|
08-13-2009, 15:45
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
WWE, czyli Batista i inni.
Witam !
Chciałbym się dowiedzieć jakiego wrestlera lubicie najbardziej i za co ?
No więc ja, najbardziej podziwiam HHH, czyli Triple H (tripl ejdż). Jego walki są widowiskowe, on sam nie fauluje, tak jak Edge, Orton czy Jericho. Najbardziej podobała mi się jego walka : HHH vs Orton&DiBiase&Cody Rhodes. Po tym jak Legac (Orton, DiBiase,Cody) złamali ręke Batiscie po walce i ukradli pas, na ring wszedł Triple z młotkiem i ich rozwalił. Podobało mi się, jak podkradał się do leżącego przeciwnika, czyli Ortona. Paul Michael Levesque ma takie pseudo jak :
- Triple H
- HHH
- The King of Kings
- The Game
Bardzo dobry wrestler, a ma takie tytuły jak :
Prowadzi feud z stajnią Legacy.
|
|
|
08-13-2009, 16:01
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Heh, teraz to jest WWE4kids a nie prawdziwy wrestling. Praktycznie ciągle na galach RAW teraz main eventy to HHH/Cena/Orton i jego ludziska czyli Legacy :S
Jedyne, co się trzyma na poziomie to mój ulubiony roster czyli SmackDown!
/wrestlefans.pl/
• G** D*****! WHY CAN'T WE CREATE NEW STARS?" to są słowa Vinca McMahona, który wie że coraz gorzej dzieje się w WWE, zapewne chodzi o Main Eventerów którzy nie zmieniają się już od kilku lat. Dokładniej to od 2002/3 roku
Czekam teraz na SummerSlam, reaktywacja DX <3, którzy mam nadzieje ze skopią tyłki The Legacy.
And if you're not down with that we've got 2 words for you... Suck It!!!!!
Ale najlepsze... The Undertaker ma wrócić na galę Hell in a Cell więc na tym PPV stawiam na właśnie taka walkę z jego udziałem (Hell in a Cell). Ciekawie by było gdyby zrobili taką walkę w celi jak kiedyś z udziałem Kurta Angela, HHH, The Rock, Takera, SCSA i Rakishiego chyba. Jak ktoś nie widział tej walki to polecam bo była kapitalna. Chętnie bym zobaczył kolejne Hell in a Cell z udziałem kilku zawodników.
Jego walka z bodajże HBK na WrestleManii 25 to było coś ;>
Obecnie są kontuzjowani...
Ale jak Taker i HBK wrócą, to to będzie coś, i mam nadzieję, że rating SD! się jeszcze bardziej polepszy.
Szkoda że WWE celuje w dzieciaki, więc nie ma krwi :< Polecam "History of the Undertaker"... zobaczycie różnice pomiędzy dziś, a kiedyś, zobaczycie brutalne Hell in the Cell...
Ostatnio edytowane przez RazorBMW : 08-13-2009 o 16:16.
|
|
|
08-13-2009, 16:08
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Szkoda, że Orton wygrał z DiBiase.
Szkoda, że trochę tam udają, ale cóż. The Rock dawno już nie walczył, a The Undertacker to legenda można powiedzieć. Osobiście uwielbiam pojedynki HHH/Batista vs Orton.
McMahon sprzedał Raw Trumpowi, ale później odkupił za 2 mln, bo nie miało być reklam.
Podoba mi się styl walki Johna Cena'y, Reya Misterio (każdego), Prima.
Stajnia Colon się rozpadała po feralnej walce z Edge&Jericho ? Trzeba sprawdzić.
Szkoda, że The Boogeyman nie walczy tak często, ale jego wormsy wymiatają.
|
|
|
08-13-2009, 16:16
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Ja uwiebliam SmackDown i zaczynam Raw oglądać...Jestem fanem of course Jeffreya "Jeffa" Hardego całkiem lubię Reya Mysteria, o propo Ceny wspomniał DeathlyFly też fajny wrestseler. A propo tych co nienawidzę to zaliczają się do nich: Jericho, Edge, może kojarzy ktoś CM Punka, tak kombinował, żeby zachować ten pas mistrza wagi ciężkiej...kto tam jeszcze jest, te wszystkie grubasy o wielkiej sile bo to jest strasznie nie fair. Aha i ten jeszcze pozer hmm...jak on się zwie...Taki w takiej kurtce, widać go w ECW i SmackDown. Mówię tak bo nie pamiętam ksywy...jeszcze ktoś jest? Tak, ogólnie wszyscy ci co grają nie fair...
Spojrzał na Jaheirę, prosto w oczy, po raz pierwszy odkąd opuścili gospodę. Przy tej silnej, ślicznej kobiecie Abdel tracił całą pewność siebie, krępował się tym bardziej, że podróżowała wraz z mężem.
|
Cytat:
– Ludzie walczą – powiedział, ignorując jej protest. – Amn z Wrotami Baldura, Amn z
Tethyrem, Tethyr z samym sobą... tak to już jest, a ja z tego żyję.
|
|
|
|
08-13-2009, 16:25
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ci grubsi to Umaga i BigShow oraz Mark Henry.
Ale C.M.Punk jest jednym z moich ulubionych wrestlerów i bez oszukiwania wygrał z Hardym i Edgem. Szkoda, że spinował go Morrison.
Oto moja liga ulubionych :
- Triple H
- C.M.Punk
- Jeff Hardy
- John Cena
- Batista
- The Undertacker
Dziś o 18 na Extreme Sports jest Wrestling.
|
|
|
08-13-2009, 16:36
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ja ściągam gale z RS i/lub czytam sobie raporty na wrestlefans.pl... jedyna deska ratunku dla tych, co nie mają ES.
A fajne są TNA/ECW w porównaniu do takiego SmackDown! ? Przyznam, że ostatnio oglądam tylko SD!.
1]Taker <3 TOMBSTONE!!! + wejścia..., REST...IN...PEACE...
2] HBK... stare pojedynki z Takerem :>
3]Hardy Boyz ;D oszusty jedne...Jeff zrobił dużo dla wrestlingu, takie walki jak TLC czy Ladder kojarzą sie m.in.własnie z nim, zawsze potwierdzał ze umie robic wspaniałe walki i przy okazji dobre promo. Nie rozumiem jak można go niedoceniac w momencie jak odchodzi, tym bardziej że zdobył upragniony tytuł mistrza świata czego chyba kazdy wkońcu chciał.
4]Hornswoggle  ROTFL, ROTFL i jesio raz ROTFL
5]HHH... w RAW to tylko jego da się oglądać... :F
6]Ray Mysterio, ale tylko za 619... chociaż i tak to kaleczy :<
Ceny nie lubię... 5 ruchów w tym pinfall. :S I to kreowanie się jako gwiazda :S
Ostatnio edytowane przez RazorBMW : 08-13-2009 o 16:42.
|
|
|
08-13-2009, 16:46
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ten mały Hornswoggle to niezły gość, razem z Finley'em walczył z The Bogeymen i Little Bogey.
A możecie wrzucić tu jakieś filmy z yt lub czegoś z tragicznymi i śmiercionośnymi akcjami w Wrestlingu ?
Vince nieźle oberwał takimi śmieciami na gali. Jak gadał z jakimś gościem przez mikrofon.
|
|
|
08-14-2009, 20:05
|
|
|
|
DeathlyFly ale C.M. Punk to z tym okiem kombinował, jeszcze ta walizeczka :P
Spojrzał na Jaheirę, prosto w oczy, po raz pierwszy odkąd opuścili gospodę. Przy tej silnej, ślicznej kobiecie Abdel tracił całą pewność siebie, krępował się tym bardziej, że podróżowała wraz z mężem.
|
Cytat:
– Ludzie walczą – powiedział, ignorując jej protest. – Amn z Wrotami Baldura, Amn z
|
|
|
|
08-14-2009, 20:13
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Z okiem to wykiwał Jefa, kurde, powaliło go, a później Jeff to samo zrobił. Ale CM Punk przegrał później z Khalim ;(.
A z walizką to miał prawo.
Jericho i Edge faulują najbardziej, a ten Zigler też. Pamiętam jak Reya zjechali. Ale obronił pas w walce z Chrisem.
|
|
|
08-14-2009, 22:24
|
|
|
|
O właśnie mi chodziło, że nie lubię tego Ziglera. Ale Triple H pomógł Reyoowi jak walczył z Ziglerem. Pamiętam, oglądałem.
|
Cytat:
|
|
|
|
Zasady postowania
|