniej wysokości i szerokości, półdługie włosy w kolorze wyblakłej czerwonej farby do włosów, oczy piwne, kolczyk pod wargą który wszyscy biorą za wielkiego pryszcza -.-
Charakter? Kłótliwa, ale z natury dobra i pomocna, leniwa, z poczuciem humoru odbiegającym od normy. Łatwo wpadam w nałogi : <

Opisz ulubioną część garderoby.
Stary 11-12-2010, 17:42   #55
Hermiona26
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Mojej czy ogólnie? Jak mojej: kocham moje rurki. Czarne , z wzorkami na tylnych kieszeniach, kupione w Colloseum .

Opisz Swoją szkołę( z wyglądu).
Stary 11-12-2010, 20:52   #56
szkarlatyna
Fanatyk, niegroźny

szkarlatyna na Harry Potter Forum

Domyślnie

Z zewnątrz wygląda na dużą i starą; pierwsze się nie zgadza, drugie owszem. Ma sporo zaułków i początkowo trudno się w nich połapać. Korytarze są dosyć wąskie, drzwi stare, okna też. Klasy są mniejsze i większe. To już odpowiedź na pytanie nie jest, ale szkoła ma klimat.

Opisz swój styl ubioru.
Nasz umysł odkrywa fakty wciąż na nowo; tyle razy przeżywamy je w myślach, że po pewnym czasie nie wiemy już, czy zdarzyły się naprawdę, czy też wymyśliliśmy je, za każdym razem odrobinę upiększając kolejne sceny, dodając szczegóły tu czy tam, aż obraz mentalny zaczyna całkowicie odbiegać od rzeczywistości.
szkarlatyna jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-13-2010, 16:03   #57
alette
Praktykant Voodoo

alette na Harry Potter Forum

Domyślnie

Haha... Nie mam takiego. Zazwyczaj wkładam na siebie to, co znajdę w szafie. Fakt - nie cierpię, gdy bluzka obnaża moje nerki, a spódnica w okropny sposób odcina się na udach i to chyba jedyne wymagania. Gdzieś tam czasem wyobrażam sobie siebie w takim, a nie innym stylu, ale kosztowałoby mnie to za dużo zachodu, wysiłku, pieniędzy. Nie. Byleby nie wyglądać jak potwór.

Opisz swoją ulubiona zabawę z czasów dzieciństwa.

"- To miejsce wygląda jak cela więzienna - wykrztusił w końcu. - Nie mam pojęcia, jak możesz żyć w czymś takim.
- Za moją pensję ledwo, ledwo
- Jeśli trzeba, gotów jestem dopłacić, abyś mieszkał w miejscu, które nie będzie cuchnąć ani siarką, ani moczem.
- Mowy nie ma.
- Zmarł z dumy i smrodu. Masz epitafium w prezencie' "
alette jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-14-2010, 20:54   #58
Hermiona26
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Oh.. Mój królik, tj. Królik-maskotka. Taki jakiś nijaki kolor, czarne oczy , bodajże czarny nos. Długie uszy. Dostałam go od sąsiadki z naprzeciwka. Nadal lubię tego królika, z tym,że teraz nie wiem gdzie jest :/

Opisz w co jesteś teraz ubrany/a.
Stary 11-14-2010, 22:04   #59
SEVuu
Praktykant Voodoo

SEVuu na Harry Potter Forum

Domyślnie

Mam na sobie koszulkę Metalliki, której szczerze nienawidzę(napis:Whiskey In The Jar).Ble, ble, ble. Turkusowe-rurkowate-biodrówki i japonki granatowe... Naszyjnik z połówką serca, który zawsze noszę i spiralne(?)kolczyki. No, bielizne też.

Opisz swój ideał człowieka.

Yum Yum Yum
SEVuu jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-24-2010, 20:49   #60
klaudia10-09
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

klaudia10-09 na Harry Potter Forum

Domyślnie

Miły, szanujący ludzi, który potrafi trzymać język za zębami i nie jest zboczony. Musi mieć własne zdanie i nie dawać się presji otoczenia. i najlepiej - by był sobą.

Opisz swoje oczy - jak wyglądają, czym są dla ciebie, jak je oceniasz, coś ciekawego o nich itp.
zło opadnie z nas.
Zasiejemy w sercach naszych, w sercach wszystkich ludzi,
ziarno wiary i nadziei.
Miłość się wzbudzi"
klaudia10-09 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania