RE: CZyja śmierć była dla was największym szokiem?
Osobiście uważam, że śmierć Freda Wesleya, a dlaczego? Otóż zachowanie Bellatriks Lestrange było po prostu perfidne w stosunku do ciała Freda, naszczęśćie pani Wesley ją zabiła, ale brakowało już tego żartownisia.
Nie chciałam się zgodzić ze śmiercią Hedwigi. Musiałam przeczytać to dwa razy by sprawdzić czy me oczy widzą dobrze. A kiedy zmarli Lupinowie samotne łzy wydostały się z moich oczu. I elf33 nie bliźniaków, a BLIŹNIAKA!
Mnie najbardziej poruszyła śmierś Zgredka, prawie się popłakałam, uwarzam że była bezsensowna i nipotrzebna. Zasmuciła mnie też śmierć Tonka i Lupina, zastanawiałam sie co sie stanie z ich synem...
Chyba najbardziej przeżyłam śmierć Zgredka i Freda...
Czytając moment śmierci Zgredka przypomniało mi się co Harry powiedział w czwartym tomie "Zgredku nie ratuj mi już nigdy życia" czy jakoś tak szło... To jakoś spowodowało, że tama, którą miałam w sobie jakoś tak nagle runęła...
Śmierć Freda... Oj beczałam... Może gdyby tak Percy tego tak nie przeżywał to jakoś by to minęło... I jeszcze ten uśmiech na twarzy Freda...
Dam Jeszcze Kawałek Tekstu jaki tkwił w książce i filmie Zakonu Feniksa
"JEDEN Z NAS MUSI ZGINĄĆ BY TEN DRUGI MGL ŻYĆ"
WTF? XDD
Ostatnio edytowane przez mimid : 11-14-2009 o 11:19.
Wiem, że to nie na temat ale jeśli chodzi o wszystkie części to nie mogłam uwierzyć w śmierć Syriusza i do ostatniej strony 7 części miałam nadzieje na jekieś cudowne zmartwychwstanie ale jeśli chodiz o 7 częćś to chyba najbardziej żal mi Freda. Bardzo też mi szkoda Lupina... zero Huncwotów. Wszyscy zostali zabici. Ale za tego Syriusza to normalnie tak się na Rowling wkurzyłam....
Lupina i Freda... Choć, gdy dowiedziałam się o tych wspomnieniach Severusa to się popłakałam.
A jeśli chodzi o wszystkie części to najbardziej płakałam jak zgnął Syriusz. O matko... Ile jak wtedy łez wylałam.
Dla mnie największym zaskoczeniem była śmierć Moodiego zawsze był najsilniejszy i najodważniejszy a tak głupio zginął, ale gdy usłyszałem wspomnienie Snapea szczerze też się rozpłakałem