Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 06-11-2012, 22:14   #61
Angela Johnson
Urodzony, by rządzić światem

Angela Johnson na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do Angela Johnson
Domyślnie

Ja powiem tak... HISZPANIA MUSI WYGRAĆ ! My to daleko nie zajdziemy, niestety ;P Dobrze, że Hiszpanie mają Casillasa, zajebiści broni. Nie mogę się doczekać kolejnego meczu, mrrr ;>.
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...

Cały mój profil

Angela Johnson jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-11-2012, 22:42   #62
Goszka
Praktykant Voodoo

Goszka na Harry Potter Forum

Domyślnie

Ano, Casillas chyba jest teraz najlepszym bramkarzem na świecie.
Stary 06-11-2012, 23:14   #63
alette
Praktykant Voodoo

alette na Harry Potter Forum

Domyślnie

Cytat:
Manchester jest dobrym klubem, więc czemu nie.
Słyszałam takie opinie, że jak tam L. trafo to cale życie na ławce rezerwowych spędzi. Oni ponoć tak lubią. Poza tym prezesa (?) jego obecnego clubu (?) takie gadki strasznie drażnią.

Cytat:
Najzwyczajniej w świecie nikomu nie kibicuje. ;p
No jak nikomu nie kibicuję, to się nudzę.

Cytat:
Irlandczykom powinno wystarczyć, że są najlepsi w quidditchu.
Mnie nie wystarcza - kibicowałam im ;<

Cytat:
Nie słaba gra, nie złe przygotowanie, tylko co? Zła murawa na stadionie! xD Jebłem...
Jeszcze słowo na temat PGE, a ich znajdę i zabiję.

Cytat:
No i czemu ruscy pobili stewardów? To oczywiste, bo stewardzi byli polskimi kibolami!
Ej, to jest po prostu śmieszne. Ja rozumiem, że za zachowanie tych idiotów nie odpowiadają wszyscy Rosjanie, ale skoro oficjalnie ruscy znowu nie potrafią się odpowiednio ustosunkować, to ja mam dość.

"- To miejsce wygląda jak cela więzienna - wykrztusił w końcu. - Nie mam pojęcia, jak możesz żyć w czymś takim.
- Za moją pensję ledwo, ledwo
- Jeśli trzeba, gotów jestem dopłacić, abyś mieszkał w miejscu, które nie będzie cuchnąć ani siarką, ani moczem.
- Mowy nie ma.
- Zmarł z dumy i smrodu. Masz epitafium w prezencie' "
alette jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-12-2012, 14:16   #64
Angela Johnson
Urodzony, by rządzić światem

Angela Johnson na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do Angela Johnson
Domyślnie

No Cas, jest dobry. Pamiętam jak się cieszyłam 4 lata temu jak wygrali ;d ale jeszcze nikomu nie udało się utrzymać puchar, może tym razem będzie inaczej^^ Oby !
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...

Cały mój profil

Angela Johnson jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-12-2012, 14:31   #65
Goszka
Praktykant Voodoo

Domyślnie

W sumie moim typem nr 2 (po Polsce XD) do wygrania Euro 2012 jest właśnie Hiszpania.
Stary 06-13-2012, 07:42   #66
gnebiwtrysk
Super Moderator

gnebiwtrysk na Harry Potter Forum

Domyślnie

Stary 06-13-2012, 09:56   #67
alette
Praktykant Voodoo

Domyślnie

I niech teraz przemówią wszyscy ci, którzy gadali, że Rosjanie nas zniszczą! xD

Piękny mecz. Byłam na strefie kibica i dzisiaj nie mogę mówić. Jak był gol to wszyscy tak się darli, że nie słyszałam własnych myśli - potem okazała się, ze to spalony to było zbiorowe 'Kurwa'. Po bramce Rosjan z kolei nastała grobowa cisza... nie ma to jak przeżywać z tłumem, gdzie każdy wygląda jak flaga.

Mecz uważam za ładny, Polacy grali naprawdę dobrze x)

"- To miejsce wygląda jak cela więzienna - wykrztusił w końcu. - Nie mam pojęcia, jak możesz żyć w czymś takim.
- Jeśli trzeba, gotów jestem dopłacić, abyś mieszkał w miejscu, które nie będzie cuchnąć ani siarką, ani moczem.
- Mowy nie ma.
Stary 06-13-2012, 13:19   #68
Goszka
Praktykant Voodoo

Domyślnie

U mnie w domu były chyba większe emocje niż na stadionie : D.

Ja ogólnie z meczu jestem zadowolona, co prawda na początku grali dobrze, potem tragicznie, ale po bramce Błaszczykowskiego całkowicie się zrehabilitowali. Jedyne czego żal, to tego spalonego... no i kilka zmaszczonych okazji, gdzie kopali w kierunku piłki Ramosa.

A tutaj piękna bramka:

Stary 06-13-2012, 15:39   #69
fuerte
Super Moderator

fuerte na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do fuerte Wyślij wiadomość przez AIM do fuerte Wyślij wiadomość przez MSN do fuerte Wyślij wiadomość przez Yahoo do fuerte
Domyślnie

Cytat:
I niech teraz przemówią wszyscy ci, którzy gadali, że Rosjanie nas zniszczą! xD
Przemawiam.
Przemawiam, bo jestem zdziwiona, ale też strasznie się cieszę, że nie daliśmy sobie wbić więcej bramek. I to nie tylko zasługa Tytonia, ale też obrony, która w tym meczu wyglądała o niebo lepiej niż w starciu z Grekami. Najważniejsze jest to, że cały czas graliśmy i nawet, jeśli czasami szło nam gorzej, to potrafiliśmy się zrehabilitować, strzelić bramkę i przede wszystkim PRÓBOWALIŚMY. Mieliśmy więcej ataków na bramkę niż Ruskie, co też jest na plus, bo w końcu znaleźli się odważni, którzy przeprowadzali akcje w polu karnym. Tak powinniśmy grać każdy mecz, a już zwłaszcza musimy się spiąć w sobotę z Czechami, bo naprawdę mamy z nimi duże szanse.
fuerte jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-14-2012, 18:58   #70
alette
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Czytając dzisiaj trochę o Ojro (tak... wszystko byle się nie uczyć) i doszłam do wniosku, że ten zachód nie jest nic warty. Cztery lata przygotowań, naprawdę wygląda to bardzo dobrze i co mamy w zamian? Ciągłe marudzenie. Że trawa za sucha, że na stadionie duszno, że Polacy nie potrafią kibicować, że nie potrafią grać, że zamieszki, że jedzenie za tłuste, że zła komunikacja, że beznadziejna pogoda. Nic pozytywnego... o przepraszam. największy komplement - jest lepiej niż 20 lat temu.
Przepraszam bardzo, ale czy ktoś im kazał tu przyjechać? Nie. Nie wyobrażam sobie, by odwiedzając jakiś kraj, stać mnie było tylko na marudzenie.

Nie piszę tutaj o pospolitych Hiszpanach, Irlandczykach itd. (którzy przyszli na strefę kicia owinięci w białą flagę), ale o dziennikarzach i wszystkich pseudo specjalistach, którzy nazywają nas nacjonalistami, a jedyne co robią to piszą, jak u nich jest zajebiście, a u nas fatalnie. No po prostu szlag mnie trafia.

Rozwaliło mnie - Piłkarz z niemieckiej ligi uratował honor Polaków (albo coś w tym guście). Nic, że zarówno Lewandowski jak i Błaszczykowski to Polacy i grają dla Polski - to oczywiście zasługa Niemiec, że nie spieprzyliśmy tych meczy.
Albo kolejny kawał - BBC miało rację. Polska to kraj nacjonalistów i były zamieszki. Nic, że w każdym kraju są jacyś idioci i burdy, u nas jest niebezpiecznie. Nic, że to Rosjanie sprowokowali część c nich - my jesteśmy źli i koniec.

Zdenerwowałam się xD

- Mowy nie ma.
Odpowiedz

Zasady postowania