//sory że tak dawno mnie nie było już zapisuje lady of dreams oraz Matirixa mam nadzieje że będziecie pisać dłuższe posty i jakoś en Slytherin bedzie wyglądał ;]//
*wchodzi do PWŚ i wiedząc że jest już bardzo późna pora zaczyna rozgłaszać swoje przybycie*
sieeeeeema!!!! dawno mnie nie było sory że was nie powiadomiłam ale miałam.... ważne sprawy!!!
*kilkoro uczniów zaczęło wychodzić z dormitorium*
widzę że dużo was przyszło mnie powitać! Nie tak nie może być! Jutro sobie z resztą pogadam!
*Lega na "swojej" kanapie wpierw przykrywając ją zielono-srebrnym kocykiem a na siebie narzucając kocyk z wężem*
//znowu wężyki ale co zrobić kochane zwierzątka xD <odbija mi po tak długiej nieobecności>//
*jeszcze przez długi czas powtarza coś o "miłym powitaniu a chwilę później usypia*
~ Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ~ Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
*budzi się*
jest tu ktoś czy wszyyyyscy wyjechali????
*pyta dosyć głośno xD*
~ Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ~ Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Siemka Artemis!!!
*wyściskuje koleżanke*
co tam u Ciebie?
*pyta wypuszczając ją z objęć*