Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 03-12-2011, 19:36   #21
126p
Praktykant Voodoo

126p na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do 126p
Domyślnie

Ja też mam tak, że najbardziej lubię rządzić grupie. Najczęściej kończy się to tym, że ja robię wszystko, bo inni zrobili to źle. Nawet jak nie mam uzdolnień w danym kierunku, to i tak ja muszę spróbować, a nuż mi wyjdzie lepiej ; ).
Nie umiem siedzieć, ani cokolwiek innego robić gdy drzwi są otwarte. Po prostu mam taki odruch, żeby je zamknąć. Czasami wydaje mi się, że wejdą przez nie jakieś potwory, mordercy czy coś innego xD
Gdy idę spać to po prostu muszę mieć zakrytą twarz, poduszką, kocem czy kołdrą. Zawsze wydaje mi się, że ktoś nade mną stoi i mi się przygląda.
Czasami potrafię być obrażona za cokolwiek. Dzisiaj nie podoba mi się żółty. Masz coś żółtego? Nie pokazuj mi się na oczy. Zazwyczaj po paru minutach to mija, ale to chyba dlatego, że nie jestem konfliktowa i nie potrafię być obrażona. Wyjątkiem jest moja siostra ; )

Młodość, to stan nieważkości, jedyny w całym życiu.

Wiesław Myśliwski

http://img127.imageshack.us/img127/7...kspiuj1.th.jpg

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Ernest Hemingway
126p jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-25-2011, 16:00   #22
Szympi
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Szympi na Harry Potter Forum

Domyślnie

Hehe, no mistrzunie, teraz moja kolej ;D.

Nienawidzę mieć otwarte drzwi w pokoju. Po prostu... Ach XD.
Baaardzo rzadko robię post w piątek.
Nienawidzę żółtka z jajek xD. Zawsze jem tylko białko.
Zawsze jak np. trzy osoby mają chipsy, ja zjadam ostatni. Chyba specjalnie, na zazdrość.
Często stroję fochy.
Zawsze gdy piszę wypracowania z Polaka słucham GaGi. Jakoś dodaje mi siły XD.
ZAWSZE obiad (typu ziemniaki, schabowy, surówka) zaczynam od ziemniaków.
Lubię jak mnie zęby bolą.
Szympi jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-25-2011, 23:21   #23
Hermiona1334
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Przypomniało mi się kolejne moje dziwactwo:
Czasem mam straszną ochotę na cebulę. Poważnie! Mogłabym zjeść całą bez wahania;]. Ogólnie uwielbiam cebulę, paprykę, sosy czosnkowe i wszelkie ostre rzeczy.
I mimo mojego narastającego uzależnienia od słodyczy nie znoszę miodu.
"Nikt nie każe Ci iść dalej. Można siedzieć i czekać na śmierć. Można przez całe życie siedzieć i czekać na śmierć. To też jest godne, jest honorowe, może być przyjemne, jeśli ktoś potrafi czerpać z tego przyjemność. Nikt nigdy nie powiedział, że tylko jak się idzie naprzód to dopełnia się los człowieka"

Jake, spragniona żaba nie może pić z dwóch jezior jednocześnie
Hermiona1334 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-26-2011, 17:00   #24
alette
Praktykant Voodoo

alette na Harry Potter Forum

Domyślnie

Cytat:
Gdy idę spać to po prostu muszę mieć zakrytą twarz, poduszką, kocem czy kołdrą. Zawsze wydaje mi się, że ktoś nade mną stoi i mi się przygląda.
No ja też tak śpię. Czasami u mnie w domu się boją, że się uduszę. Często trzymam łokieć pod dziwnym kątem, by zrobić sobie taki hm... namiot? xD

Cytat:
Baaardzo rzadko robię post w piątek.
Ja nigdy...

Cytat:
Nienawidzę żółtka z jajek xD. Zawsze jem tylko białko.
No to zdrowo, bo żółtko to sam cholesterol... haha

Cytat:
Zawsze gdy piszę wypracowania z Polaka słucham GaGi. Jakoś dodaje mi siły XD.
No ja czasami też i nie mam pojęcia dlaczego... ogólnie jak się uczę słucham mało ambitnej muzyki.

Cytat:
Ogólnie uwielbiam cebulę, paprykę, sosy czosnkowe i wszelkie ostre rzeczy.
Witaj w moim świecie. Nie jadam cebuli tylko w szkole, żeby ludzie nie uciekali xp

Wszystko zjadam z sosami... ketchup, sos czosnkowy, musztarda, chrzan, żurawina, sos chili, sos słodko-kwaśny itd. Nie wyobrażam sobie bez tego życia. Kotlety, kanapki, sałatki... coś ten smak musi zabić xD

