Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 05-24-2008, 07:35   #1
pogromcaharry
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do pogromcaharry
Domyślnie Kto lubi Grywindor??

Ja uwielbiam Grywindor to najlepszy dom w Hogwarcie!!!! a ty jak sądzisz???:-): ): )
pogromcaharry jest off-line  
Stary 05-24-2008, 07:35   #2
pogromcaharry
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do pogromcaharry
Domyślnie RE: Kto lubi Grywindor??

dodawajcie odpowiedzi bo :sleep::sleep::sleep:
pogromcaharry jest off-line  
Stary 05-24-2008, 08:41   #3
Kapitan menel
Fanatyk, niegroźny

Wyślij wiadomość przez MSN do Kapitan menel

W******** neonie jeden.Tu się stosuje zasady ortografii.Więcej emotek się nie chciało zmieścić??Precz z TROLLAMI

Edit: skąd E-Vaire wiesz co ja miałem na myśli.Poza tym nie muszę się stosować do zasad gramatyki tylko interpunkcji i ortografii, a że z tym pierwszym gorzej to niech ci będzie...
Kapitan menel jest off-line  
Stary 05-24-2008, 09:45   #4
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Menel, przykro mi, ale chyba masz kolejną wpadkę. Po pierwsze... po znaku interpunkcyjnym stawia się spację
Cytat:
(...) jeden.Tu się(...)
Po drugie... myslę, ze jeden pytajnik by wystarczył (chociaż tego się nie będę czepiać). Kolejną rzeczą jest to, że zdanie kończy się kropką, a ty niestety tego nie zrobiłeś.

Oczywiście nie bronię pogromcyharry'ego, ale spójrz na siebie, bo jak narazie nic nie reprezentujesz swoją osobą, a innych czepiasz się za podobne błędy. Nie przeczę, że osoba, która założyła owy temat nieco przesadziła, ale nie przeczę też, że ty to robisz! Dziękuję za uwagę.
Stary 05-24-2008, 17:53   #5
Hermiona465
Junior Member

Ja lubie Gryffindor i myśle, że każdy by chciał do niego należeć, choć ja bym pasowała do Ravenclawu. Tak poza tym to Gryffindor nie pisze się przez w tylko dwa f.
Hermiona465 jest off-line  
Stary 05-24-2008, 20:46   #6
Santino
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Santino na Harry Potter Forum

Nie znam czegoś takiego jak ,,Grywindor" :lol: To już Twój kolejny temat, który nie ma najmniejszego sensu, nie wiem czy kręci Cię tak duża ilość emotów?? :no:
Santino jest off-line  
Stary 05-24-2008, 23:02   #7
Klaudia@Harry Potter
Senior Member

Kolego/koleżanka to nie ten dział. Proszę was nie zakładajcie takich durnych tematów. Twoje 2 poprzednie tematy też nie są zbytnio inteligentne. Jeśli masz takie pytania to do działu Gry i zabawy. A po za tym nie istnieje nic takiego jak "Grywindor". Chyba miałeś na myśli Gryffindor.
Klaudia@Harry Potter jest off-line  
Stary 05-24-2008, 23:31   #8
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Cytat:
W******** neonie jeden.Tu się stosuje zasady ortografii.Więcej emotek się nie chciało zmieścić??Precz z TROLLAMI
AAAAACH! Precz z trollami, precz z trollami, a sio! 'SIO' MÓWIĘ!
Precz z trollaaaamii... Precz z trollaaaaaaaaamiii...
Precz! Albo nie!
Do nogi! Iiiii... Atakować menela!

Wiesz co, na poważnie, tu się stosuje nie tylko zasady ortografii, ale całej gramatyki do której ty się właśnie nie zas-to-so-wa-łeś. Więc naucz się pisać poprawnie, a potem jedź po innych, nie lepszy jesteś niż ten 'troll', bo o wiele gorsi są ci co myslą, że od trolli są lepsi. Złudy, złudy...

Po drugie, do wszystkich, wszyscy musicie się na siłę udzielać? Jakiś dzieciak założył durny temat to nie wystarczyłoby napisać do admina? No nieeee, bo przecież wy musicie zdobyć... O Jezu! PUNKtA za posta. Jesteście bardzo ambitni, poważnie. Jak już ktoś musi się wymądrzyć do niech napisze jednego sensownego posta (czyli nie takiego jak ten menela), a inni niech już sobie dadzą spokój. przestańcie się popisywać tą swoją ortografią i interpunkcją chociaż obie nieźle szwankują. Odpuście sobie, jak chcecie być uważani za inteligentnych, czego dowieść i tak nie umiecie, to wiecie co? 'INNE' i serdecznie zapraszam do popularnego ostatnio tematu 'Kara śmierci', napiszcie tak gdzieś 20 linijek o waszym podejściu. Albo inny temat. Może nie koniecznie osoba posiadająca własne zdanie jest inteligentna, ale osoba potrafiąca to zdanie sensownie wyrazić - owszem.
Za wysokie progi? No przecież! Że też o tym nie pomyślałam, głupia jestem, nie? Przy prawdziwym trollu to każdy wychodzi na mONdrego chociaż głupoty pisze. Ale tym nie zrobicie wrażenia na kimkolwiek.
Menel ze wszystkich najfajniejszy, tak? Świetnie. Menel, wiesz, że się nie przeklina. Nie ma to jak szpan gwiazdeczkami. "A ja mogę i to robię, la la la la'. No i co? Zadowolony jesteś, że się ponabijałeś z neonka? Świetne uczucie? Naucz się, słońce, że lepiej przegrać z najlepszymi niż wygrać z tym czymś. Podyskutuj sobie z inteligentniejszymi ludźmi (od ciebie?), może się nawet okazać, że nie miałeś racji, przyznaj to, a zasłużysz sobie na szacunek. Ale tego już nie zrobisz u tych, którzy myślą, bo już raz próbowałeś wbić mi do głowy, że... Och! jaka szkoda. Nie pamiętam. Widocznie 'dyskusyjka' między nami była kompletnie niewarta uwagi. Niestety cały taki jesteś i zarażasz.

Krótko i na temat: Odczep się od trolli, bo sam nie jesteś lepszy, wca-le, wcale nie wychodzisz na mądrzejszego od nich. Gdybyś miał rozum to byś założycielowi tematu ładnie i grzecznie jak na wychowanego chłopczyka przystało wytłumaczył, że takich tematów się NIE ZAKŁADA. Nie dociera do ciebie, że w niczym nie pomagasz? Przeklniesz na takiego, obrazisz i on ma coś zrozumieć? Jak to nie prowokacja to on nie rozumie, że coś jest nie tak więc trzeba mu to KULtURALNIE powiedzieć.
Na koniec mała poprawka postu 'najmądrzejszego spośród ludzi, bo wyzywa neonki'.

W******** neonie jeden.,_[s]T[/s]tu się stosuje do zasad[s]y[/s] ortografii._Więcej emotek się nie chciało zmieścić??_Precz z TROLLAMI.

Wiesz co na koniec powiem? Do większość userów. WIĘKSZOŚCI:
Precz z debilami, po prostu precz. Mądrzy jak wywalacie dzieciaki? Pokażcie jacy jesteście mądrzy kiedy się najeżdża na was. Kiedy ma się powód.

Pytanie do adminki, która się teraz tym tematem chce zająć: Nie wystarczyłoby zablokować i usunąć te emoty? Napisałam całą prawdę i niech zostanie...
E-Vaire jest off-line  
Stary 05-25-2008, 10:16   #9
ffrutella
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do ffrutella

hhhhhhh żal nie ma żadnego domu o nazwie ''Grywindor''oł je :lol:
ffrutella jest off-line  
Stary 05-25-2008, 12:18   #10
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Żal to mi d*pę ściska jak patrzę na twojego posta, ffrutella.
E-Vaire jest off-line  
Zamknięty temat

Zasady postowania