|
05-04-2008, 15:37
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Jaka Postać Najbardziej Wam Odpowiada??
No Mi Zdecydowanie Luciusz Malfoy Ma Fajny Temperament i wogóle lubie śmierciożerców
|
07-26-2008, 14:44
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
RE: Jaka Postać Najbardziej Wam Odpowiada??
Harry mi Harry odpowiada, nie wiem czemu. Voldemort też ma klasęB).
|
|
|
07-26-2008, 23:43
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Matko!!! Co za bezsensowny temat!!! Nie rozumiem o co w nim chodzi, ,,Która postać najbardziej wam odpowiada"?? Nie rozumiem jak postać może komuś odpowiadać. Rozumiem można lubić jakąś postać, lub się do niej upodabniać, ale odpowiada? Nie wspomnę już, że ten temat powinien znajdować się w dziale ,,POSTACIE", a nie Świat Magii". No i jeszcze te Wasze wypowiedzi:
Darth Revan
,,Harry mi Harry odpowiada, nie wiem czemu. Voldemort też ma klasęB)."
Naprawdę można Ci pogratulować Darth Revanie wspaniałego sensu Twojej wypowiedzi :no: Następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz, bo jak tak dalej będziesz robić możesz zarobić warna
|
|
|
07-27-2008, 12:43
|
|
|
Senior Member
|
Temat nie w tym dziale! Jak można pomylić działy, gdzie jak wół jest napisane co w nim jest. Santino dopowiedział resztę
|
|
|
08-04-2008, 17:52
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Mi osobiscie odpowiada Albus persival fulfryk braian dumbledore o ile to dobrze napisalem bo jest odpowiedzialny i madryB)
|
|
|
08-04-2008, 21:53
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Taak... Zgadzam się z wami.:@
A ty Nibilus, rzeczywiście, dobrze napisałeś pełne nazwisko Dumbledore'a (mogłeś się w końcu popisać, nie?), ale całkowicie bez sensu. Ten temat właściwie nie istnieje na tym forum, więc po co go jeszcze rozwijać?? (A tak na przyszłość, to wszystkie imiona pisze się wielką literą.)
|
|
|
08-08-2008, 19:02
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Cytat:
Matko!!! Co za bezsensowny temat!!! Nie rozumiem o co w nim chodzi, ,,Która postać najbardziej wam odpowiada"?? Nie rozumiem jak postać może komuś odpowiadać. Rozumiem można lubić jakąś postać, lub się do niej upodabniać, ale odpowiada? Nie wspomnę już, że ten temat powinien znajdować się w dziale ,,POSTACIE", a nie Świat Magii". No i jeszcze te Wasze wypowiedzi:
Darth Revan
,,Harry mi Harry odpowiada, nie wiem czemu. Voldemort też ma klasęsmiley."
Naprawdę można Ci pogratulować Darth Revanie wspaniałego sensu Twojej wypowiedzi [No] Następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz, bo jak tak dalej będziesz robić możesz zarobić warna smiley
|
Santino, w tym temacie skrytykowałaś, w jakimś poprzednim co patrzyłam też... Wydaje mi się, że specjalnie kogoś krytykujesz, żeby wyszło, że nie jesteś neonkiem. Nie rozumiesz, o co w nim chodzi? Czy to ma być jakoś super stylistycznie? Myślałam, że to ja nie umiem się domyślać, ale widzę, że są osoby, którym jeszcze gorzej to wychodzi. Nawet jeśli temat nie jest jakoś sensownie napisany, to chyba każdy sie domyśli, o co chodzi, no nie?
Z tym, że dział powinien znajdować się w "postacie" nie mam nic do powiedzenia, jak tylko przytaknąć. Ale mogłabyś powiedzieć to normalnie, a nie od razu się wydzierać.
Nawet nie umiesz robić ramki. Chyba, że ci się nie chciało, ale... cóż, mogłabyś to zaznaczyć w ramkę. Ale ok, nie czepiam się, robisz jak chcesz.
A po drugie - co ci nie odpowiada w poście Dartha Revana? Dla mnie jest całkiem w porządku. To tylko strona internetowa, a nie jakaś lekcja polskiego.
Na końcu napisałaś uśmiechniętą bużkę (  ). To wyglądało, jakbyś się cieszyła z tego, że on dostanie warna. A ty przypadkiem to święta? Też masz jedno ostrzeżenie.
|
|
08-08-2008, 22:42
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
No spoko. Napisałem tylko co o tym myślę. Na przyszłość: Jestem chłopakiem  Ginny, sama chyba musisz przyznać, że kilka tematów jest zupełnie bezsensu i trzeba coś o tym powiedzieć, żeby nie powstawało więcej takich tematów. Nie chcę też robić na forum ,,lekcji języka polskiego" tylko próbuję kogoś poprawić, to na przyszłość ta osoba (może) to zapamięta i nie popełni więcej tego błędu, za które nieraz można warna zarobić.
|
|
|
08-12-2008, 16:52
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
A to niech sobie zarabia warna, to jego sprawa, nie? xD
A jak nie umie po polsku... Hm, w tym to masz rację xD
Ok, już nie piszmy, bo spam i bla bla bla. Kiedys tak nie było xD
|
|
08-15-2008, 01:40
|
|
|
Junior Member
|
Mi najbardziej odpowiada Voldemort - ojj tak....
Oczywiście Bellatrix i Draco Malfoy.
|
|
|
Zasady postowania
|