"- To miejsce wygląda jak cela więzienna - wykrztusił w końcu. - Nie mam pojęcia, jak możesz żyć w czymś takim.
- Za moją pensję ledwo, ledwo
- Jeśli trzeba, gotów jestem dopłacić, abyś mieszkał w miejscu, które nie będzie cuchnąć ani siarką, ani moczem.
- Mowy nie ma.
- Zmarł z dumy i smrodu. Masz epitafium w prezencie' "
alette jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-26-2011, 22:04   #25
Hermiona1334
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Cytat:
Napisał alette Zobacz post
No ja czasami też i nie mam pojęcia dlaczego... ogólnie jak się uczę słucham mało ambitnej muzyki.
To nie jest dziwne, to normalne. Ja też nie potrafię jednocześnie uczyć się i interpretować tekstów Bartosiewicz, czy The Doors. Dlatego spuszczam wtedy z tonu i stawiam na muzykę filmową/ ambient, ewentualnie Maanam. Bo jak próbowałam zgłębiać wiedzę przy Jefferson Airplane, czy Dżemie, po kilku minutach traciłam wątek i zaczynałam śpiewać "Somebody to Love".
I chyba też jest procastinatorem (dobrze napisałam?). Uwielbiam odkładać wszystko na ostatnią chwilę. W szczególności prace domowe. Po prostu lubię tę adrenalinę podczas odpisywania zadań 5 minut przed lekcją. Tak, bez wątpienia jestem dziwna.
"Nikt nie każe Ci iść dalej. Można siedzieć i czekać na śmierć. Można przez całe życie siedzieć i czekać na śmierć. To też jest godne, jest honorowe, może być przyjemne, jeśli ktoś potrafi czerpać z tego przyjemność. Nikt nigdy nie powiedział, że tylko jak się idzie naprzód to dopełnia się los człowieka"

Ostatnio edytowane przez Hermiona1334 : 03-28-2011 o 19:43.
Stary 03-27-2011, 11:17   #26
alette
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Cytat:
Napisał Hermiona1334 Zobacz post
I chyba też jest procastinatorem (dobrze napisałam?). Uwielbiam odkładać wszystko na ostatnią chwilę. W szczególności prace domowe. Po prostu lubię tę adrenalinę podczas odpisywania zadań 5 minut prtzed lekcją. Tak bez wątpienia jestem dziwna.
Witaj w moim świecie. Uczę się zawsze pod 20... nie mam w ogóle siły by się zabrać za to wcześniej. Ochoty też nie.
Prace domowe... nie robię. Chyba, że wypracowania. Nie pamiętam, kiedy mi się ostatnio zdarzyło zrobić jakieś zadanie w domu. Spisuje przed lekcją, ale nie chodzi mi o adrenalinę, raczej o zwykłą chęć nie otrzymania oceny niedostatecznej. Chociaż jestem tak leniwa, że czasami nawet tego nie robię.

"- To miejsce wygląda jak cela więzienna - wykrztusił w końcu. - Nie mam pojęcia, jak możesz żyć w czymś takim.
- Jeśli trzeba, gotów jestem dopłacić, abyś mieszkał w miejscu, które nie będzie cuchnąć ani siarką, ani moczem.
- Mowy nie ma.
Stary 03-27-2011, 20:31   #27
mimid
Super Moderator

mimid na Harry Potter Forum

Domyślnie

Cytat:
Po prostu lubię tę adrenalinę podczas odpisywania zadań 5 minut prtzed lekcją. Tak bez wątpienia jestem dziwna.
Adrenaline podczas spisywania lekcji, WTF?XDDD
Stary 03-28-2011, 18:08   #28
Szympi
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Szympi na Harry Potter Forum

Domyślnie

Kocham robić lekcje o 18. To taka fajna godzina xD.
Lubię oglądać takie, że się tak wyrażę ohydne obrazy, np. kubek smakowy. Po prostu mi się to podoba.
Lubię dźwięk jak się coś drukuje.
Lubię zapach skoszonej trawy i benzyny.
Lubię dźwięk tej melodii w ,,Ranczu" xD.
Lubię oglądać stopy, niczym Mort z Madagaskaru xD.
Czasem mam takie odwały, że idę np. oglądać TV, ale skręcam do kuchni otwieram do lodówki i patrzę czy coś jest i szybko zamykam. Idę na TV, potem wracam na kompa i znowu lodówka. I tak naokrągło.
Szympi jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-28-2011, 19:42   #29
Hermiona1334
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Mimid, moje życie jest tak nudne, że już samo odpisywanie jest ciekawą odmianą xD. Dodam, że mieszkam na kompletnym zadupiu, sama rozumiesz. Innych okazji do adrenaliny nie jest zbyt wiele... żadnych rockowych koncertów, marratonów horrorów w kinie, o Paintballu nie wspominając. Tu się po prostu nie można wyżyć, no!

Stary 03-28-2011, 23:05   #30
alette
Praktykant Voodoo

Domyślnie

Cytat:
Kocham robić lekcje o 18. To taka fajna godzina xD.
Bardzo optymistyczne stwierdzenie... Ja nie lubię wcale, ale zaczynam zwykle o 21, 22, więc nie powiem kiedy się rozkręcam xD

Cytat:
Czasem mam takie odwały, że idę np. oglądać TV, ale skręcam do kuchni otwieram do lodówki i patrzę czy coś jest i szybko zamykam. Idę na TV, potem wracam na kompa i znowu lodówka. I tak naokrągło.
Coś chyba jest z tą lodówką, skoro tyle osób o tym napisało xD

Cytat:
żadnych rockowych koncertów, marratonów horrorów w kinie, o Paintballu nie wspominając. Tu się po prostu nie można wyżyć, no!
U mnie też nic nie ma, ale mieszkanie na zadupiu ma swoje plusy, o których przekonany się pewnie na studiach. W metropoliach nikt nikogo nie zna tak naprawdę, poza tym koncerty są drogie i tak byś na nie nie chodziła co weekend.

- Mowy nie ma.
Odpowiedz

Zasady postowania