Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-21-2007, 21:51   #1
anri14
Junior Member

Domyślnie Graj, zarabiaj i wygrywaj nagrody ! Działa już 7 lat !

Witam Jeśli lubisz gry flash i chcesz mieć z grania jeszcze jakieś korzyści materialne to polecam stronę :

http://en.prizee.com/?refer=Anr14

To taki lepszy kurnikNa początku jest dostępnych 12 darmowych gier, lecz z biegiem czasu można odblokować jeszcze 6 bonusowych. Ja dziennie zarabiam 20-30 Eurocentów(na Prizee 1 Bubz = 1 Euro). Moim skromnym zdaniem jest to obecnie najlepsza strona tego typu, działa już 7 lat i, co najważniejsze, wysyła prezenty także do Polski. W necie jest dużo dowodów(zdjęcia), sam sprawdź, np. na www.prizee.pl Zarobione pieniądze wymieniamy właśnie na nagrody lub czeki. Od niedawna funkcjonuje tzw. Queue, czyli kolejka - trzeba troszeczkę(max miesiąc) poczekać na wysyłkę, ale nagroda jest gwarantowana, nie ma żadnego losowania

Darmowe gry znajdują się pod napisem Game HIT. Ja na razie jedną nagrodę dostałem, przesyłka idzie z Francji ok. 2 tygodni. Niestety brat wziął aparat na wakacje i nie mogę aktualnie zdjęcia zrobić by Ci pokazać, ale jeśli chcesz to zrobię później, czyli za ok. tydzień(paczkę też mogę sfotografować, żeby nie było, że gdzieś indziej kupiłem czy coś:P niedowiarku:P). No ale mówię: jeśli nie wierzysz sprawdź w necie, chociażby na wspomnianej już stronie www.prizee.pl. Z drugiej strony Ci się nie dziwię- w końcu w necie (i w Polsce:P) jest dużo oszustów :| W razie jakikolwiek pytań podaje moje gg: 3088997. Polecam też poradnik na stronie www.prizee.pl . Znajdziesz tam m.in. opis gier

Ps Partie w grach codziennie się reaktywują, więc nie martw się, jeśli dzienny przydział Ci się skończy – następnego dnia znowu możesz grać ! Jeśli chodzi o prezenty to np. Nintendo Ds albo Xbox
anri14 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-22-2007, 00:29   #2
Zoey
Czytelnik horoskopów

Wyślij wiadomość przez MSN do Zoey Wyślij wiadomość przez Yahoo do Zoey
Domyślnie RE: Graj, zarabiaj i wygrywaj nagrody ! Działa już 7 lat !

Szkoda tylko,że po angielsku.:uhoh:
Zoey jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania