Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Postacie

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-29-2007, 23:58   #61
roo
Czytelnik horoskopów

Domyślnie RE: Ulubiona postać...

Syriusz! świetna postać.Facet z charakterem
Hermiona.podziwiam ją głównie za to, że jest świetnie przygotowana na każdą sytuację i ta jej wiedza...
Snape początkowo go nie lubiłam,ale to się zmieniło.
Luna- ciekawa,niebanalna
Lupin i Tonks tez fajni
i cała banda Weasleyów
roo jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-01-2007, 08:39   #62
Vilian
Junior Member

Od samego początku jestem zwolenniczką Dracona Malfoya - to moja absolutnie ulubiona postać pod absolutnie każdym względem. Powody? Zapewne takie same, jak i u innych jego wielbicielek - charakterek, odzywki, stosunek do innych... xD

Pozostali ulubieńcy:
Jęcząca Marta, Severus Snape, Lucjusz Malfoy, Narcyza Malfoy i Ronald Weasley - aczkolwiek ten ostatni miejscami jest strasznie wkurzający, czasem przyszło mi czuć do niego niechęć. No, i oczywiście szanowny Lord Voldemort, o nim nie mogłabym zapomnieć
Vilian jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-01-2007, 09:39   #63
Judit
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Judit

Ja lubię wiele postaci Najbardziej lubię Malfoyów - wszystkich Draco, Lucek, Narcyza... oni są świetni Poza tym lubię Snape'a. Mimo, że momentami był wkurzający i kiedyś go nienawidziłam, to jednak go polubiłam i jest jedną z moich ulubionych postaci Tonks polubiłam od kiedy się pojawiła Lee Jordan, Fred i George tworzą razem świetne trio - także też zaliczają się do postaci ulubionych Pan Weasley... też go lubię I Ron też jest świetny W ogóle jakoś lubię Weasleyów (no bo jak ich tu nie lubić?) No... i ich to chyba tak najbardziej. A no Hermionę też w sumie lubię
Judit jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-01-2007, 17:52   #64
Mirru
Member

Mirru na Harry Potter Forum

Bezkonkurencyjnie Draco Malfoy, nawet mi się nie chce tego kolejny raz tłumaczyć^^' (Bo zaraz napiszę hymn pochwalny na jego cześć).
Mirru jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-01-2007, 18:04   #65
fanka_Pottera
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do fanka_Pottera

Osobiście przypadł mi do gustu Syriusz.Kochany Łapa...może dlatego ze tak kocham psiaki:smilewinkgrin: Raczej najwięcej mnie łączy z tą postacią Nie pasował do swojej rodziny,miał odmienne poglądy,dla niego bez ryzyka nie było zabawy W Filmie to co do wygladu troche przesadzone zrobili go jak jakiegoś hmm..łazęge ale ja se go inaczej wyobrażam
Najgorsze to ze zginął i to jeszcze przez własną kuzynke

Fred i George są poprostu suuuuuuuper Te ich kawały a do tego jak rozzłościli UmbrigdeWłasciwie to uwielbiam wszystkich Weasley'ów może wyjątkiem jest tylko Percy ale nie ma co się dziwić...

Oczywiście Hagrid łączy nas wspólna pasja "zwierzęta" i lubie go własnie za tą nieograniczoną miłośc do "zwierząt"

Remus Lupin za swe drugie wcielenie-wilkołakazwolennik czekolady to tak jak ja

Co do głownych bohaterów naszej trójki przyjaciół Harrego,Rona i Hermiony (dla Graupa inaczej Herma) to bardzo ich lubie mam tam napewno jakieś małe zastrzeżenia ale jest ich naprawde niewiele...

Hmm Draco Malfoy postać która często mnie wkurza za te jego wywyższanie się ale ogółem lubię tę postać ma swój charakterek no a do tego przystojniak:smilewinkgrin:

Nimfadora Tonks gadatliwa i troche niezręczna ale za to ją lubie a no i umie każdego rozbawić

Albus Dumbledore za założenie Zakonu Feniksa,spokój,poczucie humoru i co tu dużo pisać w końcu to najpotężniejszy czarodziej owych czasów

Rzecz jasna nie moge pominąć jeszcze Luny żyje w swoim świecie,wciąż rozmarzona,nie przejmuje się tym co o niej gadają trudno jej nie lubić

Proszę wybaczyć jeżeli kogoś pominełam
fanka_Pottera jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-01-2007, 19:11   #66
gosika
Mięso armatnie

Pierwszą osobą jest pewna pulchna , rudowlosa kobieta,która z miłości wrzeszczy na swoje dzieci, doskonala gospodyni, czlonkini zakonu feniksa. oczywiscie mam na mysli pania Weasley.
Na miejscu drugim : Mloda dziewczyna o różowych mysich włosach, wielka niezdara, auror, czlonkini zakonu feniksa. MOJA KOCHANA TONKS
gosika jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-02-2007, 10:34   #67
Harry1011
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Harry1011

Ja najbardziej lubię Harrego, Rona i Sho ponieważ Harrego lubię za to że nigdy się nie poddaje , Rona za to że jest śmieszny i taka z niego ciapa że nie wiem heh , a Sho za wszystko że jest taka piękna poprostu za wszystko.
Harry1011 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-02-2007, 11:25   #68
M@teusz G
Junior Member

Zgadzam się z Harrym1011, ale oprócz tego fajni są jeszcze Ron, ponieważ zawsze wspiera Harrego jak tylko może i dodaje trochę humoru w filmie, Hermionę lubię tak średnio w 1 i 2 części była trochę za bardzo przemądżała, ale w 3,4 i 5 części była OK, lubię jeszcze Lune i Nevila.
M@teusz G jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-02-2007, 19:19   #69
radcliffe7
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do radcliffe7

Hmm... moja ulubiona postać. Myślę, że:
HERMI - trochę przypomina... mnie;
SNAPE - po prostu go uwielbiam, może trochę z powodu długich włosów;
DUMBLEDORE - ach, mądrość i tylko to :smilewinkgrin:;
TONKS - świetne włosy i fajne spojrzenia puszczała do Harry'ego w 5 części filmu;
SYRIUSZ - że on musiał umrzeć! Mój ulubieniec ;
Na razie tyle .
radcliffe7 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-02-2007, 22:21   #70
Ravenhood
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Ravenhood

Ja najbardziej lubię Harrego i Hermionę Harry to typ buntownika, lekko zarozumiały, lecz nie z powodu swej sławy. Hermiona za to jest niezwykle inteligentna, a inteligencje bardzo w ludziach cenię. Po przeczytaniu DH, polubiłem jeszcze [spoiler! wyedytowano przez Administratora] :rol: Ale jego już raczej nie poznamy A może Jo opisałaby jego przygody w Hogwarcie?...
Ravenhood jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania