Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-14-2008, 10:29   #1
Limonka
Urodzony, by rządzić światem

Limonka na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Szkapy na wybiegu...

Cytat:
Jak byście ogladali w telewizji albo byli Warsaw Fashion Street to zobaczylibyście modelki, a nie szkapy. Dużo wiem na temat modelingu.
Śmiem wątpić. Zapewne wiesz tyle, ile na temat rapu. =P

Cytat:
widzę, że modelki mają kształcy kobiece.
Jedne mają, inne nie. Na Warsaw Fashion Street tak samo. Wiele modelek to osoby naturalnie szczupłe i drobne.

Cytat:
O, z innej paki- czy twoim zdaniem na wybiegach nie mogą chodzic po prostu normalne dziewczyny? chyba , że wszystkie grubsze od siebie uznasz za wieloryby.
Osoba o mojej figurze musiałaby sporo schudnąć, żeby móc robić karierę w tej branży. A moje BMI wskazuje na "WYCHUDZENIE (CIĘŻKA CHOROBA/ANOREKSJA.)" Osobiście naprawdę mało kogo uznałabym za "wieloryba."
Limonka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-14-2008, 11:24   #2
Claire
Administrator

Claire na Harry Potter Forum

Cytat:
A moje BMI wskazuje na "WYCHUDZENIE (CIĘŻKA CHOROBA/ANOREKSJA.)
Że tak wtrącę... Ja mam tak samo. A większość nowo poznanych ludzi pyta mnie, czy mam anoreksję. Idioci. Jak widzą, że wpieprzam pączka, to chyba prędzej powinni zapytać o bulimię. Polskie społeczeństwo oczywiście nie odróżnia tych chorób.

Większość modelek rzeczywiście wygląda, jakby w każdej chwili miała trafić na ostry dyżur. Mimo że moje BMI wskazuje anoreksję lub wychudzenie, u mnie nie widać wszystkich kości na wierzchu.
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
Claire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-14-2008, 13:53   #3
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Miss Bagwell na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Miss Bagwell

Cytat:
Osoba o mojej figurze musiałaby sporo schudnąć, żeby móc robić karierę w tej branży.
Zależy gdzie trafisz. Poza tym nie widziałaś nigdy pokazów z udziałem puszystych kobiet? Jest taki zarąbisty projektant- Jean Paul Gaultier, który parę razy wystawiał na swoje pokazy panie które warzyły ponad sto kilo i znakomicie się prezentowały.
To the days I try to lose''
Miss Bagwell jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-14-2008, 14:56   #4
Limonka
Urodzony, by rządzić światem

Limonka na Harry Potter Forum

Cytat:
Zależy gdzie trafisz. Poza tym nie widziałaś nigdy pokazów z udziałem puszystych kobiet? Jest taki zarąbisty projektant- Jean Paul Gaultier, który parę razy wystawiał na swoje pokazy panie które warzyły ponad sto kilo i znakomicie się prezentowały.
Ale Ty w ogóle mówisz o czymś innym niż ja. Jasne, że puszyste kobiety biorą udział w sesjach i pokazach, ale to nie jest czołówka, pierwsza liga... Puszysta dziewczyna nie zrobi kariery w modelingu, nawet jak przejdzie się kilka razy po jakimś wybiegu.
Limonka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-14-2008, 14:59   #5
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Miss Bagwell na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Miss Bagwell

Cytat:
Ale Ty w ogóle mówisz o czymś innym niż ja. Jasne, że puszyste kobiety biorą udział w sesjach i pokazach, ale to nie jest czołówka, pierwsza liga... Puszysta dziewczyna nie zrobi kariery w modelingu, nawet jak przejdzie się kilka razy po jakimś wybiegu.
No fakt, ale podam ci przykład z życia. Mój brat marzy by zostać modelem i choć mnie wkurza trzeba przyznać, że nadaje się jak ulał. Wysłał parę fot do jakiś agencji i dostał odp by przyjechał do Wawki na rozmowę i sesję próbną. Wiesz co mu powiedzieli? By przytył bo jest za chudy! To jest dość znana agencja która zatrudnia ludzi na sesję etc. Ale to nas zaskoczyło. Przytył i zostanie modelem. Przynajmniej tak twierdzi. xD
To the days I try to lose''
Miss Bagwell jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania