|
08-02-2008, 12:30
|
|
|
Administrator
|
RE: Dyskusja o seksie
Cytat:
|
Oj, okazałam się zbyt głupia i pusta by prowadzić jakąkolwiek konserwację z Claire. Urocze. xD
|
Skoro tak wywnioskowałaś... Ja pisałam o Twojej interpunkcji.
Cytat:
|
A nie wpadłaś na to , że może jej po prostu nie mam?
|
Trzeba było tak napisać i chociaż raz przyznać się, że nie masz nic do powiedzenia.
- I'll find you again.
- I'll see you in another life... when we are both cats.
|
|
|
08-02-2008, 12:38
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Biorę głęboki odech i wyjaśniam:
Wybacz, Claire jeżeli cię uraziłam, ale nie mam zamiaru tłumaczyć swojego zachowania kacem bo to kiepska wymówka.
W twoim pytaniu które do mnie skierowałaś był jeden zasadniczy błąd , którego nie mogłaś przewidzieć: zapytałaś mnie o seks miedzy kobietą a mężczyzną. Sęk w tym, że ja w kwesti jakichkolwiek ''bliższych'' związków miedzy kobietą a mężczyzną nie mam nic do powiedzenia. Domyślasz się dlaczego?
To the days I try to lose''
|
|
|
08-02-2008, 12:46
|
|
|
Administrator
|
Okej, wyjaśniłaś. Nieważne.
- I'll find you again.
|
|
|
08-03-2008, 16:54
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Cytat:
|
No tak, bo ja w tym temacie rzucam epitetami, wszystkich obrażam ale jakos wszyscy ze mną rozmawiają. xD
|
ee..? Przepraszam, kto z Tobą rozmawia?
Z Tobą nikt nawet nie dyskutuje, bo i tak każdy wie, że to prowadzi do nikąd. Nazwałabym to raczej bezsensowną wymianą zdań, pomiędzy Tobą, a troche bardziej inteligentnymi osobami od Ciebie.
Cytat:
|
Oj, okazałam się zbyt głupia i pusta by prowadzić jakąkolwiek konserwację z Claire. Urocze. xD
|
Gdyby nie ta ironia, możnaby uznać, że w końcu powiedziałaś coś mądrego.
Swoją drogą, dziwię się jej, że w ogóle ma ochotę z Tobą 'rozmawiać'. Szkoda nerwów
Cytat:
|
Sęk w tym, że ja w kwesti jakichkolwiek ''bliższych'' związków miedzy kobietą a mężczyzną nie mam nic do powiedzenia. Domyślasz się dlaczego?
|
To po kij założyłaś ten temat?
|
08-04-2008, 11:22
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Rozmawiałam ostatnio z kumpelą na temat seksu a dokładniej na temat tego czy zdarzyło jej się zabawiać sama ze sobą. I wiecie co usłyszałam? Moja najlepsza kumpela stwierdziła, że są takie tematy o których ona nie rozmawia! Przeżyłam szok bo zawsze uważałam , że można z nią pogadać o wszystkim a tu niespodzianka... Dla większości dziewczyn w moim wieku to chyba temat tabu bo z tylu znajomych ilu znam tylko jedna była wstanie otwarcie o tym mówić. Z mężczyznami est zupełnie inaczej: nawet w gronie kobiet zdarza się, że faceci rzucają miedzy sobą aluzjami na jakie kobiety by chyba nie było stać...B)
Ja osobiście nie rozumiem dlaczego ludzie tak się lękają tego tematu. Mi się wydaje , że to rzecz jak najbardziej normalna....
|
|
|
08-04-2008, 11:55
|
|
|
Administrator
|
Mogłabym zrozumieć, gdyby nie chciała Ci tego powiedzieć Twoja znajoma, bo też nie zwierzałabym się na takie tematy O.o Co się tyczy najlepszej kumpeli, to trochę inna sprawa. Z drugiej strony może coś ją blokuje? Środowisko? Religia? Reakcja, kogoś, komu kiedyś się zwierzyła ten temat?
Nie ma co porównywać dziewczyn do facetów w tej sprawie. Ile to ja się nasłuchałam od moich kumpli, jak robili sobie zawody w mierzeniu... Każda luźniejsza rozmowa schodzi na seks. Dziewczyny są chyba trochę bardziej skryte. Nie mam pojęcia, jak to działa. Chyba wciąż panuje opinia w społeczeństwie, że dziewczynie "nie wypada"....
Odnośnie masturbacji (może mam przestarzałe informacje, więc mnie poprawcie):
Dziewczyny - 60%
Faceci - 90%.
A może chociaż te 10% dziewczyn się właśnie nie przyznało?^^
- I'll find you again.
|
|
|
08-04-2008, 12:06
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
|
Mogłabym zrozumieć, gdyby nie chciała Ci tego powiedzieć Twoja znajoma, bo też nie zwierzałabym się na takie tematy O.o Co się tyczy najlepszej kumpeli, to trochę inna sprawa. Z drugiej strony może coś ją blokuje? Środowisko? Religia? Reakcja, kogoś, komu kiedyś się zwierzyła ten temat?
|
Cóż... jest to osoba niewierząca , która jak do tej pory nie miała żadnych oporów by wszystko mi mówić. Aczkolwiek zbadam sprawę. Ale trzeba uszanować fakt, że dla niektórych jest to temat o którym nie chcą rozmawiać. Szkoda. B)
Cytat:
|
Dziewczyny są chyba trochę bardziej skryte. Nie mam pojęcia, jak to działa. Chyba wciąż panuje opinia w społeczeństwie, że dziewczynie "nie wypada"....
|
I to mnie dobija. xD
Ale myślę, że nadchodzi nowe pokolenie... Z czasem będzie już o wiele łatwiej.
Cytat:
Odnośnie masturbacji (może mam przestarzałe informacje, więc mnie poprawcie):
Dziewczyny - 60%
Faceci - 90%
|
Ja wiele razy widziałam takie rankingi , ale mnie nikt jeszcze o to nie pytał. B)
To by świadczyło, że albo nie chcą mówić, albo po prostu nie mają takich potrzeb i tyle.
|
|
|
08-09-2008, 12:06
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Dlaczego jak dyskusja zeszła na fajny temat to wszyscy ucichli? xD
|
|
|
08-10-2008, 09:24
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
A jakich wypowiedzi się spodziewałaś? ^^
|
|
|
08-27-2008, 12:27
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
|
A jakich wypowiedzi się spodziewałaś? ^^
|
Czego?
Tego, że dziewczyna powie, iż masturbacja to rzecz tak samo normalna w przypadku płci pięknej jak i brzydkiej. Tego, że kobieta też ma prawo być nie zaspokojona seksem z partnerem. Tego, że też ma fantazje seksualne i myśli o seksie nie rzadziej niż facet. I tego, że poprzez onanizm ma możliwość wyładować swe emocje.
|
|
|
Zasady postowania
|