Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Pozostałe

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 12-13-2010, 15:24   #171
Revenclaw
Mięso armatnie

Revenclaw na Harry Potter Forum

Domyślnie

Tylko i wyłącznie Revenclaw.

Bardzo mi się podoba ich herb i niebieski kolor. W dodatku bardzo dobrze tam pasuje. ;]
Revenclaw jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-18-2012, 15:15   #172
LennyTakes
Czytelnik horoskopów

LennyTakes na Harry Potter Forum

Domyślnie

Ravenclaw. To według hogsmeade.pl
LennyTakes jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-23-2012, 22:40   #173
Cassidy
Niepoprawny marzyciel

Cassidy na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Cassidy
Domyślnie

Sama nie wiem, waham się i to bardzo, ale z jednej strony, moje serce należy do SLYTHERINU, dlaczego? Oczywiście wolałabym, żeby na herbie był smok, ale to by kłóciło się trochę z założeniami tego domu, w każdym razie... mam obsesję na punkcie Snape'a. Na pewno chciałabym mu się przypodobać, robiłabym wszystko, żeby tylko starał się mnie wyróżniać... (Wiem, jak to brzmi xD) Wydaje mi się, że mam sporo ambicji, bystrości umysłu, który jakoś i nareszcie mogłabym spożytkować... do dokuczania Harry'emu Jestem niezwykle uparta i potrafię być wredna. Jeśli coś lub ktoś mnie rozzłości, najlepiej żeby nie stało mi na drodze. W trudnych sytuacjach potrafię się spiąć i walczyć o swoje. Jeśli chodzi o czystą krew, to mi na tym nie zależy. A, co do sprytu to czasem by mi się go przydało więcej...Ślizgoni mają intrygujący Pokój Wspólny- zawsze chciałam go zobaczyć, w sumie pomysł spania w dormitorium z oknem na jezioro, w którym pływa kraken, jest nieco mnie odstręczający, ale przecież czasem na pewno śpi... a zamiast niego pojawią się jakieś ładne rybki
Co do tego wyboru domu, to kiedyś zastanawiałam się, gdzie chciałabym należeć i wtedy to był Gryffindor z wielu powodów, nadal podobają się mi ich przytulne dormitoria i ogólne założenia, teraz to prędzej wahałabym się pomiędzy właśnie Slytherinem a Ravenclawem.
"Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę."
Cassidy jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania