RE: Który aktor najlepiej pasuje do swojeje roli ?
Najmniej Syriusz, i jest mi z tego powodu bardzo źle, bo to moja ulubiona postać z książki. Ten Filmowy nie ma tego...czegoś, w 5 części wygląda jak jakiś hrabia i jest zbyt potulny...syriusz powinien mieć w sobie...ogień
A wiesz że jest w tym coś bo skoro syriusz buntuje się przeciw dzieleniu czarodziejów na grupy to niby dlaczego ubrany jest w takie ciuchy?Ale ogólnie aktor nawet dobrze zagrał.
Syriusza przetrawię.Nie jest najgorzej.
Ale Najgorzej wypada chyba aktorka odgrywająca Ginny.Ładne to dziewcze i w ogóle,ale do Ginny nijak mi nie pasuje
Rupert jest najlepszy.Jego mimika pasuje idealnie
__________________ "- Starzeję się. Zaczynam mieć skrupuły.
- Ano, zdarza się u starych- spojrzała na niego ze współczuciem- Odwar z mioduszki pomaga na to. A narazie kładź sobie poduszeczkę na siodło.
- Skrupuły- wyjaśnił poważnie Jaskier- to nie to samo co hemoroidy, Milva. Mylisz pojęcia."
Dla mnie nie pasuje Syriusz, Lupin, Tonks, Bellatriks, Umbridge, Neville, Szalonooki. Po prostu zupełnie inaczej ich sobie wyobraziłam.
Za to świetnie pasuje Cho Chang, Cedrik Diggory, Luna i Severus Snape.
Esey- pierwszy Dumbledore był wporzadku.Ale ten jest beznadziejny
__________________ "- Starzeję się. Zaczynam mieć skrupuły.
- Ano, zdarza się u starych- spojrzała na niego ze współczuciem- Odwar z mioduszki pomaga na to. A narazie kładź sobie poduszeczkę na siodło.
- Skrupuły- wyjaśnił poważnie Jaskier- to nie to samo co hemoroidy, Milva. Mylisz pojęcia."