|
02-01-2008, 14:03
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
RE: Miłość! Czy potrzebna w życiu?
Miłość jest piękna i potrzebna...
jest takie przysłowie "Miłość nie zna wieku, granic, ani śmierci"...
i to szczera prawda...
mam tylko 13 lat, a już sprawiła mi tyle bólu...
boję się, że nigdy jej nie posiądę...
|
|
|
02-02-2008, 22:06
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Narvana napisał/a:
Nie wyobrażam sobie że starzeje się w samotności...
|
Po pierwsze: jak masz kota to nie jesteś już sam. A po drugie: jak ci to nie odpowiada to zawsze można się powiesić albo podciąć sobie żyły, ewentualnie palnąć w łeb jak się ma broń. Do wyboru, do koloru. Co kto lubi.
|
|
|
02-02-2008, 23:45
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Miłość jest potrzeba w życiu, a czy istnieje? Nie wiem. Naoglądałam się za dużo filmów i przeczytałam za dużo książek, dlatego tęsknie za prawdziwą miłością...
Mimo to chyba w nią nie wierzę.
Stefa, mająć 13 lat na razie nie sprawiła ci takiego bólu, jak sprawi ci kiedyś (oby nie).
|
|
|
02-03-2008, 00:56
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Cytat:
|
ale na stronce nie mam zadnego rwania szkoda : ( xDD
|
Matkojedyna, mogę wiedzieć, po jaką cholerę komukolwiek "rwanie na stronce", i co to właściwie jest? xP
|
|
|
02-03-2008, 02:16
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Podejrzewam Limonka, że jest to tak zwany "podryw na neta"  . Dziewczyna pewnie chce sobie znaleźć drugą połówkę przez to forum i chce tu utworzyć cos w stylu "klubu wzajemnej adoracji". No cóż, możemy jej tylko życzyć powodzenia :lol:
|
|
|
02-03-2008, 13:11
|
|
|
|
Ahaaaa. Boże drogi, ja się taka stara czuję przez to forum! Cały czas nie mogę się pozbyć wrażenia, że nie nadążam za tą teraźniejszą młodzieżą! A mam, jakby nie patrzeć, szesnaście lat xD. I dodatkowo, nie wiem czy mam "rwanie na stronce"! Pewnie nieeee, bo jestem taka staromodnaaaa. Widzicie dzieci, jak biedna, stara Limy przez was cierpi?!
|
|
|
02-03-2008, 14:10
|
|
|
Moderator
|
Limonko, a widziałaś ile ślubów na SB się teraz urządza?
|
02-03-2008, 14:31
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Miłość? Ba, że potrzebna, nawet ta nieodwzajemniona... Choć wtedy to uczucie boi jak cholera, jest potrzebne... Dostrzegamy wtedy, że miłość to nie tylko romantyczne rozmowy, spotkania, "chodzenie za rękę", itp. A także ból, smutek i cierpienie... Gdy nas trochę poboli zrozumiemy, że póki nie ma odwzajemnienia nie warto się za bardzo angażować... Ludzie którzy mimo wszystko każdą miłostkę przeżywają, sorry za określenie, jak mrówka okres, później wmawiają sobie, że życie bez tej osoby nie ma sensu i popełniają samobójstwa, podcinają się, itp.
Mam taką koleżankę, jest w moim wieku 13/14 lat. Chodziła z chłopakiem, on ją rzucił, ona się podcięła... Wszyscy oprócz niej od razu wiedzieli, że ten chłopak chodzi z nią "dla szpanu", że on jeszcze nie dojrzał do poważnego związku...
Ale cóż wiadomo, że dziewczyny (bo o przeważnie ich dotyka) w stanie zakochania, ba, nawet zauroczenia, czują, że to jest ON, ten jedyny, myślą, że na nim kończy się świat... A czy tak jest? NIE... Ale jak powiedziała Flegma "O wszystkim wiemy, a tak naprawdę zachowujemy się, jak się zachowujemy xP. A jak wiemy więcej, to zachowujemy się jeszcze gorzej ^^."... Właśnie osoby, które są zakochane mówią, że wiedzą, że na tej osobie nie kończy się świat, że to nie musi być ON/ONA, ale i tak czują co innego i robią sobie na przekór...
Podsumowując:
Miłość- koniecznie potrzebna, nawet ta nieudana...
To co czuje, to co wiem
Hipokryzja tym się brzydzę
Gonie czas i chwytam dzień..." Farben Lehre
"Przyglądał się szklankom pełnym alkoholu i tonął w nich, by ubiec od bólu..." The Analogs
|
|
|
02-03-2008, 15:02
|
|
|
|
Cytat:
|
|
Dżizys, na całe szczęście nie. Ale czuję się takaaa zacofaanaaaaa. Biedna, staraaa Limyyyy. *cierpi sobie*
|
|
|
02-03-2008, 15:06
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
Limonka napisał/a:
Cytat:
|
|
Dżizys, na całe szczęście nie. Ale czuję się takaaa zacofaanaaaaa. Biedna, staraaa Limyyyy. *cierpi sobie*
|
Limonka nie jesteś jedyna... Ja też z nikim nie wzięłam ślubu... buuuuuu...
I jestem od Ciebie młodsza... I tak samo zacofana.... ^^ buuuu
NiKt MniE NiE KoFFa ; ( xDD
[small] Ja wiem, że tutaj prowadzicie bardzo ciekawą rozmowę, ale zakończcie ten offtop xP. Tak Limy, wiem, że cierpisz, ale bądź adminem xD. F.[/small]
To co czuje, to co wiem
Hipokryzja tym się brzydzę
Gonie czas i chwytam dzień..." Farben Lehre
"Przyglądał się szklankom pełnym alkoholu i tonął w nich, by ubiec od bólu..." The Analogs
|
|
|
Zasady postowania
|