Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 06-30-2009, 19:05   #21
E-Vaire
Super Moderator

E-Vaire na Harry Potter Forum

Domyślnie

Słuchaj... Po pierwsze, przestań do każdego zwracać się 'moja droga', bo wszyscy widzimy, że jesteś zwykłą smarkulą, która chce się dowartościować poprzez czytanie komciów 'Bosssskie! uwielbiam tego ficka powiinnas napisac ksiaszke!!!'. I wydaje mi się, że coś ci się pomyliło. Pomyliłaś HPN.pl z blog.onet.pl, poważnie.
Po drugie, przestań ciągle pisać o chorobie psychicznej, bo jak na razie, to tylko ty wyglądasz na pacjentkę szpisala psychiatrycznego, kapewu? To, że komuś nie podoba się twój tekst nie znaczy, że ta osoba jest chora na cokolwiek. No chyba, że zaliczymy alergię na beznadziejne opowiadania, he?
Co do pomysłów... Z twoim nastawieniem, nic nie pomoże ani tobie, ani twoim fickom.
To forum nie jest miejscem dla ciebie, a jak już się go uczepiłaś, przynajmniej zostaw w spokoju dział FanFiction ._.
E-Vaire jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 06-30-2009, 19:29   #22
MalaCzarna
Świr wymagający opieki

MalaCzarna na Harry Potter Forum

Domyślnie

Moja droga Inkredibull, jesteś rzeczywiście niesamowita. Jeśli naprawde oczekujesz czegoś w stylu "ach! och!" to szoruj stąd, zanim się zirytuję na dobre.
Cytat:
Mój drogi Mały Czarny
Kurna, zawsze wiedziałam, że ze mną jest coś nie tak. Dzięki!
Cytat:
Wydaje mi się, że to forum nie miało pełnić roli areny czy jakiegoś Mini FanFiction Idol, Z Tobą jako Zapędowską i kilkoma innymi boskimi krytykami na czele.
Po pierwsze, to imły komplement dla mnie. Nie wiem co na to p. Zapędowska. Poza tym, nikt nie robi tu żadnego Idola czy innego show. Tutaj ludzie, którzy nie siedzą tylko na blogach onetowych, poddaja, jako_tako obiektywnej, krytyce twory i inne dzieUa. Wydaje mi się, że to raczej normalna kolej rzeczy.
Cytat:
Jezus! czy tutaj są sami polonisci? chyba chodzi o to zeby wyrazić Sieeebie poprzez pisanie Ficków
No Tobie to jak narazie udaje się wyrazić totalny brak poszanowania dla zasad ortograaaaafii i inteeeerpunkcjiiiiii. Gratuluję.
I wystarczy jak powiesz do mine Aniu.
Cytat:
Nie niszcz im motywacji do pisania
Ja dopiero mogę zacząć.
Cytat:
Powiedz mi jakie masz pomysły aby go ulepszyć!
Napisz go od nowa. Sensownie.
Cytat:
A konstruktywna krytyka? HAHA HA HA. nie bądź żałosna
Ale o so chosi?
MalaCzarna jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-01-2009, 09:47   #23
Rzaki Pak
Fan "Strefy 11" i tarota

Rzaki Pak na Harry Potter Forum

Domyślnie

Inkredibull, muszę się z tobą nie zgodzić. Z moich obserwacji wynika, że na tym forum jest zdecydowanie za łagodna krytyka. Dowodem na to jest choćby to, że takie indywiduum jak ty ma odwagę publikować tu opowiadania... Nie chodzi mi o to, że coś z tobą jest nie tak (choć nie mogę tego wykluczyć), ale czasem warto poświęcić parę minut więcej na dopracowanie swojego "alcydzieua". Przecież nie grasz w Dooma III, więc czasu masz aż nadmiar...

Pozdrawiam
Rzaki Pak
Rzaki Pak jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-01-2009, 15:15   #24
Jolsey Siria Black
Fan "Strefy 11" i tarota

Jolsey Siria Black na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do Jolsey Siria Black Wyślij wiadomość przez Skype&trade do Jolsey Siria Black
Domyślnie

Czy ja też się tak zachowuję i robię z siebie takiego PoOOo>eMoOOn@?
'Cause in your eyes I'd like to stay, stay'
Jolsey Siria Black jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-03-2009, 12:08   #25
Sarahis
Super Moderator

Sarahis na Harry Potter Forum

Domyślnie

Zależy kiedy. Myślę, że teraz już nie. A i wcześniej na pewno nie aż tak (;

