|
05-22-2007, 00:25
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Najlepszy horror
poszukuje jakiegos strasznego i dobrego filmy, jakie wy znacie co polecanie?? prosze o wypowiedzi
|
|
|
05-22-2007, 09:21
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
RE: Najlepszy horror
Osobiście nie lubuję się w horrorach, choć uwielbiam oglądać je w kinie i wykorzystywać sytuację^^
Co do ostatnio przeze mnie obejrzanych, nie znam dobrego :/ ale z pewnością mogę ci niepolecić niektorych - Omen, Wzgórza mają oczy, Silent Hill, Black Chrismas, Nawiedzona... Obejrzałam wszystkie w przeciągu ostatniego roku i żaden mnie nie zachwycił, ani nie rzucił na kolana... co najwyżej rozbawił, ale jak chcecie to sobie obejrzyjcie xD
|
|
05-22-2007, 10:46
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
8widziałem wzgorza maja oczy i sailent hil i obydwa nie sa straszne
|
|
|
05-22-2007, 11:39
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
mnie żaden horror nie przestraszył ^_^ ale podobało mi się the grudge, koszmar minionego lata, oszukać przeznaczenie... XD
|
|
|
05-22-2007, 12:01
|
|
|
Senior Member
|
To kwestia gustu. Horror, który jednemu załatwi kilka bezsennych nocy, drugiemu przejdzie przez umysł nie pozostawiając prawie nic. A niektóych horrory po prostu smieszą =P
Możesz popróbować z Omenami (oglądałem tylko pierwszy, który jest nazywany "horrorem wszechczasów" ). Mnie chyba najbardziej wziął japoński The Ring z 1999 roku. Powtarzam: japoński!, nie amerykański (Najstraszniejszy moment w japońskim, w amerykańskim mnie szczerze rozbawił). Nie wiem co jest w tym filmie, ale mnie przestraszył. Może chodzi tu o ten japoński klimat, widać, że to nie jest jakaś kolejna nowoczesna, hollywoodzka produkcja ze znanymi aktorami. Obejrzyj, ale nic nie gwarantuję =P
|
|
|
05-22-2007, 23:55
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
*widzialemring i mi sie nie podobal jakos maly tych horrorow znacie
|
|
|
05-24-2007, 13:59
|
|
|
Senior Member
|
Hm... kilka się znajdzie :
* Klątwa ( japońska)
* Resident Evil
* Oszukać przeznaczenie
coś jeszcze bym znalazła ale nie chce mi sie wymyslać xD
|
|
|
05-26-2007, 06:40
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Gruba Dama gdzie ty masz te horrory bo klatwa nie jest straszna oszykac p.... to jest thiller a resident evil to szkod gadac zwykly sensacyjny film moze z lekkim watkiem grozy
|
|
|
06-03-2007, 15:11
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Horrory lubvię czasem obejrzeć, ale ostatnim czasem mnie nic szczególnie nie powaliło na kolana...
Jedyny, który pamiętam do dziś - a po którym miałam lekkie schizy, to Horror zrobiony na amatorski film dokumentalny - The Witch Blair Project. Świetnie się ogląda, na początku byłam zirytowana,że tak to jest zrobione, a nie jak 'normalny film', ale przez to można uwierzyć, że to była prawda, mimo, że zdrowy rozsądek podpowiada - "Ty Kretynko, przecież dobrze wiesz, że to tylko bajka do postraszenia większych dzieci...".
Film dobry - i 'inny'. Ja osobiście go polecam.
|
|
|
06-11-2007, 19:07
|
|
|
Senior Member
|
Th limonka obejrze sobie, a o czym? I horror masakra czy horror z wprowadzeniam? A byś mogła powiedzieć jeszcze skąd go wziełaś?
|
|
|
Zasady postowania
|