|
08-21-2011, 15:50
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^ Ostatnio było polskie morze. I chyba najczystsza plaża, jaką udało mi się zobaczyć. A przedtem dwa dni Zakopanego, deszcze i bieganie.
< Ładuję serial.
v Ulubiony serial, ew. film?
|
|
|
08-24-2011, 21:14
|
|
|
Super Moderator
|
^ Death Note, Plotkara, House, Californication
< .
v eeem, co cię najbardziej przeraża w zbliżającym się roku szkolnym?
|
|
|
08-24-2011, 21:23
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^W-F i wczesne wstawanie. A jeżeli mam wcześnie wstać, żeby zdążyć na w-f, dzień z góry zaliczam do nieszczęśliwych (z reguły na przerwie to się zmienia, ale ranek rankiem).
< GG
v Hm, ponawiam
|
|
|
08-24-2011, 21:32
|
|
|
Super Moderator
|
^ wstawanie o 5.40, nauczyciele omg ; (((((( to, ze bede musiala sie pilnowac i ogolnie sam fakt zeby jakos przetrwac w tej szkole bez wiekszych akcji tzn. zeby mnie znowu nie chcieli wywalac itd ;x
< .
v masz zamiar jakos szczegolnie wykorzystac ostatni tydzien?
|
|
|
08-24-2011, 21:45
|
|
|
Super Moderator
|
^Mój ostatni tydzień dopiero za miesiąc. Mam zamiar się opieprzać dalej.
<mam zamiar wyłączyć komputer. Już od pół godziny...
v Gdzie spędziłeś/aś wakacje?
|
08-25-2011, 21:28
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
^ Hmmm... Na działce, u babci, w domu, w Zakopanem, w Niemczech, w Krakowie, Warszawie, w Pustkowie-Osiedlu, w Katowicach. A, jeszcze Kazimierz Dolny.; )
< Oglądam "Rozmowy nocą"
v Ponawiam.
Ostatnio edytowane przez Ginny_Weasley12 : 08-26-2011 o 10:42.
|
|
|
08-26-2011, 09:41
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ Obóz harcerski, Kraków ;D
< Zbieram sięęę 
V ponawiam
|
08-26-2011, 11:00
|
|
|
Super Moderator
|
^ Na Mazurach ;d. Oprócz tego parę dni w Wa-wie, parę w Piasecznie, parę w Suwałkach, parę na Czarnoziemiu itp
<.
v To były jedne z fajniejszych wakacji w twoim życiu, czy raczej jedne z tych gorszych? Dlaczego?
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
08-26-2011, 17:17
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
^ Nie przepadam za takimi pytaniami, bo nie przepadam na nie odpowiadać. Już dawno pogodziłam się z tym, że moje wakacje i w ogóle całe życie nie jest takie, jakie bym chciała i jakie oczekiwała. Dlatego nie nastawiam się nigdy na coś w stylu "O! Teraz będzie fajnie!", bo wiem, że może spotkać mnie potem zawód, i to dość spory. Czasem mam wrażenie, że to nie jest moje życie i moje wakacje, tylko jakiejś przypadkowej osoby, a ja się tylko patrzę na te poczynania z boku. Czasem wszystko jest mi totalnie obojętne.
Więc jeśli chodzi o odpowiedź na pytanie.xD Zawsze miałam zapełnione wakacje, ale te jakoś wyjątkowo. Podobały mi się, jeśli chodzi o podróże, zwiedzanie, poznawanie nowych ludzi i nowych kultur. Ale nie umiem określić, czy wakacje były "najlepsze" czy jedne z gorszych. Po prostu unikam takiej oceny.; )
Dla mnie wszystkie wakacje są takie same.
< Jem kanapkę!
v Czy zdarzyła ci się jakaś ciekawa przygoda w te wakacje, której skutki są diametralne i już nastąpiły lub jeszcze ich oczekujesz? ; d W skrócie: było coś fajnego?
|
|
08-26-2011, 22:50
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
^ Rzeczy fajnych było dużo, ale raczej były one chwilowe np. atmosfera obozu  Czy nasz obozowy "Kudzie patrzcie, ALBATROS" w wykonaniu Szymona w Ustce, czy nasz obozowe teksty.
< Słucham muzyki, i siedzę na fotelu opatulona w koc, mimo, że jest mi gorąco. Taki nawyk.
V Co byś zrobił/a gdybyś trafił/a szóstkę w totka. W sensie co zrobiłbyś/aś z tymi pieniędzmi, czy dałbyś/aś jakąś kasę komuś, co byś kupił/a itp.
|
Zasady postowania
|