"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
Sarahis jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-03-2009, 20:11   #26
Jolsey Siria Black
Fan "Strefy 11" i tarota

Jolsey Siria Black na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do Jolsey Siria Black Wyślij wiadomość przez Skype&trade do Jolsey Siria Black
Domyślnie

Sarahis, podniosłaś mnie na duchu ;]
'Cause in your eyes I'd like to stay, stay'
Jolsey Siria Black jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-03-2009, 20:58   #27
Ginny_Kitty
Świr wymagający opieki

Ginny_Kitty na Harry Potter Forum

Domyślnie

Co jak co, ale niestety, nie udało Ci się, droga aŁtorko tego... ekhem... nazwijmy to ficka... pobić dzieła nieśmiertelnej .::Trinity::. (kocham "HP i płomień miłości"!).
Fick jest straszny. Straszny. Naprawdę. Ja już pominę "fabuła". Błędy. Błędy. Okropne kolokwializmy (ja rozumiem - pisane z punktu widzenia dresiarza, ale błagam, myślałam że Ómrę...). Przy akcji z "lalą" pogrążyłaś się zupełnie.
Trudno. Fick jest jaki jest. Ale po co się jeszcze głupio wykłócasz? Jak już powiedziały poprzedniczki - załóż bloga! Kurde, komentarze są nieprzychylne, bo tekst jest żałosny, więc zamiast go poprawić, to się jeszcze głupio wykłócasz.
I po co?
Na Twoim miejscu zostawiłabym tego ficka. I nie załatwiaj sobie bety - po co męczyć ludzi?
Pozdrawiam
Okrągły pokój wspólny Ravenclawu przypominał klatkę dla kanarków – wpuszczone w ściany filary podtrzymujące półkoliste sklepienie całkiem zgrabnie udawały pręty. W zachodniej ścianie widniało kilka okien – szyby w ich górnych, półokrągłych ćwiartkach pokryte były rysunkami kruków. Magiczne ptaki trzepotały skrzydłami lub poprawiały pióra, wypełniając wnętrze barwnymi błyskami światła. Pokój utrzymany był w odcieniach błękitu i brązu.
Stowarzyszenie Snaperek
Ginny_Kitty jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-07-2009, 17:31   #28
SelenEllectoXentia15
Czytelnik horoskopów

Domyślnie

Dobra, zacznijmy od tego,że to ja stworzyłam ten waszym zdaniem,,beznadziejny" fanfik. Czepiacie się fabuły...
No cóż, fabuła nie mogła być mocniej rozbudowana, ponieważ to była pierwsza część, a miało ich być więcej. Jednak, nie zamierzam ich tworzyć, bo Wasza opinia na temat opowiadania jest...hm...nazwijmy to...negatywna.
Fajnie, że ktoś zwrócił uwagę na to, że to jest pisane w pierwszej osobie, a w roli głównej występuje blokers.
Stary 07-07-2009, 18:09   #29
Rzaki Pak
Fan "Strefy 11" i tarota

Rzaki Pak na Harry Potter Forum

Domyślnie

hmmm... Chyba nie napisałaś tego tylko po to, aby dostać pozytywne komentarze?

Pierwszy rozdział nie zachwyca, fakt, ale chętnie bym przeczytał drugi. Z tego może jeszcze coś wyjść (choć mała na to szansa), więc nie warto się poddawać bez walki ; ]. Popraw ortografię i interpunkcję. Co chodzi o błędy stylistyczne to jesteś w o tyle dogodnej sytuacji, że możesz je czasem umieszczać.

Nie o obiecuję, że mi się spodoba, ale przeczytam ; ] (a nie często zdarza mi się czytać drugi rozdział ff na tym forum : P).
Rzaki Pak jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-19-2009, 16:47   #30
orientka
Czytelnik horoskopów

orientka na Harry Potter Forum

Domyślnie

skomentuje to tak: takie głupie, że aż śmieszne....
może to za mało co dla niektórych...
ale uwiezcie że czasami potrzemne takie nie nieskompilkowane fiki....
żeby się nie zastanawiać co smieszy w tym żarcie...
bo jak się wkuwa cały tydzień to ci potrzebna nieskompilkowana rozrywka...
nawet moja kumpela która zawsze rozsądna czyta takie fiki dla rozrywki....
.................................................. ..
a z resztą kazdy ma swoje zdanie....
i trzeba to uszanować....
.................................................
ja z niecierpliwościa czekam na dalszą część....
a jak nie chcesz jej publikować to wyślij na priv...

Zasady postowania