Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 08-07-2007, 21:02   #1
suhyman
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do suhyman
Domyślnie Grafa w grze HP

według mnie najgorzej zrobiona jest czesc kamienia filozoficznego .zla grafika itd.ale w nastepnych czesciach jest juz o stopien lepsza .ciekawe jaka bedzie 2.:uhoh:
suhyman jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-07-2007, 21:38   #2
pol
Czytelnik horoskopów

Domyślnie RE: Grafa w grze HP

W KF i KT jest prawie taka sama grafika, najlepsza ona nie jest, ale nie przeszkadza w graniu. We Więźniu Azkabanu jest trochę lepsza, ale i tak nie taka jaka być powinna, w Mistrzostwach Świata w Quidditchu jest już całkiem ładna, chociaż wyszły one pół roku przed Więźniem Azkabanu W Czarze Ognia była już prawie taka jaką chciałem, a przynajmniej o niebo lepsza niż w poprzednich częściach. Nadszedł Zakon Feniksa i się zdziwiłem, była idealna, ale nawet na najwyższych ustawieniach na słabym kompie jest brzydka. Dlatego jeśli kogoś dziwi dlaczego grafika jest taka brzydka chociaż ma najwyższe ustawienia to wyjaśniam że gra sama dopasowuje grafikę do komputera. Na dobrym kompie jest idealne oświetlenie, cienie i przede wszystkim szczegółowe są obiekty i mają piękne tekstury, a na słabym nawet na najwyższych detalach tego nie ma.
pol jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania