|
07-16-2007, 10:52
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
RE: Emma Watson twarzą Chanel?
Oj nie kojarze adresu, Limonka mi go przesłała
|
|
|
07-16-2007, 13:17
|
|
|
Junior Member
|
Moim zdaniem Em niezbyt pasuje do channel, to się kojarzy z jakąś dojrzałością, powagą, no a ona? Może do reklamowania produktów dla nastolatek, no to tak. Ale wątpie, że będzie chodziła po wybiegu, tylko jakies reklamówki, itp.
Ale i tak mi ona nie pasuje.
P.S!Limonka, możesz mi przesłać adres tego filmiku z Emmą?
|
|
|
07-16-2007, 23:17
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Zycze Emmie jak najlepiej, wielu sukcesow, a kontrakt z taka marka przyniesie jej ich jeszcze wiecej i to zadziala tez w 2 strone, ale uwazam, ze podpisanie umowy z Channel jest hmmm uwazam, ze to za wczesnie dla niej  Ma dopiero 17 lat i wszystko jest przed nia! Zgadzam siez Dziedzicem Gryffindora, ze Channel to przede wszystkim dojrzalosc  Jak juz mowilam Em jest bardzo mloda  wiec...w sumie to nie wiem jak na to patrzec. Zobaczymy co z tego bedzie
|
|
|
07-17-2007, 22:13
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
właśnie, Limonko! Gdybyś mogła wyślij nam adres tego filmiku!
|
|
|
07-22-2007, 03:04
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Filmik... eee... ja już nie wiem, o który chodzi. Jeżeli chcecie zobaczyć Emmę zachowującą się jak idiotka, to o to nie trudno, wystarczy obejrzeć jakiekolwiek nagranie z jej udziałem... Np. to: http://pl.youtube.com/watch?v=TwHvAFhigso&mode=related&search=
|
|
|
07-30-2007, 21:55
|
|
|
Junior Member
|
Co do widea.... Może ja mam coś ze wzrokiem i z odbieraniem bodźców z otoczenia, ale nie zauważyłąm, żeby Emma się jakoś dziwnie zachowywała.... :/ Normalnie nadaje jak najęta, ale tak zawsze miała. ile ona ma na tym lat? 14? 15? Przejęta, podekscytowana.... wygrała nagrodę.... Pfff.... i co takiego na tym vid. jest nie tak, co? B)
|
|
|
07-31-2007, 23:13
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Niekoniecznie zaraz musi być coś nie tak. Ale niekoniecznie wszystkim musi podobać się jej zachowanie. Przejęcie i podekscytowanie - ja naprawdę rozumiem, ale mogłaby się opanować. Z resztą to nie ona wygrała nagrodę. Nagroda była za cały film, o czym Emma zdaje się nie pamiętać. Z resztą, mnie po prostu denerwują osoby, które nie potrafią się zamknąć i nie dopuszczają innych do głosu. Proponuję eot, chociaż jestem otwarta na dyskusje.
|
|
|
12-17-2007, 09:15
|
|
|
Junior Member
|
Jeżeli chodzi o Emme to nie naadaje się na "reklamę" CHANEL!!!W niektórych ubraniach wygląda jak choinka na Boże Narodzenie.
A jeżeli chodzi o modelki:
*mają cieżką pracę
*dziewczyny pracują do 25 roku życia
*mało mają czasu
*w wakacje też pracują
*muszę dbać o swój wyglą tzw.nie mogą przytyć!
|
|
|
01-28-2008, 12:09
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Fleur nie zgadzam się  Emma jest ładna:| I jest ładniejsza od np.aktorki grającej fleur:|
|
|
|
04-22-2009, 13:56
|
|
|
Super Moderator
|
Starocie, zamykam.
|
|