|
07-02-2007, 23:08
|
|
|
Member
|
Cinderella Story i Szkoła Uczuć
Cinderella Story i Szkoła UczCinderella Story, czyli Historia Kopciuszka- wspaniała komedia romantyczna z Chad'em Michea'lem Murray'em i Hilary Duff w rolach głównych. Każda osoba lubiąca tego typu filmy musi to obejrzeć!
Szkoła Uczuć- również film zaliczający się do gatunku komedii romatycznych, lecz wcale taki śmieszny nie jest. Bardzo pouczający film o prawdziwej miłości, spełnianiu marzeń i zmianach charakterów ludzi.. Piękny film, z którego wszyscy powinniśmy brać przykład (w pewnym sensie oczywiście;))...
Polecam!
|
|
|
07-04-2007, 16:18
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
RE: Cinderella Story i Szkoła Uczuć
Uwielbiam Historię Kopciuszka!!! Piękny film! Najbardziej mi się podoba scena, gdy Sam uderza w szafkę zapatrzona w swego księcia...
|
|
|
07-04-2007, 22:21
|
|
|
Junior Member
|
Ja uwielbiam obydwa filmy, przy "Szkole uczuć" sie popłakałam, a "Historia kopciuszka" jest super, polecam jeżeli jeszcze tego nie obejrzałaś/eś
|
|
|
07-21-2007, 17:37
|
|
|
Junior Member
|
Uwielbiam oby dwa filmyxD
|
|
|
07-22-2007, 15:41
|
|
|
Junior Member
|
Ja przy szkole uczuc płakałam, A cinderella story poprostu wmmiata, hilary w niej slicznie wygladała :-)
|
|
|
07-30-2007, 23:15
|
|
|
Junior Member
|
Gdy pierwszy raz ogladalam Cindrella Story to zalowałam, ze tak krotko film trwal. Uwielbiam ten moment na balu :P. A co do Szkoły Uczuc bardzo mnie wzruszyl. Wzielam go myslac, ze to jakas komedia romentyczna dla mlodziezy, a tu si okazało, ze tak sie smutno konczy. Film nienanowszy, ale naprawde poruszajacy. A w Cindrella Story uwielbiam szczessliwe zakonczenie. Ogladam oba w zaleznosci od humoru. Polecam  i kocham ten cytat:,,Never let the fear of striking out keep you from the game''
|
|
|
08-03-2007, 23:57
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
tez płakałam na "szkole uczuć"
|
|
|
08-06-2007, 22:44
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Jak mam być szczera z obu filmów obejrzałam tylko po 10-20 minut. Nie znosze tego typu historyjek.
- Prędzej zjem dżdżownicę. Żywą.- Ponieważ zemdliło ją na samą myśl o tym, pociągnęła spory łyk brandy. - Choć oczywiście go lubię - dodała. - Może nawet trochę go kocham, tak po siostrzanemu... kiedy nie jest takim upartym fiutem.
- Aha. Tak z pięć minut w miesiącu."
Kocham Daemona i Surreal xD
|
|
|
08-13-2007, 23:33
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
"Szkołe uczuć" oglądałam... po prostu śliczny film. No cóż, muszę się przyznać, że się przy nim pobeczałam xD
|
|
08-22-2007, 18:26
|
|
|
Senior Member
|
Oglądałam szkołe uczuć film mi się podobał, nawet bardzo. tylko wszystko tak szybko się toczyło i wogóle, młodzi byli, a tu slub.
|
|
|
Zasady postowania
|